Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της φετινής σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, καθώς αύριο 25 Ιανουαρίου, θα δοθεί η εκκίνηση στο Μόντε Κάρλο.

Ομάδες και οδηγοί έχουν πάρει θέση στο Πριγκιπάτο του Μονακό. Μαζί τους βρίσκεται και ο Carlos Sainz Jr., ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του πλοηγού στην ε.δ.17 (Power Stage) Col de Braus των 13,6 χλμ. την ερχόμενη Κυριακή, πριν την εκκίνηση των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 24χρονος πιλότος της F1 δεν θα οδηγήσει κάποιος rallycar του WRC αλλά ένα Renault Megane R.S το οποίο θα φέρει ειδικά ελαστικά. Ο Sainz Jr. ανυπομονεί να πατήσει στις ειδικές διαδρομές όπου διέπρεψε ο πατέρας του τη δεκαετία του ΄90, κατακτώντας τρεις νίκες.

«Πραγματικά ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία. Θα είναι συναρπαστικό να συμμετάσχω σε αυτό το θρυλικό ράλι. Έχω ακούσει πολλά από τον πατέρα μου για το Μόντε Κάρλο. Τις ειδικές, τις συνθήκες, τα περάσματα και τις στροφές. Έχουμε κάνει αρκετή προπόνηση μαζί με ένα rallycar που έχουμε στο σπίτι. Με μαθαίνει πώς να οδηγώ σε χωμάτινες διαδρομές», τόνισε ο μικρός Sainz.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης