Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Αν και… καθυστερημένα έχει αρχίσει να μυρίζει Φθινόπωρο,  Τι έχουμε περάσει 11 χρόνια τώρα;αν και αρκετοί, όπως διαπιστώνουμε, είναι αυτοί που συνεχίζουν τα μπάνια τους στη θάλασσα.

Σε κάθε περίπτωση δεν μας χαλάει, όχι γιατί μας αρέσει ο ήλιος αλλά γιατί καθυστερούν τα… επιπλέον κρούσματα κορονοϊού που δυστυχώς έχουν μία μικρή αυξητική τάση τις τελευταίες ημέρες.

Συνεχίζουμε να προσέχουμε και σύντομα η προσπάθεια όλων μας θα αποδώσει καρπούς ενώ σύντομα θα ξεχάσουμε τι… περάσαμε τα τελευταία 11 χρόνια (μαζί με την οικονομική κρίση)!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι να... αρρωσταίνεις έχοντας δίπλα σου μία McLaren 650S...

Το διαδίκτυο έχει αλλάξει τη ζωή μας…

Στα δικά μας τώρα, παρατηρούμε πως η αγορά «κρατάει» και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί, αφενός ο Όποιος δεν ακολουθεί το διαδίκτυο απλά μένει πίσω γιατί δε θέλει ή φοβάται να εξελιχτεί…κόσμος αγοράζει ασφαλέστερα αυτοκίνητα, αφετέρου γιατί διατηρούνται οι θέσεις εργασίας.

Σίγουρα σε όλο αυτό, το διαδίκτυο παίζει καθοριστικό ρόλο καθώς δίνει τη δυνατότητα στα καταστήματα και τις αντιπροσωπείες να παραμένουν «ανοιχτά» 24 ώρες το 24ωρο, προσφέροντας ενημέρωση στον κόσμο.

Το διαδίκτυο άλλωστε έχει γίνει απαραίτητο εργαλείο δουλειάς και έχει… κατατροπώσει τα μέχρι πριν από χρόνια, λεγόμενα, παραδοσιακά Μέσα. Από την άλλη όσοι έχουν πιάσει το νόημα πάνε μπροστά όσοι δεν θέλουν να αλλάξουν μένουν στην… απ’ έξω. Είναι κάτι που το βλέπουμε και στον δικό μας μικρόκοσμο.

Τα οχήματα που συνδυάζουν κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκινητήρα θεωρουνται ιδανικά γι' αυτήν την περίοδο (στη φωτό το Mitsubishi Outlander PHEV και μαζί με τον Στέφανο Αττάρτ)

Η νεολαία μιλά διαφορετική γλώσσα…

Και για να γίνω πιο κατανοητός πλέον, η νεολαία που αντιπροσωπεύει και το δυναμικό κοινό μιλάει μία Δημιουργούμε περιεχόμενο, όχι κείμενα για να γεμίζουμε σελίδες…διαφορετική «γλώσσα», διαδικτυακή αν τη θέλετε…

Επιπλέον, το διαδίκτυο συμπληρώνει όλα τα παραδοσιακά μέσα γιατί πολύ απλά περιλαμβάνει τα πάντα, από τηλεόραση, ενημέρωση κ.ά.

Όσα με λίγα λόγια έχετε στο… πιάτο διαβάζοντας καθημερινά zougla.gr αλλά και την μοναδική ενημερωτική στήλη με ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, «Τα Νέα Της Πιάτσας».

Σιγά σιγά θα πρέπει να αποχαιρετούμε το καλοκαιράκι...

Πού θα στείλετε τα νέα

Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!
 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

 

Στα τέλη Οκτωβρίου αποχωρεί μετά από 17 χρόνια από το BMW Group ο Νίκος Ταγκούλης και επιστρέφει, όπως μαθαίνουμε, στα πάτρια εδάφη. Πρόκειται για ένα στέλεχος του γερμανικού κολοσσού που βρέθηκε ουκ ολίγες φορές με το τρόπο του δίπλα στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Ταγκούλης επιστρέφει στην Ελλάδα...

 

———————————————————————————————-

 

Λίγο πριν το κλείσιμο του έτους και συγκεκριμένα προς τον… Δεκέμβριο θα έχουμε ανακοινώσεις με νέα project από εισαγωγική εταιρεία.  

 

———————————————————————————————-

 

Ένας πολύ γνώριμος στο χώρο του αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού ετοιμάζεται να πολιτευτεί πολύ σύντομα. Ο ίδιος μας εκμυστηρεύτηκε πως θα είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές!  

 

———————————————————————————————-

 

Στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ έκανε την εμφάνισή του το πρώτο ελληνικό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε το 1908 από τον Νίκο Θεολόγο. Το ρεπορτάζ επιμελήθηκε ο Αντώνης Κρητικός και όπως θα δείτε και στο παρακάτω video ήμασταν εκεί για να δώσουμε λεπτομέρειες για ένα θέμα που αναδείξαμε μετά από έρευνα πολλών μηνών…

 

———————————————————————————————-

 

Σε ποια εισαγωγική εταιρεία αυτοκινήτων βρίσκονται συνεχώς σε αναμμένα κάρβουνα γιατί απέχουν από τα δρώμενα του δημοσιογραφικού χώρου;

 

———————————————————————————————-

 

Τηλεοπτικό ένθετο αυτοκινήτου σχεδιάζεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα μεγάλου τηλεοπτικού πανελλαδικής εμβέλειας καναλιού. Ήδη ξεκίνησαν συζητήσεις καθώς ενδέχεται να υπάρξουν και συνεργασίες…

 

———————————————————————————————-

 

Υλικές ζημιές στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις υπέστη το κατάστημα της Mitsubishi και της Honda sτη λεωφόρο Αθηνών από την θεομηνία που έπληξε την περασμένη εβδομάδα την Αθήνα. Ο μίνι ανεμοστρόβιλος χτύπησε μόνο αυτό το κτήριο και τίποτε άλλο που βρισκόταν γύρω από αυτό.  

Τα καταστήματα Mitsubishi - Honda...
 

———————————————————————————————-

 

Εννέα αμιγώς ηλεκτρικά e-NV200 παρέδωσε η Nissan – Νικ. Ι Θεοχαράκης Α.Ε., στην εταιρεία logistics Seagull. Η παράδοση έγινε την περασμένη εβδομάδα.

O Τάκης Θεοχαράκης παραδίδει τα κλειδιά των ηλεκτρικών οχημάτων...

 

———————————————————————————————-

 

Το αμιγώς ηλεκτρικό VW ID.3 το οποίος πρώτοι είδατε σε σχετικό ρεπορτάζ στο zougla.gr βρίσκεται ήδη στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι. Όπως μαθαίνουμε σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται σε όλες τις αντιπροσωπείες της μάρκας στην Ελλάδα…

Το VW ID.3 στο Golden Hall

 

———————————————————————————————-

 

Σημαντική αύξηση παρουσιάζουν τα ανασφάλιστα οχήματα στην Ελλάδα και όπως μαθαίνουμε πολύ σύντομα θα κάνει την εμφάνισή της στους δρόμους η Τροχαία…

 

———————————————————————————————-

 

Ο Σωτήρης Γιαννόπουλος είναι εθελοντής φορέων για την οδική ασφάλεια και την βιώσιμη κινητικότητα και πρόσφατα μας έστειλε μία ενημέρωση από την οποία κρατήσαμε κάτι σημαντικό: «Μέχρι σήμερα έχουν χαθεί περίπου 500 ζωές από τον κορονοϊό και 500 ζωές περίπου από τροχαίο ατύχημα από την αρχή του χρόνου.  Ας ελπίσουμε , φορώντας μάσκα για τον κορονοϊό αλλά και κράνος- ζώνη στο όχημα να σταματήσει εδώ ο αριθμός των νεκρών.

Ο Σωτήρης Γιαννόπουλος

 

———————————————————————————————-

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 09.30πμ η Hyundai Ελλάς διοργανώνει διαδικτυακή δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας πλλατφόρμας ηλεκτροκίνητων Οχημάτων E-GMP.

 

———————————————————————————————-

 

«Πρωινοί τύποι» στην ΕΡΑ Σπορ 8-10 και με καθημερινή ραδιοφωνική παρουσία του Πάρι Ποντίκα ο οποίος μας ενημερώνει για τα δρώμενα στο χώρο του αυτοκινήτου.

 

Ο Πάρις Ποντίκας (πίσω αριστερά) συνεχίζει να μας ενημερώνει για τα δρώμενα του αυτοκινήτου μέσα από τη συχνότητα της Έρα Σπορτ

 

———————————————————————————————-

Δειλά δειλά έχουν ξεκινήσει και πάλι οι δημοσιογραφικές αποστολές με οδήγηση καινούργιων αυτοκινήτων στο εξωτερικό.

 

———————————————————————————————-

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019 στην Ελλάδα κυκλοφορούσαν 4.612.116 οχήματα τεχνολογίας Euro4, 333.645 τεχνολογίας Euro5 Και 301.534 τεχνολογίας Euro6.

 

———————————————————————————————-

Κάθε Κυριακή 10:00-17:00 ανοίγει τις πύλες του για τους φίλους των 4×4 και SUV το Attart Off Road Park το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Κερατέας.

 

———————————————————————————————-

 

Αίσθηση έχουν κάνει τα video με επώνυμους και ανώνυμους φίλους του αυτοκινήτου που εύχονται με το δικό τους τρόπο χρόνια πολλά στο περιοδικό 4 Τροχοί που φέτος συμπλήρωσε 50 χρόνια στο περίπτερο…

 

 

———————————————————————————————-

 

Συνεχίζει το ταξίδι της ανά τον κόσμο η οικογένεια Τεμπερίδη με ένα Iveco. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Λαπωνία που ήδη έχουν ξεκινήσει τα πρώτα χιόνια…

Οδήγηση στην άλλη άκρη της γης...

 

———————————————————————————————-

 

Αποστολή στην Γερμανία με τέσσερις Έλληνες Δημοσιογράφους πραγματοποιεί σήμερα και αύριο η BMW με οδήγηση καινούργιων μοντέλων…

 

———————————————————————————————-

 

Διαδικτυακή παρουσίαση με την ονομασία “Extreme E Virtual Global Launch” διοργανώνει η Continental την Τρίτη 27 Οκτωβρίου. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η νέα σειρά ελαστικών για ηλεκτρικά SUV, Extreme E, η οποία ξεκινά το 2021.

 

———————————————————————————————-

 

Το μέλλον των ελληνικών αγώνων, τα πεπραγμένα των προηγούμενων διοικήσεων καθώς και την συνολική εικόνα του ελληνικού motorsport, συζητά αυτήν την εβδομάδα ο Στράτος Φωτεινέλης με τους Βασίλη Σαρημπαλίδη και Κώστα Νικολακόπουλο. Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 18:00 και σε επανάληψη την Κυριακή στις 10:00 π.μ.

Στράτος Φωτεινέλης (πάνω αριστερά), Βασίλης Σαρημπαλίδης (πάνω δεξιά) και Κώστας Νικολακόπουλος

 

———————————————————————————————-

 

Οδηγώντας μία Skoda Fabia Rally2 Evo ο Γιάννης Παπαδημητρίου κατέκτησε τον τίτλο στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι. Ο γνωστός οδηγός αγώνων στέφθηκε πρωταθλητής αφού πρώτα κατάφερε να σημειώσει το 3×3 σε ισάριθμους φετινούς αγώνες…

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Γιάννης Παπαδημητρίου...

 

 

———————————————————————————————-

 

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος Νο112ο του περιοδικού μοτοσικλέτας MotoGP World

 

———————————————————————————————

———————————————————————————————-

 

  • Ταξίδια
  • Παρουσιάσεις
  • Εκδηλώσεις 

 

Δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω Covid-19

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-


ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ
 alexa.com**
 

Σελίδες γενικού περιεχομένου με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.in.gr 5
2. www.lifo.gr 6
3. www.protothema.gr 9
4. www.zougla.gr 10
5. www.iefimerida.gr 14
6. www.newsit.gr 18
7. www.gazzetta.gr 20
8. www.tanea.gr 27
9. www.kathimerini.gr 32
10. www.capital.gr 34
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο*
1. www.autogreeknews.gr 61
2. www.newsauto.gr 65
3. www.autotriti.gr 169
4. www.gocar.gr 171
5. www.traction.gr 362
6. www.drive.gr 386
7. www.4troxoi.gr 462
8. www.caranddriver.gr 487
9. www.autoagora.gr 493
10. www.autoblog.gr 647
*TOP10 στην Ελλάδα
 
Σελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων
1.www.car.gr 28
2. www.ix.gr 6.594
3. www.carwall.gr 11.702
* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 19/10/2020 (17:00)

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ YOUTUBE

1. Βασίλης Σαρημπαλίδης: 93.300
2. Trcoff: 28.400  
3. Drive magazine: 19.900
4. Tractiongr: 12.000
5. Carotogr: 10.600
6. CarGuysGr: 3.440
7. Gocar: 3.160
8. 4Τροχοί: 2.740
9. Newsauto: 2.260
10. Εκπομπή Οδηγώντας: 2.230
11. Ariadni Gerasimidou: 2.140
12. Auto Τρίτη: 1.240
13. Επί Τροχών TV: 1.240
14. Πάνος Σειτανίδης: 942
15. Γιώργος Σαργιαννίδης: 799
16. Auto Greek News: 376
*μέτρηση στις 19/10/2020 (17:00)

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης