Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα, να είμαστε όλοι καλά και φυσικά να ευχηθούμε σε όσους γιορτάζουν Χρόνια Πολλά, καλά και με υγεία, πάνω απ’ όλα.

Δυστυχώς τα στοιχεία με τον Covid-19 δεν είναι και τόσο καλά με αποτέλεσμα να υπάρχει προβληματισμός για τις επόμενες εβδομάδες. Είναι ξεκάθαρο πως σε μέρη που κυριαρχεί ο ωχαδερφισμός και το σκεπτικό «σιγά να μην γίνει κάτι», τα κρούσματα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και δεν ξέρουμε πού μπορούν να φτάσουν.

Με ή χωρίς Covid-19 να είστε σίγουροι πως θα πάμε κόντρα στο ρεύμα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ζωή συνεχίζεται…

Προσοχή, προσοχή και πάλι προσοχή για να μην οδηγηθούμε σε περίεργες καταστάσεις και τρέχουμε όλοι να Έχουμε φτάσει στο σημείο που πρέπει να αλλάξουμε αυτοκίνητο!σώσουμε τα… ασυμμάζευτα. Το έχουμε γράψει πολλές φορές αλλά καλό είναι να ακούμε τους ειδικούς γιατί σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Μην κάνουμε συνέχεια τους ξερόλες, τους γιατρούς και μη δείχνουμε πως γνωρίζουμε περισσότερα για τον Covid-19 απ’ ότι οι ίδιοι οι επιστήμονες.

Το σίγουρο είναι πως παρά τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων, με μάσκα ή χωρίς, η ζωή συνεχίζεται κανονικά και η αγορά του αυτοκινήτου δείχνει να κρατιέται, γεγονός που οφείλεται και στην ανάγκη του Έλληνα να αποκτήσει ασφαλές αυτοκίνητο. Σε κάθε περίπτωση αν δεν φτάσουμε στο απόλυτο lockdown τα πράγματα δεν θα είναι τόσο άσχημα όσο θα περίμεναν ορισμένοι.

Ταξιδέψτε και ζήστε την κάθε στιγμή (στη φωτό το Ford Ranger Wildtrak με δύο Yamaha YZ450F και ένα YZ80 στο χωριό Διακόπι)

Οι δημοσιογράφοι ΔΕΝ είναι ανεβαστήρια…

Πριν αρχίσετε την ενημέρωση και το διάβασμα για την πιάτσα του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας θα ήθελα Ας δώσουμε επιτέλους σε αυτη τη χώρα έμφαση και στο περιεχόμενο…να ξεκαθαρίσω και να τονίσω πως οι δημοσιογράφοι ΔΕΝ είναι ανεβαστήρια… δελτίων Τύπου.

Τουλάχιστον όλοι, γιατί πολύ απλά υπάρχουν αρκετοί που προσπαθούν, αγωνίζονται και έχουν ένα στόχο – σκοπό να κάνουν τη δουλειά τους όσο το δυνατόν καλύτερη.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα και μην μεταφράζετε τα πάντα σε νούμερα και κλικ αλλά να κοιτάτε και τα ποιοτικά στοιχεία. Άλλωστε η έρευνα και η  δημιουργία περιεχομένου είναι πολύ σημαντικό για όλους μας…

Μην είστε κολλημένοι (ή.. καρφωμένοι) μόνο με τα νούμερα...

Πού θα στείλετε τα νέα

Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!
 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

 

Οι φήμες που ήθελαν εισαγωγική εταιρεία να μετακομίζει σε όμιλο επιχειρήσεων θα παραμείνουν, όπως φαίνεται… φήμες. Όπως μαθαίνουμε οι συζητήσεις και το deal θα παιχτεί με άλλη αυτοκινητοβιομηχανία, κάτι που θα γίνει γνωστό σε περίπου ένα μήνα.

 

———————————————————————————————-

Συζητήσεις με εταιρείες που στελεχώνουν επιχειρήσεις πραγματοποιεί στέλεχος εισαγωγικής εταιρείας που αναζητά νέα «στέγη» καθώς τον τον τελευταίο καιρό έχει… εξαφανιστεί από παντού…

 

———————————————————————————————-

Παρά τα μέρα για τον Covid-19 η ζήτηση για καινούργια αυτοκίνητα είναι αυξημένη. Όπως αποκάλυψε στη στήλη ένας κορυφαίος μάνατζερ εισαγωγικής εταιρείας αυτοκινήτων υπάρχει συμπιεσμένη ζήτηση πολλών ετών ενώ το ρόλο του παίζει και ο μέσος όρος ηλικίας των αυτοκινήτων που κυμαίνεται στην Ελλάδα στα 15,7 έτη όταν στην Ευρώπη βρίσκεται μεταξύ 8-12.

Πλέον υπάρχει ανάγκη να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο

 

———————————————————————————————-

 

Η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Renault – Dacia (ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε.) παρέδωσε ένα Renault Clio στον Δήμο Μεταμόρφωσης προκειμένου να ενισχύσει την υπηρεσία «Βοήθεια στο σπίτι». Με την κίνηση αυτή διευκολύνει τις μετακινήσεις του προσωπικού που στελεχώνει το πρόγραμμα, αλλά και των ευπαθών ομάδων που εξυπηρετεί.

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας παράλαβε τα κλειδιά του Renault Clio από την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο της TEOREN MOTORS A.E. Ντένι Θεοχαράκη

 

———————————————————————————————-

Αποκλειστικό κράνος το οποίο θα κατασκευαστεί σε 10-20 μονάδες ετοιμάζει η εταιρεία Spyros Panopoulos Automotive το οποίο θα δωρίσει σε αναβάτες της ομάδας ΔΙΑΣ που έχουν τραυματιστεί στο καθήκον.  

Το κράνος της ελληνικής εταιρείας...

 

———————————————————————————————-

 

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του τα μέλη του Leadership Committee του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου όπου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους όπου φυλάσσονται τα παλιά και ιστορικά λεωφορεία Volvo του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη τα οποία πλέον αποτελούν μουσειακά κομμάτια. Στην εκδήλωση συμμετείχαν κορυφαίοι μάνατζερ σημαντικών επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν οχήματα μίας άλλης εποχής...

 

———————————————————————————————-

Δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας έκδοσης Plug in hybrid έκδοσης της X2 ετοιμάζει για την επόμενη εβδομάδα η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων BMW. Η παρουσίαση θα γίνει τμηματικά με μικρές ομάδες δημοσιογράφων προκειμένου να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

———————————————————————————————-

Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 3 Νοεμβρίου προς την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει η λειτουργία ενός ενιαίου e-PASS. Στην πράξη αυτό σημαίνει πως με οποιοδήποτε μηχάνημα (Αττικής οδού, Νέα Οδός, Ολυμπία οδός κ.ά) θα μπορούμε να περνάμε από τα διόδια όλων των δρόμων και δεν θα χρειάζεται να διαθέτουμε για κάθε δρόμο ξεχωριστό e-PASS.

 

———————————————————————————————-

 

Τον ερχόμενο Δεκέμβριο αναμένεται στην Ελλάδα η νέα γενιά του Citroen C4.

Η ολοκαίνουργια γενιά του Citroen C4

 

———————————————————————————————-

 

Αναβλήθηκε η διαδικτυακή παρουσίαση της νέας πλατφόρμας ηλεκτροκίνητων οχημάτων E-GMP της Hyundai που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου.

 

———————————————————————————————-

Ο πρόεδρος και CEO της Mercedes Benz Hellas Ιωάννης Καλλίγερος έδωσε το παρών σε εκδήλωση του Ομίλου Σαρακάκη και αφορούσε στα μέλη του Leadership Committee του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Ο Ιωάννης Καλλίγερος στην κάτω σειρά δεύτερος από δεξιά...

 

———————————————————————————————-

Διπλή βράβευση για την εταιρεία Α. Ισμαήλος Α.Ε. που αντιπροσωπεύει τη μάρκα Mercedes και αφορά στις επιδόσεις της στο χώρο του Performance Marketing στα φετινά PEAK Awards. Συγκεκριμένα απέσπασε το Silver βραβείο “Best Lead Generation Campaign” και το αντίστοιχο στην κατηγορία “Best Performance Per Industry”.

Ο Πάνος Ισμαήλος παρέλαβε τα βραβεία

 

———————————————————————————————-

Το ID.3 κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων VW ήδη έχει ρίξει στην αγορά πολλά δημοσιογραφικά αυτοκίνητα…

Ήδη κυκλοφορούν πολλά ID.3 στους ελληνικούς δρόμους...

 

———————————————————————————————-

 

Μπορεί να μην έχει βγει ακόμα τιμοκατάλογος για το νέο μεγάλο SUV της Ford με την ονομασία Explorer αλλά ήδη κυκλοφορεί ένα… ανάμεσά μας!

Το Ford Explorer αποδίδει 450 ίππους...

 

———————————————————————————————-

 

Μέχρι σήμερα ξέραμε το πρόγραμμα απόσυρσης για αυτοκίνητα, αλλά όπως φαίνεται μαθαίνουμε και το αντίστοιχο πρόγραμμα για ποδήλατα που εφαρμόζει η εταιρεία Kosmoride που δραστηριοποιείται στις πωλήσεις E-Bikes.

Το επιβλητικό κατάστημα της Kormoride στο Μαρούσι

 

———————————————————————————————-

 

Διαδικτυακή παρουσίαση διοργανώνει η εταιρεία ελαστικών Michelin την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, στις 16.00 (ώρα Ελλάδας) και αφορά στην πιο φιλική για το περιβάλλον γκάμα ελαστικών, το Michelin e.PRIMACY.

 

———————————————————————————————-

 

Από τις 9-11 Νοεμβρίου 2020 το BMW Group διοργανώνει διαδικτυακά επεισόδια με πολύ… παρασκήνιο. Συγκεκριμένα η θεματολογία θα περιλαμβάνει: ειδικούς που εργάζονται στην εξέλιξη νέων τεχνολογιών και καινοτομιών, συναρπαστικά θέματα από το κέντρο έρευνας και καινοτομίας του BMW Group, συνδεσιμότητα, ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, τεχνητή νοημοσύνη, συνεργασία τμημάτων και ιστορίες από το νέο κέντρο προσομοίωσης οδήγησης. Τα ειδικά στιγμιότυπα θα περιλαμβάνουν παγκόσμιες πρεμιέρες από τις μάρκες BMW Motorrad και MINI ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει.. γεύση από τον σχεδιασμό της BMW iNEXT.

 

———————————————————————————————-

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού CAR

 

———————————————————————————————-

 

Έξι χρόνια κυκλοφορεί το διαδικτυακό InMotion byGazzetta

 

———————————————————————————————-

Στην πρώτη θέση και στη θέση Νο62 της Ελλάδας πέρασε το newsauto.gr σύμφωνα με την κατάταξη των ελληνικών site του alexa.com (της Amazon) με αυτοκινητιστικό περιερχόμενο. Στη δεύτερη θέση έπεσε το autogreeknews.gr το οποίο βρίσκεται στη θέση Νο69 της Ελλάδος…

 

———————————————————————————————-

 

Στην τηλεοπτική του εκπομπή «Πάνω από τα Όρια» φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα ο Στράτος Φωτεινέλης τους Άγγελο Μπαβέλα και Στέλιο Φάκαλη. Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 18:00 και σε επανάληψη την Κυριακή στις 10:00.

Πάνω δεξιά ο Στράτος Φωτεινέλης και ο Στέλιος Φάκαλης και κάτω ο Άγγελος Μπαβέλας

 

———————————————————————————————-

 

Ο Στράτος Φωτεινέλης μας φιλοξένησε την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή του «Πάνω από τα Όρια» όπου μιλήσαμε για αγώνες και για όραμα που πλέον δεν υπάρχει. Δείτε παρακάτω όλη την εκπομπή που μεταδόθηκε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο Attica TV.

 

———————————————————————————————-

Σκληρό tweet με αποδέκτη την πρώην Αλυτάρχη του Ράλι Ακρόπολις από τον Στράτη Χατζηπαναγιώτου…

———————————————————————————————-

Εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τον Covid-19 αναβλήθηκε η Ανάβαση Διονύσου που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου και προσμετρούσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων & Ιστορικών όπως και στο ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda.

 

 

———————————————————————————————

———————————————————————————————-

 

  • Ταξίδια
  • Παρουσιάσεις
  • Εκδηλώσεις 

 

4 Νοεμβρίου
BMW X2 Plug In Hybrid Ελλάδα στο Moorings

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-


ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ
 alexa.com**
 

Σελίδες γενικού περιεχομένου με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.in.gr 5
2. www.lifo.gr 6
3. www.protothema.gr 9
4. www.zougla.gr 10
5. www.iefimerida.gr 14
6. www.newsit.gr 18
7. www.gazzetta.gr 21
8. www.tanea.gr 27
9. www.sdna.gr 30
10. www.capital.gr 31
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο*
1. www.newsauto.gr 62
2. www.autogreeknews.gr 69
3. www.gocar.gr 168
4. www.autotriti.gr 176
5. www.traction.gr 322
6. www.drive.gr 379
7. www.4troxoi.gr 482
8. www.autoagora.gr 448
9. www.caranddriver.gr 484
10. www.autoblog.gr 641
*TOP10 στην Ελλάδα
 
Σελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων
1.www.car.gr 28
2. www.ix.gr 6.870
3. www.carwall.gr 9.196
* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 26/10/2020 (10:00)

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ YOUTUBE

1. Βασίλης Σαρημπαλίδης: 93.900
2. Trcoff: 28.700  
3. Drive magazine: 19.900
4. Tractiongr: 12.100
5. Carotogr: 10.600
6. CarGuysGr: 3.510
7. Gocar: 3.190
8. 4Τροχοί: 2.740
9. Newsauto: 2.270
10. Εκπομπή Οδηγώντας: 2.280
11. Ariadni Gerasimidou: 2.150
12. Auto Τρίτη: 1.250
13. Επί Τροχών TV: 1.240
14. Πάνος Σειτανίδης: 944
15. Γιώργος Σαργιαννίδης: 804
16. Auto Greek News: 376
*μέτρηση στις 26/10/2020 (10:00)

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης