Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα. Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν το Άγιο Πάσχα και Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και ραντεβού τη Δευτέρα 6 Μαΐου… αρκετός κόσμος αυτές τις ημέρες θα μετακινηθεί προκειμένου να ξεφύγει από την βαβούρα της πόλης αλλά και να γιορτάσει την Ανάσταση του Κυρίου στην ιδιαίτερή του πατρίδα.

Με λίγα λόγια χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή για να γυρίσουμε όλοι σπίτι μας και να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά, αρκεί να τηρούμε τα βασικά γιατί όπως έχετε διαπιστώσει ο κόσμος που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι έχει το μυαλό του πολλές φορές αλλού…

Όταν διαβάζεις μία τέτοια αφιέρωση από έναν τόσο σημαντικό οδηγό όπως είναι ο πρωταθλητής Μάριος Ηλιόπουλος σίγουρα καταλαβαίνεις πως αυτό που κάνεις είναι σεβαστό από το αναγνωστικό κοινό...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδήσεις στο… φουλ

Στα της πιάτσας τώρα, αν και θα περιμέναμε να υπάρχει λίγη θεματολογία, εντούτοις οι ειδήσεις είναι πολλές και δε λένε να… σταματήσουν. To σίγουρο είναι πως θα έχετε να διαβάσετε και να δείτε τι έγινε και θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες.

Κατά τα άλλα οι έρευνες συνεχίζονται, το ρεπορτάζ τρέχει και όπως ξέρετε σε αυτό το επάγγελμα, η διασταύρωση στοιχεία και οι αποδείξεις είναι πολύ σημαντικά πράγματα που εκτιμά ο αναγνώστης…

Προσοχή στα... φίδια!

Πού θα στείλετε τα νέα

Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!

 

———————————————————————————————- 
———————————————————————————————- 

Η Ατάκα της Εβδομάδας

 

 Η πιάτσα παραμένει άρρωστη…

 

———————————————————————————————- 
———————————————————————————————-

 

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε σήμερα η ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκίνητου) στα πολύ φιλόξενα γραφεία της, επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Έλληνας σχεδιαστής της Alfa Romeo, Αλέξανδρος Λιώκης. Ο συμπατριώτης μας είναι αυτός που σχεδίασε την πρωτότυπη Tonale (SUV) που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην έκθεση της Γενεύης.

Πολύς κόσμος βρέθηκε στην ομιλία του Αλέξανδρου Λιώκη

Ο Έλληνας σχεδιαστής παραχώρησε και αποκλειστική συνέντευξη την οποία θα δείτε σε λίγες ημέρες...

———————————————————————————————-

Ξαφνική αποχώρηση της διευθύντριας Marketing και Δημοσίων Σχέσεων της Jaguar Land Rover, Αγγέλας Μπιτσάνη. Η συνεργασία της με την εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος κράτησε 11 μήνες και κατά γενική ομολογία αλλά και όπως απέδειξε με τη δουλειά της άλλαξε πολύ την εικόνα της βρετανικής φίρμας στην Ελλάδα.

H Αγγέλα Μπιτσάνη

 

———————————————————————————————-

Ο Σπύρος Πανόπουλος είναι ιδιοκτήτης του βελτιωτικού οίκου Extreme Tuners και αυτός που μας κάνει υπερήφανους. Την περασμένη εβδομάδα οδηγώντας το ειδικά διαμορφωμένο Mitsubishi EVO κατάφερε να πετύχει νέο παγκόσμιο ρεκόρ στην πίστα Yas Marina στο Άμπου Ντάμπι.

Η ελληνική σημαία ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου...

———————————————————————————————-
Κίνηση ματ από γνώριμο της…Πιάτσας. Ο Λεωνίδας Δαβουλάρης ανέλαβε πριν λίγες εβδομάδες της θέση του “Director of Sales & Marketing Operations in Europe” στην εταιρεία “Wuzheng Hellas Ltd”. Η συγκεκριμένη έχει έδρα την Αθήνα κα αποτελεί τα Κεντρικά Γραφεία (Headquarters) της μητρικής εταιρείας στην Ευρώπη.  Σύμφωνα με αποκλειστική του λακωνική και σύντομη δήλωση στο zougla.gr “Πρωταρχικός στόχος της Wuzheng Hellas είναι η είσοδος του ηλεκτρικού τρίκυκλου “3ΜΧ” στις μεγαλύτερες αγορές τις Ευρώπης. Θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα άλλων κατηγοριών της εταιρείας. Ενδέχεται ακόμα και η μελλοντική διαθεσιμότητα αυτοκινήτων σχεδιασμένων από Έλληνες”.  Είναι πολύ σημαντικό που πολυεθνικές εταιρείες επιλέγουν την Ελλάδα ως κέντρο των δραστηριοτήτων τους στην Ευρώπη και που εμπιστεύονται στελέχη μας στην ανάπτυξη αυτών.

Ο Λεωνίδας Δαβουλάρης

———————————————————————————————-

Αλλαγή σκυτάλης σε επίπεδο Marketing για μεγάλη εισαγωγική εταιρεία αυτοκινήτων.  Εσωτερικά έχει ήδη γίνει γνωστό αλλά η αλλαγή θα ανακοινωθεί επίσημα τέλη Μαΐου.

———————————————————————————————-
Έρευνα στην Ελλάδα πραγματοποιούν οι Γάλλοι, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να διοργανωθεί ακόμα μία ευρωπαϊκή παρουσίαση αυτοκινήτου. Να θυμίσουμε πως πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια παρουσίαση της Porsche 911 cabrio αλλά και του Range Rover Evoque.  

———————————————————————————————-

Ήρθαν τα Legend Cars στην Ελλάδα και πήραμε μία πρώτη γεύση στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Μεγάρων. Η Fanny Flutters Racing Team εισάγει (μέσω της Legend Cars Italia by Castelleto Motodromo) και διανέμει τα εντυπωσιακά οχήματα και όπως καταλάβαμε ετοιμάζεται για νέα κόλπα και… μοναδικές συγκινήσεις σε όσους θέλουν να ζήσουν το κάτι διαφορετικό. Σύντομα θα δείτε και video.

Βγάζουν... μάτι τα Legend Cars τα οποία προσφέρουν οδηγικές συγκινήσεις

———————————————————————————————-
Στην Κίνα βρίσκεται ο γενικός διευθυντής της JLR Νίκος Μπέλος.  

———————————————————————————————-

Δύο δημοσιογράφοι, Χρήστος Αποστολόπουλος (4 Τροχοί) και Κώστας Χαριάτης (CAR) πραγματοποίησαν δοκιμές στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου με την χωμάτινη φόρμουλα Speedcar…

Από δεξιά, Κώστας Χαριάτης, Χρήστος Αποστολόπουλος και Γιάννης Χεκιμιάν (ιδιοκτήτης της Speedcar Hellas)

 

———————————————————————————————-

Νέα αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ετοιμάζει η FMS…

———————————————————————————————-

Η Mercedes-Benz Ελλάς κατάφερε να διακριθεί στο θεσμό «Sales Excellence Awards»,  αποσπώντας δύο βραβεία: το Βραβείο Gold στην Κατηγορία «Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς» για το Τμήμα Πωλήσεων Επιβατηγών Αυτοκινήτων και το Βραβείο Bronze για το Τμήμα Marketing & Επικοινωνίας, για την Digital Kαμπάνια Επικοινωνίας Επιβατικών Αυτοκινήτων «It’s Time».

Σημαντικές διακρίσεις για την ελληνική ομάδα της Mercedes Benz

———————————————————————————————-

Η LeasePlan Hellas διακρίθηκε σε δύο επίπεδα στα Sales Excellence Awards 2019, μία διοργάνωση που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων όλων των επιχειρηματικών κλάδων στην Ελλάδα. Η εταιρεία απέσπασε ένα Gold και ένα Silver βραβείο.

Η ομάδα της LeasePlan συνεχίζει να παίζει... μπάλα

 

———————————————————————————————-

Πολύ νεανικός ο αέρας στην εισαγωγική εταιρεία FCA (Fiat, Alfa Romeo κ.λπ.). Φρέσκιες ιδέες και μέσο όρο ηλικίας πολύ χαμηλό, κάτι που άλλωστε συμβαδίζει και με την φιλοσοφία της ιταλικής φίρμας.

Η υπεύθυνη διαφήμισης της FCA Greece Βάσια Κωνσταντάκου με τον Επικεφαλής Επικοινωνίας της εταιρείας Ιάκωβο Κρομμύδα

 

———————————————————————————————-

Το ολοκαίνουργιο Peugeot 508 έκανε την εμφάνισή του στην ανάβαση Μοσχοκαρυάς στα χρώματα της τοπικής αντιπροσωπείας Peugeot – Καρέλλης.

To νέο Peugeot 508

 

———————————————————————————————-

Η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Ford ετοιμάζει αποστολή στο εξωτερικό για το Ranger Raptor…

———————————————————————————————-

Εκδήλωση με ενημέρωση και οδήγηση που αφορά στην ολοκαίνουργια 911 992 ετοιμάζει η Porsche στην Αθήνα…

———————————————————————————————-

H Σφακιανάκης ΑΕΒΕ πρωταγωνίστησε στην διαδικασία των βραβεύσεων της TEOREN Motors καθώς απέσπασε 2 βραβεία. Το πρώτο αφορά την πρώτη θέση στην κατηγορία των πωλήσεων επιβατικών αυτοκινήτων στις μεγάλες αγορές και το δεύτερο την πρώτη θέση σε πωλήσεις ανταλλακτικών.

———————————————————————————————-

Στελέχη της Bardahl Europe βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Ελλάδα και συναντήθηκαν με τους ιδιοκτήτες της εισαγωγικής εταιρείας Δημήτρη και Μίλτο Κύρκο.

Δημήτρης και Μίλτος Κύρκος με στελέχη της Bardahl Europe...

 

———————————————————————————————-

To διάστημα 6-9 Ιουνίου θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη από την promevent το Auto Festival και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

———————————————————————————————-

Με μια ακόμη πρωτοπόρα δράση, ο Δήμος Τρικκαίων συμμετέχει στην παγκόσμια προσπάθεια για αλλαγή στην κινητικότητα εντός πόλεων. Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ELVITEN από την Τετάρτη 17 Απριλίου 2018 προσφέρει μέσω του Δήμου Τρικκαίων, 5 οχήματα για περιήγηση, βόλτα και καθημερινές απλές δουλειές στην πόλη! Τα τρία οχήματα βρίσκονται στο Κέντρο Πληροφόρησης (InfoPoint) στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου και τα άλλα δύο σύντομα στον Μύλο Ματσόπουλου.

Ο Δήμος Τρικκαίων είναι ένας σύγχρονος Δήμος και το δείχνει στην πράξη (όχι στα λόγια)

———————————————————————————————-

Μεγάλη πτώση για το motori.gr. Από τη θέση 272 στην Ελλάδα (πριν από λίγες εβδομάδες) έπεσε στην 3.432.

———————————————————————————————-

Όσοι δεν προλάβατε να δείτε το τηλεοπτικό Traction την Κυριακή 21 Απριλίου μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω:

 

———————————————————————————————-

Κωνσταντίνος και Γιώργος Μητσάκης (πατέρας και γιος) ξεκίνησαν με μία Honda Africa Twin CRF 1000 ADV Sport από το ελληνικό ακρωτήριο Ταίναρο, το (δεύτερο) νοτιότερο χερσαίο ακρωτήριο της Ευρώπης, με προορισμό το ακρωτήριο Nordkapp της Νορβηγίας, το βορειότερο χερσαίο ακρωτήριο της Ευρώπης. Την προσπάθειά τους στηρίζει η εταιρεία Αδερφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ αλλά και το zougla.gr

Κωνσταντίνος (δεξιά) και Γιώργος Μητσάκης...

———————————————————————————————- 
———————————————————————————————-

 

  • Ταξίδια
  • Παρουσιάσεις
  • Εκδηλώσεις 

 

22-24 Μαΐου
Continental στην πίστα Ascari (Ισπανία)

24 Μαΐου
Porsche 911 992 στην Αθήνα

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-


ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ
 alexa.com**

 

Σελίδες γενικού περιεχομένου με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.in.gr 5
2. www.zougla.gr 6
3. www.protothema.gr 16
4. www.gazzetta.gr 19
5. www.iefimerida.gr 25
6. www.sport24.gr 27
7. www.newsit.gr 28
8. www.tanea.gr 30
9. www.tanea.gr 34
. www.newsbomb.gr 46
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο*
1. www.newsauto.gr 57
2. www.caranddriver.gr 215
4. www.drive.gr 219
3. www.autotriti.gr 222
5. www.gocar.gr 240
6. www.autogreeknews.gr 452
7. www.4troxoi.gr 789
8. www.autoblog.gr 917
*όσα βρίσκονται κάτω από τη θέση No1.000 στην Ελλάδα
 
Σελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων
1.www.car.gr 29
2. www.ix.gr 5.536
3. www.carwall.gr 5.672

* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 22/4/2019 (22:00)

———————————————————————————————-

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Εντυπωσιακά super cars στους ελληνικούς αγώνες. Lamborghini Huracan και Ferrari 458…

Lamborghinii Huracan Super Trofeo και Ferrari 458 Challenge...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης