Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Σε λίγες ώρες ξεκινάει από το ΟΑΚΑ η υπερειδική του ΕΚΟ Ράλλυ Ακροπολις και το δίδυμο  Λάμπρος Αθανασούλας-Νίκος Ζακχαίος, δηλώνουν πανέτοιμοι για το μεγάλο αγώνα.
Τρέχουν με Hyundai i20 Rally2  στα χρώματα της Hyundai Ελλάς. Το αυτοκίνητο είναι της ομάδας RedGrey που ανήκει στους Marco Martin και  Ott Tanak.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από τον αγώνα το ελληνικό δίδυμο συνεργάστηκε με τον Φινλανδό οδηγό της Hyundai Teemu Suninen, ο οποίος είναι ο επίσημος οδηγός της Hyundai Motorsport και συμμετέχει με ί20 Rally2 σε αγώνες του WRC.
Έκαναν αρκετά περάσματα στο Κεφαλάρι Αργολίδας.

Ο Έλληνας οδηγός κάθισε στο μπάκετ του συνοδηγού και «διάβασε» τον τρόπο που ο Suninen έστριβε και «τοποθετούσε» στο δρόμο το κορεάτικο hatchback .
Ο Αθανάσουλας πάντα προσέχει τους επαγγελματίες οδηγούς γιατί όπως λέει «από τους ξένους εργοστασιακούς οδηγούς μαθαίνεις,βελτιώνεσαι και πλουτίζεις σε οδηγικές γνώσεις».

Οι  Αθανασούλας-Ζακχαίος συμμετέχουν για 2η χρονιά με Hyundai i20 Rally2 στον εθνικό μας αγώνα. Ο Νίκος Ζακχαίος, είναι σπεσιαλίστας οδηγός στην άσφαλτο αλλά στο χώμα τρέχει ως  συνοδηγός του Λάμπρου Αθανασούλα.
Ο συμπαθέστατος συνοδηγός είπε: 
« Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα που καθυστερούν, και θα αποζημιώσουμε όσους μας εμπιστεύονται. Τους χορηγούς μας και τον Έλληνα θεατή, που δίνει υπεραξία στον αγώνα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λάμπρος Αθανασούλας αναφέρθηκε στον αγώνα αλλά και στους φίλους των αγώνων. Είπε σχετικά  : «Τους περιμένουμε στο ΟΑΚΑ, που σε συνδυασμό με την τηλεθέαση αναμένεται να ξεπεράσει ό,τι γνωρίσαμε, ενώ τους θέλουμε και στα βουνά. Όπως τους ξέρουμε· πειθαρχημένους, σοβαρούς και ενθουσιώδεις, με το πάθος τους να λειτουργεί θετικά για την προσπάθεια όσων δημιουργούν».
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης