Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Έλληνες είμαστε… καχύποπτοι και σε ένα ποσοστό δικαιολογείται καθώς οι περισσότεροι την έχουμε πατήσει. Για παράδειγμα, επισκέπτεσαι ένα συνεργείο για απλό service και… ξαφνικά μαθαίνεις Τελικά πρέπει να ξέρεις απλά πράγματα!!!πως θα πρέπει να αλλάξεις το μισό αυτοκίνητο!

Αλλαγή στο τάδε, εκεί έχεις πρόβλημα γιατί μπορεί να χαλάσει σύντομα, κ.ο.κ. Υπάρχουν περιπτώσεις που ο μηχανικός έχει δίκιο, όμως για να τον… πιστέψουμε θα πρέπει να είναι όχι μόνο γνωστός αλλά και της εμπιστοσύνης μας.

Τώρα το χειμώνα, είναι συνηθισμένο φαινόμενο η αλλαγή του αντιψυκτικού, γνωστού και ως παραφλού. Μπορεί να μας φαίνεται φυσιολογική η αντικατάσταση όμως είναι απαραίτητη η αλλαγή του;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αντιψυκτικό είναι πολύ σημαντικό σε περιοχές όπου το κρύο... ξυρίζει!

Ένα απλό όργανο
Για να καταλάβουμε αν χρειαζόμαστε αλλαγή ή το παραφλού δεν αποδίδει και προκειμένου να μην μας Με ένα απλό όργανο των… 10 ευρώ δεν έχει ανάγκη κανένα!!!πιάσουν… ψιλό – γαζί ,υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος. Συγκεκριμένα υπάρχει ένα ειδικό όργανο μέτρησης ποιότητας του υγρού το οποίο κοστίζει πολύ λίγα χρήματα (ακόμα και κάτω από 10 ευρώ) και με το οποίο ο καθένας μόνος σου μπορεί να πραγματοποιήσει τον έλεγχο.

Φυσικά ένα τέτοιο αξεσουάρ υπάρχει σε όλα τα συνεργεία οπότε το πιο απλό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζητήσουμε να ελέγξουμε την ποιότητα οι ίδιοι.

Το... παραφλού σώζει από δυσάρεστες καταστάσεις!

Απλή λειτουργία
Πώς λειτουργεί; Αρχικά λαμβάνουμε δείγμα από το αντιψυκτικό, το τοποθετούμε στην ειδική εγκοπή και το όργανο αυτό μετρά και ενημερώνει, μέχρι ποια θερμοκρασία μπορεί να δουλέψει!

Τόσο απλά, τόσο κατανοητά!

Το ειδικό όργανο μέτρησης ποιότητας του αντιψυκτικού...

Όπως βλέπετε το μέγεθός του είναι μικρό και μπορείτε να το αποθηκεύσετε παντού...
Η εικόνα που βλέπεις στο όργανο...
Αρχικά λαμβάνεις δείγμα από το δοχείο του αντιψυκτικού...
Βάζεις το όργανο δίπλα για να μην... στάξει
Δείγμα αντιψυκτικού μπορούμε να πάρουμε εύκολα, αρκεί να... ξεβιδώσουμε μία τάπα!
Η μέτρηση έδειξε πως το συγκεκριμένο αντιψυκτικό αντέχει μέχρι τους -45 βαθμούς Κελσίου!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης