Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας ,στο Rally delle Marche, έβρεχε και οι ειδικές διαδρομές είχαν γίνει αρκετά γλιστερές. Το πλήρωμα της Step Racing ( Νίκος Παυλίδης- Allan Harryman) οδήγησε με μυαλό στις ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες του αγώνα και πέτυχε το στόχο του που ήταν το βάθρο της κατηγορίας. Το δίδυμο Παυλίδης- Harryman ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας Over55.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τον αγώνα ο Νίκος Παυλίδης δήλωσε:

«Οι συνθήκες του αγώνα ήταν ιδιαίτερα δύσκολες. Πολλές ειδικές ήταν γλιστερές με πονηρά σημεία. Η εμπειρία μας από την περσινή συμμετοχή μας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μας. Η απότομη αλλαγή του καιρού μας έπιασε απροετοίμαστους αφού τόσο εγώ, αλλά ιδιαίτερα ο συνοδηγός μου Allan Harryman κρυολογήσαμε. Αποτέλεσμα, η φωνή του Allan να βγαίνει με δυσκολία και να συνεννοούμαστε από ένα σημείο και μετά με νοήματα. Όλα αυτά βέβαια είναι μέρος του παιχνιδιού και εν τέλει είμαστε ικανοποιημένοι που τερματίσαμε και πετύχαμε το στόχο μας. Λίγο πριν τον τερματισμό μάλιστα, δεν αποφύγαμε ένα τετ-α-κε που ευτυχώς μας στοίχισε μόνο λίγα δευτερόλεπτα”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τελευταίος αγώνας του θεσμού είναι το μικτό Ράλλυ της Μόντσα. Με αυτό το αποτέλεσμα οι Παυλίδης- Harryman ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της κατηγορίας Over55, και θα διεκδικήσουν στη Μόντσα την είσοδο τους στην πρώτη τριάδα.

Την προσπάθεια του πληρώματος της Step Racing στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος στηρίζουν το Corfos Hotel Mykonos, η Step Logomats και η Drive Rent a Car.

H Step Racing με τη συμμετοχή της θέλει να διαδώσει το έργο της Giancarlo Ligabue Foundation με έδρα τη Βενετία. Με motto το “Μάθε και διέδωσε” ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός έχει σκοπό να ενθαρρύνει την προώθηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και έρευνας με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της αρχαιολογίας, της ανθρωπολογίας, της παλαιοντολογίας, των φυσικών επιστημών και των εικαστικών τεχνών. Επίσης προβάλλει πολιτιστικές δραστηριότητες μέσω εκδηλώσεων, εκθέσεων, συνεδρίων, δημοσιεύσεων, φιλανθρωπικών δωρεών, τόσο στην Ιταλία όσο και σε όλο τον κόσμο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης