Του Περικλή Χαλάτση

Η Ελλάδα ζει σε «ακροπολικούς» ρυθμούς. Σε δύο εβδομάδες όλα τα ξένα πληρώματα που πρωταγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ ( WRC) θα βρίσκονται στη χώρα μας για να κάνουν τις δοκιμές στις ακροπολικές ειδικές διαδρομές, να διορθώσουν τις σημειώσεις τους και να χαρούν έναν από τους καλύτερους αγώνες του Π. Π. Ράλλυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ράλλυ Ακρόπολις που επέστρεψε στο αγωνιστικό καλεντάρι του WRC χάρη στις προσπάθειες  και την επιμονή του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, είναι ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στη χώρα μας.

Οι  καλύτεροι οδηγοί ράλι στον κόσμο με τα πλέον άρτια τεχνολογικά αυτοκίνητα θα έρθουν για δεύτερη φορά στην Ελλάδα για το μεγάλο μας αγώνα. Οι οδηγοί του παγκοσμίου πρωταθλήματος αποκαλούν το ράλλυ Ακρόπολις, «Ράλλυ των Θεών». Το αγαπούν και θέλουν να τρέχουν στην Ελλάδα.

O υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης είναι ο άνθρωπος που έπεισε την FIA να επιστρέψει το Rally Acropolis στο WRCΠέρυσι το βαθμολόγησαν με την υψηλότερη βαθμολογία ενώ εύσημα στην Οργανωτική επιτροπή έδωσε και η FIA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τάκης Πουρναράκης: Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου ΑθλητισμούΣήμερα ζητήσαμε από τον Τάκη Πουρναράκη, Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που έχει δημιουργήσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, να μας δώσει τις τελευταίες πληροφορίες για το μεγάλο μας αγώνα, για την σούπερ ειδική που θα γίνει στο χώρο του ΟΑΚΑ, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου αλλά και για τις ειδικές διαδρομές που θα ακολουθήσουν το τριήμερο Παρασκευή (9/9) , το Σάββατο (10/9) και την Κυριακή (11/9).

Στη συνέντευξη που ακολουθεί ο Τάκης Πουρναράκης μας εξηγεί όλα όσα εσείς ζητήσατε να μάθετε μέσω της zougla.gr. Για την σούπερ ειδική, την προμήθεια των εισιτηρίων στο Ολυμπιακό Στάδιο αλλά και για τα χιλιόμετρα των ειδικών διαδρομών. Για τον αριθμό συμμετοχών αλλά και για τις κατηγορίες που παίρνουν μέρος (WRC και πόσα WRC2 και WRC). 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης