Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ελλάδα ένα μεγάλο ποσοστό του… πληθυσμού γνωρίζει για τα πάντα και τους πάντες. Οι ειδικοί Η Toyota θα είναι για τα επόμενα 8 χρόνια δίπλα στην Ολυμπιακή Επιτροπήκαι όσοι υπηρετούν τον κλάδο του αυτοκινήτου πολλές φορές δεν ξέρουν… πολλά, ωστόσο η αλήθεια είναι πως αυτοί είναι που γνωρίζουν καλύτερα από όλους τι θα συμβεί στο μέλλον.
  
Ο Αριστείδης Αραβανής είναι ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς, της εταιρείας που σπάει τα κοντέρ σε πωλήσεις και κινείται σε μερίδια αγοράς που την κατατάσσουν στην κορυφή της Ευρώπης. Με την πορεία της εταιρείας να μην έχει… σταματημό, γεγονός που αποδεικνύεται στην πράξη και όχι στα λόγια, η άποψη του ίδιου του προέδρου για καθημερινά θέματα αλλά και μελλοντικά που αφορούν στο αυτοκίνητο και στις μετακινήσεις έχουν βαρύτατη σημασία.

Το μέλλον της αυτοκίνησης θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα...

Απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα
Τι θα γίνει με το diesel, τα ηλεκτρικά, τους φόρους την αγορά;Συναντήσαμε τον κ. Αριστείδη Αραβανή και τoν ρωτήσαμε να μας δώσει απαντήσεις σε θέματα που απασχολούν μεγάλη μερίδα οδηγών όπως για παράδειγμα: Έχει μέλλον το diesel; Τα ηλεκτρικά θα εισβάλλουν δυναμικά στη ζωή μας; Θα βγάλει αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα η Toyota;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς μίλησε επίσης για την χορηγία του ιαπωνικού κολοσσού στην Ολυμπιακή επιτροπή όπως και για την αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα.


Παρακολουθήστε την συνέντευξη του προέδρου της Toyota Ελλάς, Αριστείδη Αραβανή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης