Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Mads Ostberg κατά τη διάρκεια των αναγνωρίσεων για το Ράλι Αυστραλίας, καθώς τράκαρε με φορτηγό μέσα στην ειδική Valla, με αποτέλεσμα να σπάσει δύο πλευρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο ο Νορβηγός οδηγός, όσο και ο συνοδηγός του, Jonas Andersson, μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Παρότι προσπάθησαν να συνεχίσουν τις αναγνωρίσεις, δεν κατάφεραν να τις ολοκληρώσουν λόγω των τραυματισμών τους, με αποτέλεσμα να αποσύρουν τη συμμετοχή τους από το Ράλι.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Εγώ έχω δύο σπασμένα πλευρά και ο Jonas κάποιους τραυματισμούς. Μας εξέτασαν οι γιατροί της FIA και δεν είναι δυνατόν να εκκινήσουμε», δήλωσε ο Ostberg.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ομάδα της Citroen κάλεσε αμέσως τον εφεδρικό οδηγό, Stephane Lefebvre και τον συνοδηγό του, Stephane Prevot, προκειμένου να αντικαταστήσουν τους Ostberg-Andersson. Οι μηχανικοί άλλαξαν αμέσως τα καθίσματα του DS3 WRC και τα ονόματα στο πλάι του αυτοκινήτου, με το νέο πλήρωμα να δανείζεται ακόμα και τις φόρμες των team-mates.

Όπως είναι φυσικό, κανείς δεν περιμένει από τον Lefebvre να είναι ανταγωνιστικός αφού δεν έχει κάνει πλήρη προετοιμασία, ούτε έχει τις δικές του σημειώσεις από τις ειδικές. Ωστόσο, η ομάδα του ζήτησε να μπει στη βαθμολογούμενη δεκάδα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης