Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το ράλι Μόντε Κάρλο ανοίγει και φέτος η αυλαία του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι που είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 21-24 Ιανουαρίου. Ο αγώνας που διεξάγεται για 84η χρονιά θα συγκεντρώσει την αφρόκρεμα των κορυφαίων πληρωμάτων του κόσμου.

Μεταξύ αυτών θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος οι οποίοι συμμετέχουν έχοντας την στήριξη του ιδρύματος Lascaris Foundation που εδρεύει στην Ελβετία.

Με Skoda Fabia R5 θα συμμετάσχει στο 84ο ράλι Μόντε Κάρλο οι Αθανασούλας - Ζακχαίος...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παγκόσμιες εμπειρίες…
Το ελληνικό πλήρωμα θα τρέξει με το νούμερο 47 στις πόρτες και «όπλο» ένα Skoda Fabia της Μεγάλη υπόθεση να συμμετέχουν Έλληνες σε αγώνες τόσο ψηλού επιπέδου… κατηγορίας R5. Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο πλήρωμα ήταν αυτό που στο SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2015 είχε καταφέρει με ίδιο αυτοκίνητο να τερματίσει στην 3η θέση της γενικής κατάταξης.

Στον αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή 90 πληρώματα, ενώ στην κατηγορία WRC2 (στην οποία θα βαθμολογηθεί το ελληνικό πλήρωμα) θα συναγωνιστούν 16 πληρώματα από 10 χώρες. Η εκκίνηση του φετινού Ράλι Μόντε Κάρλο θα δοθεί στον χώρο της Casino Square την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου. Το Service Park του αγώνα την Πέμπτη το βράδυ και την Παρασκευή θα βρίσκεται στην πόλη Gap της Γαλλίας, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή μεταφέρεται στο λιμάνι του Μόντε Κάρλο όπου θα πραγματοποιηθεί και η τελετή τερματισμού.

Με ίδιο αυτοκίνητ το ελληνικό πλήρωμα κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2015...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας (οδηγός και δεξιά) και Νίκος Ζακχαίος (συνοδηγός)...

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης