Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αυτή την ώρα στο Ελληνικό αναλύει τη χρονιά που πέρασε και αναπτύσσει τα σχέδια του Ράλλυ Ακρόπολις 2023. 

Η χώρα μας υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο τον αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος καθώς περισσότεροι από 300.000 θεατές βρέθηκαν στα βουνά για να παρακολουθήσουν το μεγάλο αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Του χρόνου αναμένεται να έχουμε μεγάλη αύξηση τόσο στους θεατές όσο και στους σπόνσορες

Για τρίτη διαδοχική χρονιά το Ράλλυ Ακρόπολις θα σημάνει την έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου. Το Ράλλυ των Θεών, έχοντας κερδίσει μια σταθερή θέση στο ημερολόγιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA, το 2023 θα συνδυάσει την αγωνιστική πρόκληση, που αναμφίβολα εγγυάται για το Πρωτάθλημα, με τους εορτασμούς των 70 χρόνων παρουσίας του στα διεθνή αθλητικά δρώμενα.

Όπως κάθε χρόνο η αυλαία του Πρωταθλήματος  του 2023 παραδοσιακά θα ανοίξει τον Ιανουάριο με το Ράλλυ του Μόντε Κάρλο. Φέτος στο θεσμό επανέρχεται μετά το 2020 το Ράλλυ του Μεξικού, καθώς και εκείνο της Χιλής, που βγήκε «εκτός» το 2021 λόγω πανδημίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα από τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού αλλά και αποκλειστικά νέα για το Ράλλυ Ακρόπολις 2023 το βράδυ στη zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης