Η Hyundai Motorsport ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι ο κορυφαίος οδηγός της σύγχρονης εποχής στο WRC υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2019 και το 2020, ο Sebastien Loeb θα τρέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι με το i20 WRC. Φυσικά, δεν θα έχει πλήρη εμπλοκή, αλλά θα συμμετάσχει σε επιλεγμένους αγώνες έχοντας ως συνοδηγό τον πιστό του φίλο και συνεργάτη Daniel Elena.

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα μοιραστεί με τον Dani Sordo το τρίτο εργοστασιακό rally car της Hyundai. Όπως έγινε γνωστό, θα τρέξει τελικά στο Ράλι Μόντε Κάρλο τον Ιανουάριο αλλά και στον δεύτερο αγώνα του θεσμού στη Σουηδία, τον Φεβρουάριο. Οι υπόλοιποι τέσσερις αγώνες στους οποίους θα λάβει μέρος αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, οι Thierry Neuville και Andreas Mikkelsen έλαβαν το χρίσμα των βασικών οδηγών από την κορεατική ομάδα και θα έχουν πλήρη εμπλοκή σε όλο το πρωτάθλημα.

Ο επικεφαλής της Hyundai Motorsport, Michel Nandan, έκανε λόγο για μία πολύ μεγάλη συμφωνία με έναν οδηγό τεραστίου διαμετρήματος που θα δώσει την ώθηση για την κατάκτηση του τίτλου στο WRC.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης