Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Οι τελευταίες ημέρες μας έχουν δημιουργήσει πολλά Τα μέτρα πρέπει να αποδώσουν…ερωτηματικά και αυτό οφείλεται κυρίως στην αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 αλλά και στα μέτρα που έχουν παρθεί για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Τα νούμερα των κρουσμάτων παραμένουν υψηλά, οπότε αναμένουμε να δούμε πως θα αποδώσουν τα μέτρα γιατί από το τι γίνεται εκεί έξω εξαρτώνται πολλοί τομείς της οικονομίας, της καθημερινότητάς μας και όχι μόνο…

Η φωτογραφία από ελληνικό δρόμο που ανήρτησε ο Πάρις Ποντίκας (ΕΡΑ Σπορ και Πρώτο Πρόγραμμα) στο FB μιλά από μόνη της...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μάσκα ή χωρίς κοιτάμε μπροστά…

Με τα σχολεία βρισκόμαστε σε αναμονή γιατί είναι σίγουρο πως θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τις επόμενες Θα περάσει και ο Covid-19 και θα πάμε… σφαίραεβδομάδες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ακούμε τους ειδικούς, να κάνουμε αυτό που πρέπει και να συνεχίζουμε κανονικά γιατί η ζωή δεν σταματά ποτέ.

Με μάσκα ή χωρίς και τηρώντας τους κανόνες υγιεινής θα ξεπεράσουμε και αυτό το πρόβλημα και θα πάμε δύο βήματα μπροστά. Άλλωστε πολλοί είναι αυτοί που σχεδιάζουν το μεθαύριο και ετοιμάζουν δυνατό… μπάσιμο, όπως λένε στην πιάτσα!

Αντίο Γιώργο…

Στα δικά μας τώρα, η αγορά πάει καλά και φαίνεται στην πράξη, κάτι που μας γεμίζει αισιοδοξία.

Δεν γίνεται να παραλείψουμε την απώλεια του Γιώργου Παπαμιχάλη που έφυγε τόσο ξαφνικά και πρόωρα από κοντά μας…

Αντίο φίλε Γιώργο (Παπαμιχάλη). Θα μας λείψεις αλλά πάντα θα είσαι εδώ μαζί μας...

Πού θα στείλετε τα νέα

Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!
 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

Σοκ για το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού ήταν η είδηση του θανάτου του Γιώργου Παπαμιχάλη έτσι ξαφνικά ο οποίος μας άφησε σε ηλικία μόλις 44 ετών. Ο Γιώργος Παπαμιχάλης είχε συνδέσει το όνομά του με τα καρτ και τις φόρμουλες Gloria, με τις οποίες είχε ασχοληθεί επαγγελματικά πάνω από 20 χρόνια, ενώ είχε καταφέρει να μυήσει στους αγώνες πολλούς φίλους της ταχύτητας και όχι μόνο…

Ο Γιώργος Παπαμιχάλης είχε μυήσει πολλούς στο χώρο των αγώνων ενώ πολλές φορές μας είχε δώσει τη δυνατότητα να οδηγήσουμε από καρτ μέχρι Formula Gloria...

 

———————————————————————————————

 

Τα θέματα ασφαλείας είναι πολύ σημαντικά και ιδίως όταν οι ταχύτητες είναι πολύ ψηλές. Κατά τη διάρκεια γυρίσματος με την McLaren 650S MSO των 1.400 ίππων του Σπύρου Πανόπουλου είχαμε μία έξοδο όταν έσκασε το πίσω αριστερό ελαστικό του super car με σχεδόν 300 χλμ./ώρα. Κανείς δεν τραυματίστηκε και η ζημιά στο αυτοκίνητο επικεντρώθηκε στο πίσω αριστερό μέρος του carbon (κυρίως) που χτυπήθηκε από τα λινά του ελαστικού. Αναλυτικό ρεπορτάζ και video θα αναρτήσουμε σύντομα…

Λίγο πριν σκάσει το ελαστικό...

 

———————————————————————————————

Σε εστιατόρια της Βούλας παρέθεσε γεύμα γνωριμίας ο νέος πρόεδρος τους BMW Group. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παρών έδωσαν 7 ντίλερ της μάρκας και η συνάντηση έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο. «Χαίρομαι πολύ που ήρθα στην Ελλάδα. Ξέρω πως έχω ένα εξαιρετικό δίκτυο και είμαι σίγουρος πως θα με στηρίξετε μαζί και οι συνεργάτες μου» ήταν μερικές από τις δηλώσεις του Andreas Sieben ο οποίος έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου στο BMW Group Hellas.

 

———————————————————————————————

Για έναν εξαιρετικό άνθρωπο που έχει βλέψεις και όραμα έκανε λόγω στέλεχος που ήταν παρών στο γεύμα με τον νέο πρόεδρο του BMW Group Hellas Andreas Sieben. «Μόνο καλά μπορείς να πάρεις από αυτόν», δήλωσε χαρακτηριστικά στα «Νέα της Πιάτσας», κάτι που μένει να το δούμε και στην πράξη…

 

———————————————————————————————

Αποκαλυπτικός ήταν ο επικεφαλής του gocar.gr Γιάννης Λημναίος, σε πρόσφατο άρθρο του που ανέβασε στο διαδίκτυο. Με τίτλο «Σαν σταντ σε σουπερμάρκετ», αναφέρθηκε στην αυτοκινητοβιομηχανία Tesla και τον τρόπο που επέλεξε να κάνει την εμφάνισή της στην Ελλάδα που θύμισε και θυμίζει κρυφό σχολειό. «Προσωπικά, θεωρώ πως το λανσάρισμα της Tesla στη χώρα μας έγινε πολύ υποτονικά, δίχως καμία έμπνευση. Απλά και διεκπεραιωτικά, σαν να έπρεπε απλώς να μπει ένα τικ στο αντίστοιχο κουτάκι μιας λίστας εκκρεμοτήτων» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

O Γιάννης Λημναίος

 

———————————————————————————————

 

Μετακομίζει από το gocar.gr στο newsauto.gr ο Αναστάσης Γαλάνης. Κατά πάσα πιθανότητα η είδηση θα ανακοινωθεί αυτή την εβδομάδα.

Ο Αναστάσης Γαλάνης

 

———————————————————————————————

    
Η αγορά αυτοκινήτου τον Σεπτέμβριο δείχνει πως πάει καλά και παρά το γεγονός ότι πιέζεται λόγω της πανδημίας. Ήδη οι ταξινομήσεις έχουν ξεπεράσει τις 4.000 μονλαδες όταν τον περυσινό Σεπτέμβριο ήταν στις 5.899. Toyota, Peugeot και… Mercedes βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις.

 

———————————————————————————————

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Peugeot Γιώργος Κιλάδης ο οποίος τραυματίστηκε πρόσφατα και έπρεπε να χειρουργηθεί. Του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

O Γιώργος Κιλάδης

 

———————————————————————————————

 

Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμες οι συλλεκτικές εκδόσεις Abarth, 595 Monster Energy Yamaha και 595 Scorpioneoro. Οι συγκεκριμένες θα παραχθούν σε 2.000 μονάδες με τις τιμές να διαμορφώνονται στις 23.000 και 23.700 ευρώ αντίστοιχα.

 

———————————————————————————————

 

Οι Έλληνες δημοσιογράφοι δεν ταξίδεψαν, ελέω Covid-19 στο εξωτερικό για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του Toyota Yaris. Αυτός είναι και ο λόγος που η εισαγωγική εταιρεία φρόντισε να παραδώσει μαζικά αυτοκίνητα στα Μέσα αυτή την εβδομάδα….

 

———————————————————————————————

 

Σε γκρουπ των πέντε ατόμων θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική εκδήλωση για το MINI Countryman που είναι προγραμματισμένη γι’ αυτή την εβδομάδα από την εισαγωγική εταιρεία.

 

———————————————————————————————

 

Παράταση πήρε η δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας BMW X2 PHEV και BMW PHEV εξαιτίας των νέων περιοριστικών μέτρων της Κυβέρνησης λόγω του covid-19.

 

———————————————————————————————

Τις 69.536 ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών έχει φτάσει η αγορά το 2020 ενώ αντίστοιχα για τα μεταχειρισμένα οι πωλήσεις έχουν αγγίζει τις 58.379 μονάδες.

 

———————————————————————————————

Στα μέσα Οκτωβρίου ξεκινά την τηλεοπτική εκπομπή για το αυτοκίνητο στο Mega Channel ο Βαγγέλης Κιούσης.

O Βαγγέλης Κιούσης.

 

———————————————————————————————

 

Στο Attart Off Road Park βρέθηκε την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου το Ford Raptor Greece Club. Τα μέλη του δοκίμασαν τις δυνατότητες των αμερικάνικων pick up και όπως αποδείχτηκε το ευχαριστήθηκαν με το παραπάνω…  

Τα τέρατα πήγαν για... παιχνίδι

 

———————————————————————————————

 

Δυναμικό παρών στο PICK της Πάτρας έδωσε η Legend Cars Balkan με τα λιλιπούτεια τερατάκια να προκαλούν ίλιγγο  με την ταχύτητα και τα… κόλπα τους! Πολύ δυνατό και το team που έκλεψε την παράσταση…

 

Κάθε φορά το περίπτερο της Fanny Flutters συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων...

 

———————————————————————————————

Σε φιλικό αγώνα… καρτ έτρεξε το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Συγκεκριμένα στο PICK Πάτρας που διεξήχθη για 12η χρονιά στην Πάτρα χωρίς θεατές εξαιτίας των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω της πανδημίας. Ο Υφυπουργός έτρεξε στον ίδιο αγώνα με τους, Σταμάτη Κατσίμη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Κώστα Φραγκολιά και Τάκη Πουρναράκη.

O Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης (αριστερά) με τον οδηγό αγώνων Σταμάτη Κατσίμη

 

———————————————————————————————

Ριζική ανανέωση για την αντιπροσωπεία της Volvo στην Πάτρα που είναι σχεδιασμένη με βάση το πρότυπο Volvo Retail Experience. Πρόκειται για την Volvo Λαζανάς που λειτουργεί στην στη Ν.Ε.Ο. Πατρών 157-159.

Ανανέωση για την Volvo στην Πάτρα

 

———————————————————————————————

 

Δυναμικό παρόν σε εκδήλωση για την ηλεκτροκίνηση που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο έδωσε η εταιρεία Παρασκευά Μαρία ΕΠΕ, επίσημος διανομέας της Peugeot στη Ρόδο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020», η οποία έχει φέτος στόχο την κινητικότητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Πολύ δυναμικά μπαίνει στο παιχνίδι της ηλεκτροκίνησης η Peugeot

 

———————————————————————————————

 

Πολλές πιέσεις δέχεται τον τελευταίο καιρό εισαγωγική εταιρεία που δείχνει μεγάλη απαξίωση για τον ειδικό Τύπο και τους δημοσιογράφους. Οι συζητήσεις είναι έντονες στους δημοσιογραφικούς κύκλους και η συντριπτική πλειοψηφία κάνει λόγο για μη επαγγελματική συμπεριφορά…

 

———————————————————————————————

 

Ταξίδι στο εξωτερικό για την Honda με Έλληνες δημοσιογράφους με θέμα την ηλεκτροκίνηση και όχι… μόνο.

 

———————————————————————————————

 

Κάθε Σάββατο 11.00 με 13.00 ο Κώστας Νικολακόπουλος βρίσκεται στον ραδιοφωνικό αέρα του elladafm943.

 

———————————————————————————————

 

Η εταιρεία nrg που είναι 100% θυγατρική του Ομίλου Motor Oil προσφέρει ένα νέο πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος (nrg OnTheGo) που απευθύνεται στον Έλληνα ιδιοκτήτη ηλεκτρικού οχήματος. Συγκεκριμένα προσφέρει δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη χρήση του ηλεκτρικού οχήματος, έκπτωση στον οικιακό φορτιστή κ.ά.

Πλέον αγοράζεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο και έχεις τη δυνατότητα να μην πληρώνεις το ρεύμα για ένα χρόνο!

 

———————————————————————————————

 

Στο ράλι Φθιώτιδας συμμετείχε ο αντιπρόσωπος της Nissan στην Αττική Θέμης Χαλκιάς. Συγκεκριμένα έδωσε το παρών πίσω από το αγωνιστικό μπάκετ ενός Ford Fiesta R5 και ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 5η θέση της γενικής κατάταξης.

Ο Θέμης Χαλκιάς πίσω από το τιμόνι ενός Ford Fiesta R5

 

———————————————————————————————

 

Με Skoda Fabia R5 Evo συμμετείχε στο ράλι Φθιώτιδας ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Ο πολύ έμπειρος οδηγός αγώνων τόσο από ελληνικούς όσο και από διεθνείς αγώνες κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στον δεύτερο γύρι του πανελληνίου πρωταθλήματος χώματος.

Skoda Fabia R5 και... πρώτη θέση σε πρωταθληματικό αγώνα

 

———————————————————————————————

———————————————————————————————-

 

  • Ταξίδια
  • Παρουσιάσεις
  • Εκδηλώσεις 

 

24-25 Σεπτεμβρίου
MINI Countryman στην Αττική

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-


ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ
 alexa.com**
 

Σελίδες γενικού περιεχομένου με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.in.gr 5
2. www.lifo.gr 6
3. www.zougla.gr 10
4. www.protothema.gr 11
5. www.iefimerida.gr 15
6. www.newsit.gr 18
7. www.gazzetta.gr 22
8. www.tanea.gr 27
9. www.kathimerini.gr 31
10. www.newsbeast.gr 34
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο*
1. www.newsauto.gr 53
2. www.autogreeknews.gr 54
3. www.gocar.gr 172
4. www.autotriti.gr 181
5. www.traction.gr 338
6. www.4troxoi.gr 446
7. www.drive.gr 457
8. www.caranddriver.gr 549
9. www.autoagora.gr 645
10. www.autoblog.gr 669
*TOP10 στην Ελλάδα
 
Σελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων
1.www.car.gr 32
2. www.ix.gr 6.031
3. www.carwall.gr 12.268
* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 21/9/2020 (20:00)

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ YOUTUBE

1. Βασίλης Σαρημπαλίδης: 90.300
2. Trcoff: 26.800  
3. Drive magazine: 19.700
4. Tractiongr: 11.300
5. Carotogr: 10.400
6. CarGuysGr: 3.200
7. Gocar: 3.030
8. 4Τροχοί: 2.700
9. Newsauto: 2.230
10. Ariadni Gerasimidou: 2.100
11. Εκπομπή Οδηγώντας: 2.100
12. Επί Τροχών TV: 1.230
13. Auto Τρίτη: 1.210
14. Πάνος Σειτανίδης: 938
15. Γιώργος Σαργιαννίδης: 790
16. Auto Greek News: 373
*μέτρηση στις 21/9/2020 (20:00)

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης