Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα, καλό μήνα και… προσοχή με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. 

Ο Φλεβάρης έφυγε, ο Μάρτης ήρθε, μαζί και η άνοιξη, αλλά δυστυχώς την εμφάνισή του με την ηλιοφάνεια και την καλή διάθεση έκανε και ο… κορωνοϊός.

Τα SUV είναι για να ευχαριστιέσαι τις εκδρομές! (στη φωτό το τελευταίας γενιάς Nissan Juke)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από ακύρωση σε… ακύρωση

Ένα καινούργιο όνομα, ένα νέο είδος γρίπης που έχει χτυπήσει όλον τον πλανήτη και εξαιτίας του έχουν Για πρώτη φορά ακυρώθηκε η έκθεση της Γενεύηςδημιουργηθεί (προληπτικά) πολλά θέματα που απασχολούν τον κλάδο του αυτοκινήτου (και όχι μόνο).

Ακύρωση της έκθεσης στη Γενεύη, ακύρωση της έκθεσης στη Θεσσαλονίκη, αναβολή ακόμα και της έκθεσης με τα σκάφη. Σίγουρα πρόκειται για ένα θέμα που χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πρόληψη και γι’ αυτό όλοι μας θα πρέπει να μην επαναπαυόμαστε.

 

Δείτε παρακάτω τον σωστό τρόπο που πρέπει να πλένουμε τα χέρια μας σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC

Κούλουμα, Έβρος και Panopoulos

Καθαρά Δευτέρα όμως σήμερα και οι Έλληνες γιόρτασαν τα κούλουμα με το κλασικό πέταγμα χαρταετού, τα εδέσματα που συνοδεύουν την ημέρα και φυσικά την καλή διάθεση. Δυστυχώς η ακύρωση των καρναβαλικών Τις τελευταίες ημέρες η θεματολογία δε λέει να κοπάσει…εκδηλώσεων λόγω κορωνοϊού στεναχώρησε πολύ κόσμο αλλά όπως αποδείχτηκε οι περισσότεροι βρήκανε τον τρόπο να το γιορτάσουνε…

Μέσα σε όλα αυτά, σπαζοκεφαλιά αποτελούν τα όσα συμβαίνουν στον Έβρο και μας αγγίζουν όλους. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, οπότε η σκέψη μας βρίσκεται σε όλους αυτούς που αυτές τις ημέρες φρουρούν τα σύνορα της χώρας μας.

Φυσικά δεν θα μπορούσα στην εισαγωγή μου να παραλείψω το ελληνικό υπεραυτοκίνητο που ετοιμάζει η Spyros Panopoulos Automotive. Ένα δημιούργημα του Σπύρου Πανόπουλου που μας κάνει υπερήφανους και ευχόμαστε να ολοκληρωθεί σύντομα….

Έλληνες σαν τον Σπύρο Πανόπουλο μας κάνουν υπερήφανους. Κρατήστε το όνομά του γιατί θα το συναντήσουμε πολλές φορές στο μέλλον. Στη φωτογραφία με... σκεπασμένο το ελληνικό υπεραυτοκίνητο CHAOS

Η εποχή του… Marlboro πέρασε! Ξυπνήστε…

Πριν κλείσω και αρχίσετε το διάβασμα, να… θυμίσω σε ορισμένους πως ακόμα ζούνε στον κόσμο του… Marlboro! Αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμα οι εποχές έχουν αλλάξει. Άσε που έχει…. απαγορευτεί και το κάπνισμα σε όλους τους χώρους!!!

Πού θα στείλετε τα νέα

Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!
 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

Η Ατάκα της Εβδομάδας

 

Το να είσαι τίμιος τελικά παίζει το ρόλο του…

———————————————————————————————-

Τρομερή αίσθηση και τεράστια απήχηση είχε η συνέντευξη του Σπύρου Πανόπουλου για το πρώτο ελληνικό hyper car που βρίσκεται στο τελικό στάδιο κατασκευής του. Το video του Έλληνα κατασκευαστή έχει καταφέρει σε δύο μόλις ημέρες να ξεπεράσει τα 270.000 views στο YouTube και να ανέβει στη θέση Νο6 (!) στις τάσεις του διαδικτύου. Αντίστοιχη απήχηση για θέμα αυτοκίνητου δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως στις πρώτες θέσεις βρίσκονται video που αφορούν ποδόσφαιρο και μουσικά τραγούδια!

Για να δείτε τη σχετική λίστα πατήστε ΕΔΩ

Ένα θέμα αυτοκινήτου στη θέση Νο6 (στις τάσεις) της Ελλάδος...

Σε μόλις 2 ημέρες το video με το ελληνικό υπεραυτοκίνητο "εγραψε" σχεδόν 280.000 θεάσεις...

———————————————————————————————-

Η εταιρεία Spyros Panopoulos Automotive άνοιξε τις πύλες της, εκεί δηλαδή που κατασκευάζεται το ελληνικό hyper car, στο zougla.gr. Ο iδιοκτήτης Σπύρος Πανόπουλος παραχώρησε μία ξεχωριστή συνέντευξη 32 λεπτών που δίνει απαντήσεις για το ελληνικό υπεραυτοκίνητο με την ονομασία CHAOS ενώ δείχνει και το χώρο όπου κατασκευάζεται το μοναδικό αυτό έργο τέχνης που αποδίδει 3.000 ίππους με σκοπό να ξεπερνά σε τελική τα 500χλμ./ώρα.

Δείτε παρακάτω το video με την συνέντευξη του Σπύρου Πανόπουλου

 

———————————————————————————————-

Με 7.938 ταξινομήσεις καινούργιων αυτοκινήτων έκλεισε ο Φεβρουάριος σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία (ανεπίσημα) παρουσιάζοντας άνοδο. Την αντίστοιχη περυσινή περίοδο οι πωλήσεις ήταν 7.561.

1.    Toyota 969
2.    Peugeot 892
3.    VW 777
4.    Citroen 560
5.    Hyundai 545
6.    Opel 450
7.    Nissan 448
8.    Fiat 413
9.    Suzuki 381
10.    BMW 318
11.    Mercedes 289
12.    Skoda 258
13.    Renault 242
14.    Kia 217
15.    Ford 214
16.    Audi 191
17.    Seat 190
18.    Dacia 131
19.    Mini 122
20.    Volvo 102
21.    Jeep 76
22.    Mitsubishi 40
23.    Honda 31
24.    Land Rover 18
25.    Alfa Romeo 18
26.    Mazda 10
27.    Porsche 9
28.    Lexus 8
29.    Jaguar 7
30.    Abarth 6
31.    Subaru 3
32.    Smart 2
33.    Chevrolet 1

———————————————————————————————-

Ο τρόπος παρουσίασης των θεμάτων που κάνει το zougla.gr είναι διαφορετικός, εκκεντρικός, καθαρά ειδησεογραφικός και όπως έχει αποδειχτεί, με τεράστια απήχηση (μη αμφισβητήσιμη). Μία από αυτές τις παρουσιάσεις αφορά σε θεματολογία από τα logistics, όπου δίνουμε την πληροφορία στο κοινό ότι ένα καινούργιο αυτοκίνητο έχει έρθει στην Ελλάδα.  Πρόσφατα ζητήσαμε από εταιρεία να φτιάξουμε video για ένα νέο μοντέλο που είχαμε την πληροφορία πως βρίσκεται στη χώρα μας. Αρχικά μας ζητήθηκε να μην γράψουμε κάτι μέχρι να πάμε στα logistics για να κάνουμε το video. Το σεβαστήκαμε μέχρι που πέρασαν δέκα ημέρες για να επικοινωνήσουμε και πάλι, οπότε και πήραμε την απάντηση πως η εταιρεία δεν ενδιαφέρεται να δείξει σκονισμένα αυτοκίνητα και με τα πλαστικά τους. Προφανώς ο εκπρόσωπος της εταιρείας δεν κατάλαβε ότι δεν εργαζόμαστε στην ίδια εταιρεία και πως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι καθαρά και μόνο η ενημέρωση του αναγνωστικού κοινό. Αποφασίσαμε να μην γράψουμε ούτε το όνομα της εταιρείας, ούτε το όνομα του εκπροσώπου ως… αντίποινα, κάτι που θα υπήρχαν αν στη θέση μας βρισκόταν άλλο Μέσο. Ωστόσο αναφέρουμε το γεγονός για να ξέρετε τι… παίζει στην πιάτσα και να είστε σίγουροι πως την επόμενη φορά που θα θελήσουν να μας «κόψουν» την ενημέρωση θα ψάξουμε πιο βαθειά το θέμα…

Υ.Γ. Την επόμενη φορά που κάποιος προσπαθήσει να φωτογραφίσει καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα που κάνουν δοκιμές στους δρόμους (της Ελλάδας και της Ευρώπης) μην ξεχάσετε να τους… κάνετε παρατήρηση γιατί μπορεί να φανούν σκονισμένα στις φωτογραφίες!

———————————————————————————————-

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η εταιρεία Α. Ισμαήλος Α.Ε. εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής της Mercedes-Benz Hellas, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στο βορειότερο σχολείο της Ελλάδας (με 125 μαθητές). Για φέτος η εταιρεία θα καλύψει εξολοκλήρου δαπάνες που αφορούν το εκπαιδευτικό μέρος όπως την πλήρη κάλυψη του κόστους των μαθητικών εκδρομών τόσο για το Γυμνάσιο-Λύκειο όσο και για το Δημοτικό. Επιπλέον, έχει ενταχθεί η πλήρης κάλυψη του κόστους θέρμανσης των σχολικών μονάδων, όπως και η παροχή όλων των απαιτούμενων βοηθητικών συγγραμμάτων που χρειάζονται οι μαθητές για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους.

Τέτοιες προσπάθειες είναι πολύ σημαντικές και αξίζουν συγχαρητήρια. Στη φωτό οι επιχειρηματίες (μπαμπάς και υιός) Αντώνης και Πάνoς Ισμαήλος

———————————————————————————————-

Ακομα και αυτοκίνητο δοκιμής για πελάτες έβγαλε η DS Automobiles και αφορά στο ολοκαίνουργιο E-tense που μπαίνει και στην πρίζα ενώ αποδίδει και 300 ίππους.

Το DS7 E-tense φορτίζει και με... πρίζα!

———————————————————————————————-

Στα Ιωάννινα θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 5-6 Μαρτίου η πρώτη επίσημη δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας γενιάς του VW Golf 8. Στην εκδήλωση οι δημοσιογράφοι θα μεταβούν οδικώς.

———————————————————————————————-

Μεγάλο πλήγμα δέχτηκε η αυτοκινητοβιομηχανία μετά την ακύρωση της έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης. Αρχικά οι εταιρείες έδωσαν εντολή στα στελέχη τους να μην ταξιδέψουν υπό το φόβο της πανδημίας του κορωνοϊού και λίγες ημέρες μετά πάρθηκε η απόφαση που δεν περιμέναμε. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές παγκόσμιες πρεμιέρες θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, διαδικτυακά.

———————————————————————————————-

Το Peugeot 208 ψηφίστηκε ως το CAR Of The Year για το 2020. Ένα βραβείο που θα ήθελε κάθε εταιρεία. Να θημίσουμε πως από την Ελλάδα ψηφίζει ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου…

———————————————————————————————-

Πριν από λίγες ημέρες η επιθεώρηση εργασίας έκανε την εμφάνισή της σε εισαγωγική εταιρεία και «έγραψε» 12 άτομα.

———————————————————————————————-

Μέσω της στήλη «Τα Νέα της Πιάτσας» ο Θωμάς Μουστάκης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Nissan διότι με τον τρόπο τους τον στήριξαν στο θέμα των Πανελληνίων εξετάσεων. «Αν δεν μου ανοίγανε την πόρτα στα δύσκολα με τα αυτοκίνητα, ούτε απ’ έξω δεν θα πέρναγα στη σχολή» μας έγραψε χαρακτηριστικά.

———————————————————————————————-

Η πρώτη εταιρεια leasing που ανακοίνωσε το car – sharing (χρέωση ενοικίασης με το λεπτό) είναι η  AVIS η οποία το έκανε γνωστό σε ειδική εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας…

———————————————————————————————-

Με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης και σεβασμό προς το κοινωνικό σύνολο, η εταιρεία promevent ανακοινώνει την αναβολή του 4ου Thessaloniki Auto Festival. Σύμφωνα με τους διοργανωτές η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

———————————————————————————————-

Εδώ και αρκετό καιρό έχει αποχωρήσει η Βιβή Δαλάκου από την Citroen Hellas. Ήδη βρίσκεται στην εταιρεία Hill + Knowlton Athens και έχει αναλάβει τη θέση της Communication Manager.

H Βιβή Δαλάκου

———————————————————————————————-

Μπορεί να ζούμε στην εποχή του κορωνοϊού και να ακυρώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, ωστόσο η διάθεση παραμένει υψηλή. Τρανταχτό παράδειγμα αυτό το Αποστόλη Καραλή στη Hyundai!

Όταν εργάζεσαι με κέφι η δουλειά γίνεται πολύ καλύτερα! (στη φωτό ο  Αποστόλης Καραλής)

———————————————————————————————-

Η Kosmocar Α.Ε. ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με την εταιρεία «Γ.Κ. Γιαννακόπουλος Α.Ε.Β.Ε.», η οποία ήταν εξουσιοδοτημένος έμπορος και συνεργάτης service των Volkswagen και Audi στο Νομό Λάρισας. Σύντομα η εισαγωγική εταιρεία θα ανακοινώσει το νέο συνεργάτη.

———————————————————————————————-

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν στην Renault – Dacia Automotivo, παρουσία των συνεργατών αλλά και στελεχών της εισαγωγικής εταιρείας.

Από αριστερά: Σπύρος Κοντογεώργης (Διευθυντής επαγγελματικών Teoren motors Α.Ε.), Βασίλης Ευθυμιάδης (Εμπορικός διευθυντής Teoren motors Α.Ε.), Θωμάς Τρομπούκης (Πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος Automotivo), Σπύρος Σάκκας (Γενικός διευθυντής Automotivo) και Γιώργος Σταμέλος (Διευθυντής πωλήσεων Teoren motors Α.Ε).

 

———————————————————————————————-

Η Cosmote TV θα μεταδίδει φέτος το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Dragster και συγκεκριμένα στο Cosmote 5. Η Proaction με αυτήν την συνεργασία θέλει να πάει το ελληνικό Dragster σε άλλο επίπεδο μιας και η προβολή θα βοηθήσει όλους τους αθλητές, τις ομάδες αλλά και τους χορηγούς. Οι αγώνες θα παίζουν 10 μέρες μετά την διεξαγωγή τους και θα προβάλλονται σε 8 αναμεταδόσεις ο καθένας.

———————————————————————————————-

Η εταιρεία Hive (θυγατρική της Daimler) που δραστηριοποιείται στην διάθεση των ηλεκτρικών πατινιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έκανε γνωστό πως αποχωρεί από την Ελλάδα για να επενδύσει σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, δεν υπάρχουν ακόμη οι κατάλληλες συνθήκες, εννοώντας το ολοκληρωμένο νομικό πλαίσιο, που θα επιτρέψουν της ασφαλή λειτουργία των οχημάτων στη χώρα μας…

Το... εχθρικό περιβάλλον της Ελλάδας ανάγκασε την εταρεία να αποχωρήσει...

———————————————————————————————-

Την Κυριακή 1 Μαρτίου μεταδόθηκε άλλο ένα επεισόδιο του τηλεοπτικού Traction. Όσοι δε προλάβατε να το παρακολουθήσετε από το STAR Channel μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

———————————————————————————————-

Μεγάλο αφιέρωμα για το Leasing είχε το περιοδικό «K» της Καθημερινής το οποίο επιμελήθηκε ο Άρης Γαλανόπουλος.

O Άρης Γαλανόπουλος μας έχει συνηθίσει σε ξεχωριστά αφιερώματα

———————————————————————————————-

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου (17:00-18:00) θα μεταδοθεί η εκπομπή για το αυτοκίνητο του Σπύρου Ρέκκα από το Galaxy 92. Η θεματολογία που ετοιμάζει έχει ως εξής:

  • Ανυπολόγιστες οι ζημίες από την ακύρωση της Έκθεσης της Γενεύης, λόγω του κορονοϊού.
  • Η Renault πουλάει τις αντιπροσωπείες της και προετοιμάζεται για πωλήσεις στο διαδίκτυο.
  • Το ηλεκτρικό Citroen Ami, οδηγείται από 14 χρόνους, χωρίς άδεια οδήγησης!
  • Εξαιρετική η οδική συμπεριφορά του νέου Ford Puma.
  • Η Άποψη του Σπύρου Ρέκκα για το αναβαθμισμένο Honda Civic.

———————————————————————————————-

Νέο τεύχος για το περιοδικό CAR που κυκλοφόρησε το περασμένο Σάββατο…

 

———————————————————————————————-

Για πρώτη φορά φέτος ο Όμιλος Σαρακάκη θέσπισε το βραβείο Συνολικής Προσφοράς “Saracakis Honorary Award” το οποίο θα απονέμεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις εργαζομένων που έχουν υπηρετήσει πιστά επί σειρά ετών τις αξίες και το όραμα του οργανισμού που μετρά περίπου έναν αιώνα ζωής. Μάλιστα ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαράκακη επέλεξε το βραβείο να είναι από ανακυκλωμένες πλαστικές συσκευασίες!  

Το βραβείο του Ομίλου Σαρακάκη είναι από ανακυκλωμένες πλαστικές συσκευασίες

———————————————————————————————-

Η  Greek Padel Academy διοργανώνει το πρώτο της τουρνουά για το 2020 στις εγκαταστάσεις της, στον Άλιμο και τη διοργάνωση υποστηρίζει η εταιρεία ελαστικών και γεωργικών μηχανημάτων Θεοχαράκης Α.Ε, προσφέροντας στους πρωταθλητές της διοργάνωσης από ένα σετ ελαστικών των οίκων Yokohama και Lassa.

———————————————————————————————-

Στις 16 Φεβρουαρίου έκοψαν την πίτα τα μέλη του Skoda Club Πελοποννήσου. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών δεκάδες μέλη και φίλοι της τσέχικης φίρμας.

Πολλά... Skoda και πολύς κόσμος στην κοπή της πίτας του Skoda Club Πελοποννήσου

———————————————————————————————-

Το νέο ΔΣ της ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού μετά την σύστασή του σε Σώμα και την άρνηση του πρώτου σε ψήφους, Μάριου Ηλιόπουλου, να αποδεχτεί τη συμμετοχή του, έχει ως εξής:

• Πρόεδρος: Επαμεινώνδας Φατούρος
• Αντιπρόεδρος Α’: Νικόλαος Παυλίδης
• Αντιπρόεδρος Β’: Μιχαήλ Αποστολόπουλος
• Γενική Γραμματέας: Κορίνα Φατούρου
• Ταμίας: Γεώργιος Πολυζώης
• Μέλη: Χαράλαμπος Μπουροθανασόπουλος
              Παναγιώτης Ηλιόπουλος
              Φωτεινή Ψαρράκου
              Στυλιανός Καγιάφας
              Ιωάννης Μεσημέρης
              Αντώνιος Σταφυλοπάτης

———————————————————————————————-

Μαζί με τις εκθέσεις αυτοκινήτου, είχαμε μία ακόμα αναβολή, αυτή της έκθεσης Boat & Fishing που θα άνοιγε τις πύλες της τις επόμενες ημέρες. Οι τελευταίες όμως εξελίξεις με τον κορωνοϊό (COVID-19) ανάγκασαν τους διοργανωτές να αλλάξουν την ημερομηνία η οποία μετατίθεται για τις 8-10 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι.

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

 

  • Ταξίδια
  • Παρουσιάσεις
  • Εκδηλώσεις 

 

5-6 Μαρτίου
Mercedes GLA στην Ισπανία

5-6 Μαρτίου
VW Golf 8 στα Ιωάννινα

9-10 Μαρτίου
Mercedes Vito & eVito στη Στουτγάρδη

10-11 Μαρτίου
Opel Corsa-e στη Γερμανία

17-18 Μαρτίου
Skoda Octavia στην Κρήτη (πανευρωπαϊκή παρουσίαση)

23-24 Μαρτίου
Toyota Supra στην Ισπανία

23-24 Μαρτίου
Audi A3 στην Ισπανία

27 Μαρτίου
DS στη Γαλλία

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-


ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ
 alexa.com**
 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**

Σελίδες γενικού περιεχομένου με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.in.gr 5
2. www.lifo.gr 6
3. www.zougla.gr 9
6. www.protothema.gr 17
4. www.gazzetta.gr 18
5. www.iefimerida.gr 23
7. www.sport24.gr 25
8. www.newsit.gr 30
9. www.tanea.gr 32
10. www.sdna.gr 37
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο*
1. www.newsauto.gr 108
2. www.autotriti.gr 174
3. www.autogreeknews.gr 185
4. www.traction.gr 199
5. www.gocar.gr 239
6. www.autoagora.gr 354
7. www.drive.gr 427
8. www.4troxoi.gr 458
9. www.caranddriver.gr 571
10. www.autoblog.gr 640
*TOP10 στην Ελλάδα
 
Σελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων
1.www.car.gr 30
2. www.ix.gr 4.180
3. www.carwall.gr 7.228
* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 2/3/2020 (18:00μ.μ.)

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ YOUTUBE

1. Βασίλης Σαρημπαλίδης: 71.000
2. Trcoff: 18.100
3. Drive magazine: 17.400
4. Carotogr: 9.710
5. Tractiongr: 5.860
6. 4Τροχοί: 2.390
7. CarGuysGr: 2.190
8. Gocar: 2.090
9. Newsauto: 1.990
10. Ariadni Gerasimidou: 1.830
11. Επί Τροχών TV: 1.150
12. Auto Τρίτη: 1.010
13. Πάνος Σειτανίδης: 868
14. Γιώργος Σαργιαννίδης: 516
15. Auto Greek News: 333
*μέτρηση στις 2/3/2020 (18:00μ.μ)

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης