Του Περικλή Χαλάτση

Ο Φινλανδός Kalle Rovanpera με συνοδηγό τον J. Halttunen ,ξεκίνησαν το πρωί για το τελευταίο σκέλος του Ράλλυ της Εσθονίας έχοντας προβάδισμα 29.1’’ από τους «ομόσταυλους» τους E.Evans- S.Martin ( GR Yaris Rally1 HYBRID) . Στην 3η και 4η θέση βρίσκονται δυο i20 N Rally1 HYBRID .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην 3η θέση είναι οι O. Tanak-M. Jarveoja.  Είναι 42.4’’ πίσω από τον Evans και 1.15.5 πίσω από τους πρωτοπόρους Rovanpera-Halttunen. Στην 4η θέση είναι οι T.Neuville- M. Wydaeghe.
Στην 5η θέση είναι ένα ακόμη πλήρωμα της Toyota με τους Katsuta- Johnston και στην 6η θέση βρίσκεται το πρώτο Puma Rally1 HYBRID με πλήρωμα τους A.Fourmaux- A. Coria.

A.Fourmaux- A. CoriaΣήμερα το τελευταίο σκέλος του αγώνα περιλαμβάνει έξι ειδικές διαδρομές ( τρεις επαναλαμβανόμενες) συνολικών αγωνιστικών χιλιομέτρων 77.98.
Η τελευταία ειδική μήκους 15.95 χλμ είναι η Wolf Powestage Kambja 2 που θα ξεκινήσει λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι και μπορείτε να παρακολουθήστε απευθείας από την Cosmote TV ( Sport 5).

"Πετούσε" ο Evans αλλά ο Rovanpera κέρδιζε τις ειδικέςΠως εξελίχθηκε ο αγώνας το Σάββατο
Η πρώτη ειδική της χθεσινής ημέρας ήταν η 10η του αγώνα που την κέρδισε ο Evans. Ο Ουαλός μείωσε λίγο τη διαφορά με τον Rovanpera ο οποίος ανέβασε ρυθμό και κέρδισε τις επόμενες επτά συνεχόμενες ειδικές. Την 18η και τελευταία της χθεσινής ημέρας κέρδισαν οι A.Fourmaux- A. Coria.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βράδυ φθάνοντας στο park ferme  ο Rovanpera είπε ότι στην πρώτη ειδική του Σαββάτου δεν είχε ξυπνήσει καλά και δεν είχε ρυθμό.

Τα δέκα πρώτα πληρώματα και οι χρόνοι που έκαναν στις ειδικές του Σαββάτου


 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης