Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό και όπως διαβάσατε στο zougla.gr, η παγκόσμια Μεγάλη η επιτυχία διεξαγωγής της παγκόσμιας παρουσίασης του νέου Evoque στην Ελλάδα…. δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας γενιάς του Range Rover Evoque θα πραγματοποιηθεί στην Πελοπόννησο (Πόρτο Χέλι) τον Μάρτιο του 2019.

Η είδηση είναι πολύ μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς πως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της βρετανικής φίρμας που θα διοργανώσει μία τόσο σημαντική και μεγάλη εκδήλωση στη χώρα μας.

Σύμφωνα μάλιστα με την ενημέρωση που είχαμε θα επισκεφτούν την Ελλάδα, 5.700 εκπρόσωποι ΜΜΕ και πρεσβευτές της μάρκας από όλο τον κόσμο όπως και κορυφαία στελέχη της Jaguar – Land Rover.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H παγκόσμια παρουσίαση της νέας γενιάς Range Rover Evoque θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2019. Μία επιτυχία που οφείλεται στην ελληνική ομάδα που απαρτίζει την εισαγωγική εταιρεία με επικεφαλής τον Νίκο Μπέλο...

Νέες επενδύσεις…

Για το θέμα αυτό μίλησε αποκλειστικά στο zougla.gr, ο Επίτιμος Πρόεδρος της εταιρείας «Πέτρος Πολύ σύντομα θα δούμε αντιπρόσωπο της Jaguar – Land Rover στη Βόρεια ΕλλάδαΠετρόπουλος ΑΕΒΕ», εισαγωγέα των αυτοκινήτων Jaguar και Land Rover.

Όπως θα παρακολουθήσετε και στις δηλώσεις του κ. Πετρόπουλου, η μάρκα θα επενδύσει σε νέο αντιπρόσωπο στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και σε άλλες περιοχές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρώτη θέση που πρόσφατα κατέκτησε σε αξιολόγηση η εταιρεία μεταξύ των Ευρωπαίων εισαγωγέων, τους στόχους όπως και τα ηλεκτρικά οχήματα που συνεχώς κερδίζουν έδαφος στην παγκόσμια αγορά.

Παρακολουθήστε την αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Πετρόπουλου (σκηνοθετική επιμέλεια: Πάρις Ποντίκας)

Ειδήσεις που έβγαλε η συνέντευξη με τον Κώστα Πετρόπουλο…

  • Είναι επίτευγμα της ομάδας Jaguar – Land Rover η παγκόσμια παρουσίαση του Range Rover Evoque που θα γίνει στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2019. Είναι και μία ανταπόκριση του εργοστασίου στα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχει φέρει. Αυτό που θα γίνει στην Πελοπόννησο θα βάλει την Ελλάδα στο χάρτη της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.
  • Η εισαγωγική εταιρεία έχει ανέβει στην πρώτη θέση όσον αφορά στην αξιολόγηση όλων των αντιπροσώπων της Ευρώπης.
  • Οι μάρκες βρίσκονται στην 4η θέση των Premium και όνειρο είναι η 1η θέση.
  • Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ δεν πιστεύει στα άλματα αλλά στη συνεχή προσπάθεια. Κάθε μέρα μικρά και καλύτερα βήματα.
  • Η αγορά θα συνεχίσει να πηγαίνει λίγο καλύτερα μέχρι το 2035. Εκείνη τη χρονιά η αγορά θα φτάσει τα νούμερα του 2008.
  • Όλο και περισσότερο τα ηλεκτρικά θα έχουν θέση στη ζωή μας. Jaguar και Land Rover θα επενδύσουν στις νέες τεχνολογίες.
  • Το δίκτυο που δημιουργείται πρέπει να είναι οικονομικά βιώσιμο. Τοποθετήθηκε δεύτερος ντίλερ (Σπανός) γιατί μπορεί να βιώσιμος. Επόμενος στόχος όσο ανεβαίνουν τα νούμερα είναι η προσθήκη νέου ντίλερ στην Θεσσαλονίκη και ακολουθεί η υπόλοιπη Ελλάδα.

Από δεξιά: Νίκος Μπέλος (Γενικός Διευθυντής JLR), Κώστας Πετρόπουλος (Επίτιμος Πρόεδρος Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ), Βασίλης Σαρημπαλίδης και Πάρις Ποντίκας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης