Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ένα άθλημα στο οποίο συμμετέχουν, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, Έκκληση για βοήθεια λόγω απειλών… άντρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για κάποιους ίσως είναι περίεργο να βλέπουν γυναίκες μέσα σε αγωνιστικό κάθισμα, ωστόσο είναι πραγματικότητα και όσες το κάνουν κερδίζουν το σεβασμό των αντιπάλων τους.

Μία από αυτές είναι και η Όλγα Μέρμηγκα από την Θεσσαλονίκη που στο παλμαρέ της μετρά πολλούς αγώνες.

Η Όλγα Μέρμηγκα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζητάει βοήθεια…

Ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα η οδηγός αγώνων από τη Θεσσαλονίκη η οποία είναι και μητέρα δύο παιδιών δέχεται απειλές για τη ζωή της, γεγονός που την ανάγκασε να αναρτήσει και σχετικό θέμα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, ζητώντας μάλιστα και βοήθεια στο τέλος του κειμένου της!

Πριν από 10 ημέρες το αυτοκίνητό της βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση...

Πριν απο 2 ημέρες το αυτοκίνητο της βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση...

Η ανάρτηση στο Facebook

«Εγώ ναι η Μέρμηγκα Όλγα δεν κρύφτηκα ποτέ σε τίποτα κι από κανέναν. Μέχρι χθες το θεωρούσα ξεφτιλίκι όλο αυτό που ζω ενάμιση χρόνο τώρα και δυστυχώς το έχουν ζήσει κι άλλοι άνθρωποι είτε άνδρες είτε γυναίκες.ΜΗ παιδιά ΜΗ κρύβεστε πρώτα εμεις οφείλουμε να προστατέψουμε τον εαυτό μας! Όσο δεν αντιδρούμε αυτοί συνεχίζουν.Ότι και να έχει γίνει ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να εισβάλει σε ξένο χώρο να καταστρέφει ξένη περιουσία. ΚΑΝΕΙ!! Ναι χωρισμός ήταν κέρατο όχι αν κι αυτός φανταζόταν διάφορα, με πολυ ενόχληση στους πάντες απειλές και παρακολουθήσεις. Απ’ το κέρατο πεθαίνουν μόνο οι ταυρομάχοι!! Κι όμως υπάρχουν και τέτοιοι «άνδρες» που κρύβονται πίσω από αποκρύψεις και απειλούν ακόμα και στη δουλειά μου. Βέβαια υπάρχουν μηνύσεις, το όνομα του και στοιχεία στην αστυνομία και στους δικηγόρους όπως και στους δικούς μου ανθρώπους. Αποδεικτικό στοιχείο πλέον είναι και το facebook οπότε σε μελλοντική κακοποίηση είτε του αυτοκινήτου μου είτε δική μου θα υπάρχει κι εδώ. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάτι σημαντικό στη ζωή μου εκτός απ τα παιδιά μου αλλά ένα είναι το σίγουρο ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΠΟΤΕ!!
Ορμάτεεεεεεεε …
Κοινοποιήστε ελεύθερα μπας και σωθεί κανείς».

 

 

Ο άνθρωπος που απειλεί τη ζωή της Όλγας Μέρμηγκα πέταξε μπογιά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου

 

Στην πυλωτή του σπιτιού της

Να σημειώσουμε πως πριν από μία εβδομάδα το αυτοκίνητό της που βρισκόταν στην πυλωτή της πολυκατοικίας δέχτηκε βανδαλισμό ενώ πριν από λίγες ημέρες συνέβη και πάλι το ίδιο με μπογιές που πέταξαν στην καμπίνα των επιβατών.

Σε επικοινωνία που είχαμε η ίδια τόνισε πως οι απειλές από συγκεκριμένο άτομο δεν ξεκίνησαν τώρα: «Εδώ και ενάμιση χρόνο που ξεκίνησε έπαιρνε τηλέφωνο όλους τους φίλους μου και την οικογένειά μου όλη μέρα όλη νύχτα και με έβριζε. Σε μένα έλεγε πως θα σε καταστρέψω θα σου κάνω τη ζωή σου κόλαση και θα βάλω άλλον να σε κάνει κακό».

 

Σκισμένη και η οροφή του σπορ αυτοκινήτου

 

Η κουκούλα...

 

Ο γνωστός... άγνωστος πέταξε μπογιές παντού

 

Ακόμα και τα ελαστικά δεν ξέφυγαν από τη μανία του ανθρώπου που απειλεί την μητέρα δύο παιδιών...

 

Πίσω από το τιμόνι μίας Lancia Integrale

 

Από αγώνα στην πίστα καρτ των Σερρών

 

Από αγώνα που έκανε παλαιότερα ως συνοδηγός....

 

To αυτοκίνητο της Θεσσαλονικιάς οδηγού βαμμένο με σπρέι...

Απίστευτες εικόνες ζήλιας κια πάθους...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης