Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αμερικάνικη εταιρεία Shelby είναι γνωστή στο χώρο των ιδιοκτητών γρήγορων αυτοκινήτων αλλά και στους φίλους της ταχύτητας. Το όνομά της έχει συνδεθεί με τη βελτίωση, τις υψηλές ιπποδυνάμεις, τους αγώνες και πάνω απ’ όλα την κορυφαία οδηγική και… ακουστική απόλαυση.

Στην Ελλάδα μπορεί να μην υπήρχε εκπροσώπηση του συγκεκριμένοι οίκου, ωστόσο τα προϊόντα της είναι γνωστά και ξεχωρίζουν από το χαρακτηριστικό λογότυπο που απεικονίζει μία κόμπρα. Η συνεργασία της εταιρείας με «εργοστάσια» αφορά μοντέλα της Ford και της AC Cobra και όπως μπορεί ο καθένας να φανταστεί τόσο η εξωτερική σχεδίαση όσο και η βελτίωση ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Η Shelby GT-H Mustang

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και στην Ελλάδα

Πλέον ο πασίγνωστος βελτιωτικός οίκος έχει δραστηριότητα και στη χώρα μας, γεγονός που σημαίνει πως ο Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη…καθένας μπορεί να αποκτήσει κάποιο από τα μοντέλα με το σήμα της και να έχει στην κατοχή του ένα ξεχωριστό μοντέλο.

Η έδρα της «ελληνικής» Shelby βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και είναι μία κίνηση της εταιρείας Βροχίδης – Χατζής, που έχει και την εκπροσώπηση των αυτοκινήτων Ford στη Συμπρωτεύουσα.  Τα προϊόντα αφορούν σε μοντέλα όπως Mustang, F150, Raptor κ.ά. ενώ υπάρχει και η δυνατότητα απόκτησης συγκεκριμένων κωδικών – αξεσουάρ (καπό, προφυλακτήρες, αεροτομές κ.λπ.) που αρκετοί θα ήθελαν στο αυτοκίνητό τους.

Το F-150 Shelby Baja Raptor με τους 525 ίππους...

Καινούργια και μετατροπές

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ελληνικής εταιρείας η συνεργασία με τη Shelby αφορά τόσο σε καινούργια Τα αυτοκίνητα συνοδεύονται με πιστοποιητικά γνησιότητας και καλύπτουν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές…αυτοκίνητα όσο και σε μεταχειρισμένα, τα οποία οι ιδιοκτήτες τους θέλουν να μεταμορφώσουν και να μετατρέψουν σε Shelby.

Η μετατροπή που γίνεται στην Ευρώπη συνοδεύεται με πιστοποιητικά γνησιότητας, γεγονός που σημαίνει πως ακολουθούν όλες τις προδιαγραφές του οίκου αλλά και τις εγγυήσεις που συνοδεύουν το κάθε μοντέλο. Να σημειώσουμε πως η εγγύηση που δίνει η Shelby μεταφράζεται σε τρία χρόνια ή 100.000 χιλιόμετρα.

Για να πάρετε μία γεύση από τα προϊόντα της Shelby που είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα πατώντας ΕΔΩ

 

Με ένα F-150 που φέρει την υπογραφή Shelby μπορεί να κάνεις και... τέτοια

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης