Πολλοί πίστεψαν ότι ο Sebastian Ogier θα τα βρει σκούρα στη Σαρδηνία. Ο Γάλλος είχε το πολύ δύσκολο Πρώτος στη βαθμολογία ο Ogier με 11 βαθμούς διαφορά από τον teammate του Evansέργο να ξεκινάει πρώτος τις χωμάτινες ειδικές διαδρομές λόγω της πρώτης θέσης στη βαθμολογία, κάτι που σημαίνει ότι θα έκανε όλη τη… βρώμικη δουλειά του να καθαρίζει το δρόμο για τους υπόλοιπους.

Όντως στο τέλος της πρώτης ημέρας ο Ogier με το Toyota Yaris WRC είχε χάσει αρκετό χρόνο και μάλιστα ανάφερε ότι καλύτερα θα ήταν να καθόταν στο σπίτι του. Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά για τον Γάλλο της Toyota ο οποίος τη δεύτερη και την τρίτη ημέρα ήταν εκπληκτικός και τελικά έφτασε σε μια πολύ άνετη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γρήγορος ο Sordo, αλλά έκανε το λάθος που του στοίχισε μια ανατροπή του Hyundai του και εγκατάλειψη.

Έντεκα βαθμούς διαφορά έχουν οι Ogier και Evans στη βαθμολογία

Στη δεύτερη θέση στο Ράλι Σαρδηνίας τερμάτισε ο δεύτερος οδηγός της Toyota, Elfyn Evans ο οποίοςΣτη 6η θέση τερμάτισε ο πολύ καλός Mads Ostberg με το Citroen C3 WRC οδήγησε σταθερά, χωρίς λάθη και ανταμείφθηκε με τη 2η θέση. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Thierry Neuville με το Hyundai i20 WRC ο οποίος διέσωσε και την τιμή της Hyundai.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Ott Tanak και Dani Sordo δεν κατάφεραν να τερματίσουν τον αγώνα διαλύοντας τα Hyundai τους ο πρώτος σε έναν βράχο και ο δεύτερο με ανατροπή. Στη βαθμολογία πρώτος είναι ο Ogier με 11 βαθμούς διαφορά από τον Evans. Τρίτος είναι ο Neuville και τέταρτος ο Tanak.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από την Power Stage.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Hyundai ξεκίνησε δοκιμές στο υβριδικό της WRC

Εγκρίθηκαν από τη FIA οι ειδικές διαδρομές του Ράλι Ακρόπολις 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης