Την επιθυμία να συνεχίζει να αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας μέχρι το 2020, εξέφρασε ο απόλυτος σούπερ σταρ του MotoGP, Valentino Rossi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής διανύει ήδη το 39ο έτος της ηλικίας του, αλλά παραμένει ιδιαίτερα ανταγωνιστικός μέσα στην πίστα. Παράλληλα, είναι αυτός που έχει τη μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο, τραβώντας σαν μαγνήτης τα φλας όπου και αν εμφανίζεται και προσελκύοντας τους μεγαλύτερους χορηγούς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι, συγκαταλέγεται στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο.

Στο πλαίσιο των δοκιμών στο Losail του Κατάρ και έπειτα από ερώτηση που του έγινε για το ενδεχόμενο δημιουργίας δικής του ομάδας, ο Valentino Rossi άφησε να εννοηθεί πως είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του με τη Yamaha για δύο ακόμη χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το σκεφτήκαμε να φτιάξουμε μία ομάδα στο MotoGP, αλλά δεν θα το κάνουμε για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον, αφού, μάλλον, θα αγωνίζομαι ακόμη με τη Yamaha. Υπάρχει μία πιθανότητα για το μέλλον, όταν αποσυρθώ, αλλά αυτό δεν θα γίνει ούτε το 2019, ούτε το 2020», δήλωσε ο Rossi.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης