Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ford GT είναι ένα super car περιορισμένης παραγωγής το οποίο κατασκευάζεται στην Αμερική. Τα νούμερα των επιδόσεων προκαλούν δέος…Μέχρι το 2020 θα παραχθεί σε 1.000 μονάδες και αυτό που το χαρακτηρίζει είναι η σχεδίαση και οι επιδόσεις του. 

Εφοδιάζεται με κινητήρα V6 χωρητικότητας 3.5 λίτρων (twin turbo) ο οποίος είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος, η ιπποδύναμη αγγίζει τα 647 άλογα, έχει 0-100 σχεδόν 3 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα σχεδόν πλησιάζει στα 350 χλμ./ώρα.

Δείτε στο παρακάτω video το πρώτο σύγχρονο Ford GT που ήρθε ποτέ στη χώρα μας…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για πρώτη φορά

Για πρώτη φορά ήρθε στην Ελλάδα και όπως ήταν φυσικό βρισκόμασταν εκεί που… έπρεπε, για να το Το υποδεχτήκαμε επί ελληνικού εδάφους και σας το δείχνουμε…υποδεχτούμε και να σας το δείξουμε, προκειμένου να έχετε μία πρώτη εικόνα για τον τρόπο που έφτασε, κατέβηκε από τη νταλίκα και τοποθετήθηκε στο «The Mall Athens» όπου και θα βρίσκεται μέχρι την Τρίτη 24 Απριλίου.

Η τιμή του Ford GT στην Ελλάδα αγγίζει τα 858.000 ευρώ με τους φόρους ενώ η αγωνιστική εκδοχή που βρίσκεται και αυτή στην Ελλάδα ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ford GT πατήστε ΕΔΩ

Το GT είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει ποτέ η Ford.  Στη νταλίκα που περιμέναμε υπήρχε μία πολιτική και μία αγωιστική έκδοση του μοντέλου...
Τι... τέρας! Πρέπει και αξίζει να το δείτε από κοντά!

Η αγωνιστική εκδοχή κατεβαίνει εκατοστό, εκατοστό από την νταλία...

Το Ford GT μπαίνει στο Thw Mall Athens...Εξωπραγματική αεροτομή, εξωπραγματικός και ο διαχύτης...
Δεν τα βλέπετε διπλά! Δύο είναι...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης