Το τρομακτικό ατύχημα στο πρόσφατο Ράλι Πορτογαλίας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η γαλλική ομάδα εξάντλησε κάθε περιθώριο καλής θέλησης και υπομονής, ελπίζοντας ότι ο Kris Meeke θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες, ωστόσο ο Ιρλανδός αποδείχθηκε κατώτερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Ulsterman» και ο συνοδηγός του, Paul Nagle, δεν θα περάσουν τη ράμπα εκκίνησης στο επερχόμενο Ράλι Σαρδηνίας, αλλά ούτε και σε κανέναν άλλο αγώνα του WRC. Η Citroen έδιωξε από την ομάδα τον 39χρονο, λόγω του υπερβολικά υψηλού αριθμού σφαλμάτων, όπως τόνισε στην επίσημη ανακοίνωσή της.  

Ο επικεφαλής της γαλλικής ομάδας, Pierre Budar, ανέφερε από τη μεριά του ότι λυπάται για την απόφαση που πήραν, αλλά το έκαναν προκειμένου να προφυλάξουν το πλήρωμα, καθώς τα ατυχήματα διαδέχονταν το ένα το άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε πως οι Meeke και Nagle εγκατέλειψαν στους τρεις από τους έξι αγώνες της σεζόν και όλα οφείλονταν σε οδηγικά λάθη και υπερβολές.

Στο Ράλι Σαρδηνίας, τα C3 WRC θα οδηγήσουν οι Craig Breen και Mads Østberg. Όσο για το υπόλοιπο της χρονιάς, η Citroen θα ανακοινώσει σύντομα τα σχέδιά της.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης