Του Περικλή Χαλάτση

Σήμερα μετά από 7 Ειδικές Διαδρομές και 126.74 αγωνιστικά χλμ έκλεισε το τρίτο σκέλος του Ράλλυ στη Σουηδία που ομολογουμένως έφερε πολλές αλλαγές στην κορυφή. Την Παρασκευή είχαμε τις μεγάλες εγκαταλείψεις των Kallle Rovanpera – Jonne Halttunen και Ott Tanak- Martin Jarveoja. Και οι δύο εγκατέλειψαν στην ίδια ειδική. Σήμερα σειρά είχε ο Katsuta.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην 10η Ε.Δ οι Takamoto Katsuta- Aaron Johnston είχαν τη στιγμή τους ενώ βρίσκονταν στη 2η θέση της γενικής κατάταξης. Μεγάλη απογοήτευση για τον Γιαπωνέζο και  πέρυσι στον ίδιο αγώνα είχε μια εντυπωσιακή και ταυτόχρονα καταστροφική έξοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο park ferme τα συναισθήματα όλων ήταν ανάμικτα. Άλλοι παραπονέθηκαν για την πρόσφυση και άλλοι γιατί κάποιες ειδικές ήταν αρκετά στενές με αποτέλεσμα να ακουμπούν στα πλαϊνά τοιχώματα με το χιόνι.

Σήμερα οι αγωνιζόμενοι κάλυψαν 126.74 αγωνιστικά χλμ σε επτά Ε.Δ. Τα πέντε πρώτα πληρώματα μετά το τέλος του τρίτου και δυσκολότερου σκέλους είναι:

Esapekka Lappi – Janne Ferm  (HYUNDAI i20 N Rally 1 Hybrid)

Andrien Fourmoux- Alefandre Coria (Ford Puma Rally 1 Hybrid)

Elfyn Evans- Scott Martin (TOYOTA GR YARIS Rally 1 Hybrid)

Thierry Neuville- Martijn Wydaeghe   (HYUNDAI i20 N Rally 1 Hybrid)

Oliver Solberg – Elliott Edmondson ( Skoda Fabia RS)

Αύριο μπορεί οι ειδικές διαδρομές να είναι μόνο τρείς ωστόσο θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Και το παραμικρό λάθος μπορεί να φέρει την ανατροπή.

Αύριο οι αγωνιζόμενοι θα καλύψουν 221.92 χλμ. Από αυτά τα 160.84 είναι απλές διαδρομές και τα 61.08 είναι αγωνιστικά.

Οι αυριανές ειδικές διαδρομές είναι :

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης