Μετά από τέσσερις ημέρες αγωνιστικής δράσης , 19 ειδικές διαδρομές και 320.88 εξαιρετικά δύσκολα αγωνιστικά χιλιόμετρα, οι Βέλγοι Thierry Neuville- Martin Wydaeghe με το Hyundai i20N Rally Hybrid ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Η μεγάλη ανατροπή ήρθε μετά την εγκατάλειψη του Ogier χθες μια ειδική πριν το κλείσιμο της ημέρας. Ο Ogier ήταν μπροστά, στη 2η θέση ήταν οι Esapekka Lappi- Janne Ferm και στην 3η οι Thierry Neuville- Martin Wydaeghe.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μαχητικός Lappi κάπου τα μπέρδεψε μόλις είδε εκτός δρόμου τον Ogier. Έκοψε ρυθμό και αυτό του στοίχησε την 1η θέση. Οι Βέλγοι πέρασαν μπροστά και κράτησαν αυτή τη θέση και σήμερα.
Μετά από τις τέσσερις τελευταίες ειδικές οι Βέλγοι αναδείχθηκαν απόλυτοι κυρίαρχοι. Ο αγώνας είναι σε εξέλιξη αλλά τα τρία πρώτα πληρώματα που θα ανέβουν στο βάθρο των νικητών ήδη έχουν τερματίσει.

Η σειρά είναι Thierry Neuville- Martin Wydaeghe (Hyundai i20N Rally Hybrid), Esapekka Lappi- Janne Ferm (Hyundai i20N Rally Hybrid) και Kalle Rovanpera- Jonne Halttunen (Toyota GR Yaris Rally Hybrid) 
Μετά τον τερματισμό θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ
Π. Χαλάτσης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης