Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού και όπως οι περισσότεροι έχουμε καταλάβει, η φετινή σεζόν είναι αρκετά διαφορετική από τις προηγούμενες.

Ο προβληματισμός παραμένει λόγω του COVID-19 όμως η ζωή συνεχίζεται και με την ανάλογη προσοχή μπορούμε να συνεχίσουμε και να περάσουμε ένα καλοκαίρι αξέχαστο από κάθε πλευρά.

Σίγουρα η κίνηση στα νησιά (κυρίως) είναι μειωμένη, όμως αυτό είναι και μία πρώτης τάξης ευκαιρία να περάσουμε λίγο πιο χαλαρά, σε τέτοιους προορισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με Ford Fiesta R5 συμμετέχει φέτος στους αγώνες του πρωταθλήματος χώματος ο Θέμης Χαλκιάς με τον Λεωνίδα Μαχαίρα και το zougla.gr βρίσκεται δίπλα τους...

Κρατάει η αγορά

Στα του αυτοκινήτου πάντως, η κίνηση και η ζήτηση των αυτοκινήτων είναι αρκετά καλή ενώ έχει σταθεροποιηθεί και η αντίστοιχη στα συνεργεία. Εκεί που φαίνεται πως υπάρχει μειωμένη προσέλευση είναι Πριν φύγετε για διακοπές μην ξεχάσετε να κάνετε τους απαραίτητους ελέγχους…στα ΚΤΕΟ, που δείχνει ότι ο Έλληνας ξεχνά πως πρέπει να περνά τεχνικό έλεγχο το όχημά του, κάτι που κάνει μόνο όταν ακούει για… πρόστιμα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός έλεγχος (αυτό που λέμε πέρασα ΚΤΕΟ) έχει να κάνει με την ασφάλειά μας και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να δίνουμε μεγάλη βαρύτητα…

Πριν φύγουμε πάντως για διακοπές οπωσδήποτε θα πρέπει να κάνουμε έλεγχο στο αυτοκίνητό μας, να διορθώσουμε ότι έχει να κάνει με την ασφάλειά μας, να ελέγξουμε τα ελαστικά ακόμα και τους υαλοκαθαριστήρες (φανταστεί να είναι φθαρμένοι και να πρέπει να οδηγήσετε με μία καλοκαιρινή μπόρα). Και όλα αυτά για να αυξήσουμε σημαντικά τα επίπεδα ασφάλειας αλλά και να γλιτώσουμε τυχόν… ταλαιπωρία.

Όπως θα διαβάσετε και στη σημερινή στήλη, οι αλλαγές συνεχίζονται και το καλοκαίρι και όπως δείχνει το ρεπορτάζ θα συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες…

Καλοκαίρι έχει έρθει. Καιρός για εξερευνήσεις... (στη φωτό το Nissan Juke)

Πού θα στείλετε τα νέα

Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!
 

 

Ο Βασίλης Χαλκιάς είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους αντιπροσώπους σε όλον τον κλάδο του αυτοκινήτου. Παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς και διάφορους λόγους...

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

 

Καθήκοντα γενικού διευθυντή στην Suzuki Auto έχει αναλάβει από την Τετάρτη 15 Ιουλίου ο Βασίλης Θεοδώρου ο οποίος βρίσκεται στην εταιρεία και σε υψηλόβαθμες θέσεις πάνω από 15 χρόνια. Προέρχεται από τη θέση του διευθυντή after sales της Suzuki.

Ο Βασίλης Θεοδώρου

———————————————————————————————-

 

Εσωτερική μετακίνηση στον Όμιλο Σφακιανάκη και για τον Παναγιώτη Τορνάρο ο οποίος ήδη έχει αναλάβει επικεφαλής της εταιρείας Speedex.

Ο Παναγιώτης Τορνάρος

 

———————————————————————————————-

Συνεργάτες που θα στελεχώσουν την ομάδα της Tesla στην Ελλάδα έψαχνε η αμερικάνικη εταιρεία και γι’ αυτό το λόγο είχε αναρτήσει και αγγελίες στο διαδίκτυο. Όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να ξεκινήσει τη λειτουργία της η πρώτη αντιπροσωπεία της μάρκας στη χώρα μας, αλλά ακόμα κανείς δεν ξέρει πού ανοίξει το πρώτο κατάστημα. Οι κινήσεις πάντως της Tesla μυρίζουν… Golden Hall και συγκεκριμένα προς τη νέα πτέρυγα που έχει ανοίξει και βρίσκεται ήδη αντίστοιχη αντιπροσωπεία της Porsche. Να σημειώσουμε πως οι συγκεκριμένες αγγελίες που ήταν ανεβασμένες στην επίσημη ιστοσελίδα της Tesla ήδη έχουν… κατέβει, γεγονός που κάτι δείχνει.

Για να δείτε τις θέσεις εργασίας που προσφέρει η Tesla σε όλον το κόσμο πατήστε ΕΔΩ

 

———————————————————————————————-

 

Εκδήλωση που σχολιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο ήταν αυτή του AutoΤρίτη που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα. Συγκεκριμένα προσκάλεσε στελέχη των εισαγωγικών εταιρειών προκειμένου να οδηγήσουν όλο τον ανταγωνισμό στην κατηγορία των οχημάτων C-SUV. Το… μενού περιλάμβανε διαδρομές εντός Αττικής και γεύμα και όπως μάθαμε όλοι οι συμμετέχοντες το ευχαριστήθηκαν.

Όλα τα C-SUV της αγοράς...

 

———————————————————————————————-

 

Στην ακύρωση του ταξιδιού που αφορούσε την παρουσίαση του νέου Toyota Yaris στις Βρυξέλες προχώρησε η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων της ιαπωνικής φίρμας. Να θυμίσουμε πως η συγκεκριμένη αποστολή ήταν προγραμματισμένη για τις 30 Ιουλίου.

Η νέα γενιά του Toyota Yaris

 

———————————————————————————————-

 

Σοβαρά τραυματίστηκε σε αγώνα ράλι ο φωτορεπόρτερ Γιώργος Καλφόπουλος ο οποίος νοσηλεύτηκε στην εντατική του νοσοκομείου Ιωαννίνων. Αυτή τη στιγμή έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να επανέλθει από τα σοβαρά χτυπήματα…

Ο Γιώργος Καλφόπουλος

 

———————————————————————————————-

 

Πολλές συζητήσεις γίνονται στην… πιάτσα τις τελευταίες εβδομάδες και αφορούν στην Volvo. Ωστόσο καμία πλευρά και κανένας εμπλεκόμενος δεν επιβεβαιώνει τι ισχύει και τι όχι για όσα ακούγονται ή θα συμβούν στο προσεχές μέλλον.

———————————————————————————————-

 

Η δουλειά ενός PR Manager δεν τελειώνει ποτέ. Κλασικό παράδειγμα αυτό το Ιάκωβου Κρομμύδα της FCA που ο φακός της στήλης απαθανάτισε να εργάζεται με κοστούμι μέσα στο αυτοκίνητο!

 

Ο Ιάκωβος Κρομμύδας

 

———————————————————————————————-

 

Ανανέωση σύμβασης με την Opel Hellas έχουν υπογράψει από τις αρχές Μαΐου οι περισσότεροι συνεργάτες τις γερμανικής φίρμας…

 

———————————————————————————————-

 

Η DS Automobiles, είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που παρουσιάζει την υπηρεσία live Showroom. H συγκεκριμένη υπηρεσία επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να δουν τα νέα μοντέλα με αποκλειστικές live περιηγήσεις ακόμα και να αλληλεπιδράσουν με τους DS Advisors!

Για να περιηγηθείτε πατήστε ΕΔΩ

 

———————————————————————————————-

 

Συνέντευξη στο Insurance World παραχώρησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Europ Assistance Greece, Γιάννης Πετούλης ο οποίος μίλησε για το μέλλον των ασφαλειών στην Ελλάδα αλλά και τις νέες υπηρεσίες που σχεδιάζει ακολουθώντας επιθετική πολιτική με επενδύσεις στη χώρα μας.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Γιάννη Πετούλη πατώντας ΕΔΩ

 

 

———————————————————————————————-

Σε ανανέωση μέρος του στόλου αυτοκινήτων προχώρησε ο ΟΛΠ που απέκτησε πρόσφατα 19 καινούργια Suzuki Swift.

H παράδοση των αυτοκινήτων έγινε πριν από λίγες ημέρες

 

———————————————————————————————-

 

Ένα αμιγώς ηλεκτρικό e-Golf παρέδωσαν τα στελέχη της εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων VW στους ανθρώπους της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Να σημειώσουμε πως στην φετινή ΔΕΘ, που διοργανώνεται 5-13 Σεπτεμβρίου, θα κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του το ID.3, το νέο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen.

Από αριστερά: Αντώνης Μαυριδόγλου, Τάσος Τζήκας, Κυριάκος Ποζρικίδης και Νικόλαος Πρέζας

———————————————————————————————-

Για τα τέλη Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η ευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου VW Tiguan. Το ερωτηματικό αφορά στο αν θα καλύψουν ή καλύτερα αν θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό οι Έλληνες δημοσιογράφοι, λόγω COVID-19. Να σημειώσουμε πως θα παρουσιαστεί και η υβριδική έκδοση του μοντέλου…

 

———————————————————————————————-

Μετά από πολλούς… μήνες λόγω του COVID-19 θα πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική παρουσίαση καινούργιου αυτοκινήτου εντός Αττικής. Την αρχή κάνει αυτήν την εβδομάδα η Audi με το ολοκαίνουργιο Α3.

 

———————————————————————————————-

 

Νέο ΔΣ αναδείχτηκε έπειτα από ψηφοφορία για το «Αυτοκίνητο Της Χρονιάς για την Ελλάδα». Συγκεκριμένα τα νέα μέλη με τις θέσεις έχουν ως εξής:

Πρόεδρος:  Γιάννης Σκουφής
Αντιπρόεδρος:  Γιάννης Κουνουπάκης
Γενικός Γραμματέας:  Νίκος Μαρινόπουλος
Ταμίας: Πέτρος Πιτσίνης
Μέλη: Θωμάς Ευθυμίου, Νίκος Λουπάκης, Γιάννης Σταυρόπουλος

———————————————————————————————-

 

Καλοκαιρινές διακοπές για το Άρη Γαλανόπουλο και για το διάστημα 5-25 Αυγούστου από τον ΣΚΑΙ 100.3

Ο Άρης Γαλανόπουλος

 

———————————————————————————————-

Συντροφιά όλο το καλοκαίρι θα μας κρατά μέσα από το Πρώτο Πρόγραμμα και την ΕΡΑ Σπορ ο ανανεωμένος, σε όλα τα επίπεδα, Πάρις Ποντίκας με τις εκπομπές «Οδηγώντας» και «AutoClub».

Ο Πάρις Ποντίκας

 

———————————————————————————————-

Στην Ελλάδα βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές ο Έλληνας αεροδυναμιστής της Alfa Romeo στη Formula 1, Βαγγέλης Αρβανιτάκης.

Ο Βαγγέλης Αρβανιτάκης

———————————————————————————————-

Το γραφείο Τύπου μαζί και social media manager του πρώτου Olympic Yacht Show event (1-4 Οκτωβρίου) αναλαμβάνει ο Πάνος Σεϊτανίδης. Με… απλά λόγια η ενημέρωση θα είναι και άμεση και όπως πρέπει να είναι.

O Πάνος Σεϊτανίδης

 

———————————————————————————————

———————————————————————————————-

 

  • Ταξίδια
  • Παρουσιάσεις
  • Εκδηλώσεις 

23 Ιουλίου
Audi A3 στην Αθήνα

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-


ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ
 alexa.com**
 

Σελίδες γενικού περιεχομένου με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.in.gr 5
2. www.lifo.gr 6
3. www.zougla.gr 11
4. www.protothema.gr 16
5. www.iefimerida.gr 20
6. www.newsit.gr 21
7. www.gazzetta.gr 27
7. www.tanea.gr 28
9. www.kathimerini.gr 30
10. www.ethnos.gr 33
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο*
1. www.newsauto.gr 101
2. www.autogreeknews.gr 110
3. www.autotriti.gr 164
4. www.gocar.gr 167
5. www.traction.gr 296
6. www.autoagora.gr 377
7. www.drive.gr 394
8. www.caranddriver.gr 566
9. www.4troxoi.gr 589
10. www.autoblog.gr 634
*TOP10 στην Ελλάδα
 

Σελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων
1.www.car.gr 29
2. www.ix.gr 8.549
3. www.carwall.gr 7.898

* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 20/7/2020 (19:00)

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ YOUTUBE

1. Βασίλης Σαρημπαλίδης: 84.600
2. Trcoff: 23.900
3. Drive magazine: 19.000
4. Carotogr: 9.940
5. Tractiongr: 9.180
6. 4Τροχοί: 2.620
7. CarGuysGr: 2.680
8. Gocar: 2.670
9. Newsauto: 2.160
10. Ariadni Gerasimidou: 2.010
11. Εκπομπή Οδηγώντας: 1.820
12. Επί Τροχών TV: 1.200
13. Auto Τρίτη: 1.150
14. Πάνος Σειτανίδης: 887
15. Γιώργος Σαργιαννίδης: 722
16. Auto Greek News: 361
*μέτρηση στις 20/7/2020 (19:00)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης