Απογοητευμένος από τη Hyundai Motorsport και την απόφαση να τον αποκλείσει από το επερχόμενο Ράλι Ισπανίας, είναι ο Hayden Paddon.

Η κορεατική ομάδα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Andreas Mikkelsen, δίνοντάς του άμεσα θέση στο μπάκετ κάθισμα του i20 WRC. Παράλληλα, ανακοίνωσε στον 30χρονο Νεοζηλανδό, ότι δεν θα συμμετάσχει στον επόμενο αγώνα, γεγονός που τον στεναχώρησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Paddon έκανε μία ανάρτηση στα social media, εκφράζοντας την πικρία του για την απόφαση της Hyundai. 

«Δυστυχώς δεν θα συμμετάσχω στο Ράλι Ισπανίας. Είμαι απογοητευμένος από αυτή την απόφαση, όμως πρέπει να το δεχτώ. Είχαμε μια κακή χρονιά για διάφορους λόγους. Όσοι συμμετέχουν επαγγελματικά στο σπορ, γνωρίζουν ότι ένας αποκλεισμός σαν αυτόν είναι πραγματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν θα τα παρατήσουμε (εννοεί και τον συνοδηγό του), έχουμε συμβόλαιο ως το τέλος του 2018 και  κάποιους αγώνες μέχρι να ολοκληρωθεί της σεζόν για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε. Όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση προκάλεσε πολλά σχόλια. Δεν θα αφήσω 20 χρόνια σκληρής δουλειάς, θυσιών και δακρύων, να χαθούν εξαιτίας κάποιων κακών γεγονότων», έγραψε ο οδηγός της Hyundai.

Αναμένουμε την αντίδραση των άλλων δύο οδηγών της ομάδας – Thierry Neuville και Dani Sordo – και κυρίως του δεύτερου, ο οποίος λέγεται ότι δεν θα συμμετάσχει στα Ράλι Βρετανίας και Αυστραλίας, προκειμένου να αγωνιστεί ο Mikkelsen.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης