Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Χειμερινός πλέον ο καιρός, με τις βροχές αλλά και Σε λιγότερο από ένα μήνα έχουμε Χριστούγεννα!τα πρώτα χιόνια να κάνουν την εμφάνιση τους και να θυμίζουν κάπως Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως σε λιγότερο από ένα μήνα έχουμε Χριστούγεννα (πώς πέρασε έτσι ο καιρός;), οπότε ευχόμαστε και ελπίζουμε να αλλάξει κάπως το σκηνικό για να αρχίσουμε σιγά – σιγά να επανερχόμαστε στην καθημερινότητα.

Ο καιρός αλλάζει και πρέπει να ετοιμαζόμαστε...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ… κλεισούρα

Αυτή η κλεισούρα μας έχει χτυπήσει στα νεύρα, τα SMS το ίδιο και η ευχή μας είναι να αλλάξουν σύντομα τα Τα κρούσματα μειώνονται οπότε κάτι βλέπουμε στον ορίζοντα…δεδομένα.

Το θετικό της υπόθεσης είναι πως τα κρούσματα πέφτουν (στα 1.044 σήμερα τα κρούσματα – Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ), το ίδιο βεβαίως ευχόμαστε και για τις ΜΕΘ που δέχονται τρομερές πιέσεις και αυτό που είναι που προβληματίζει την ιατρική κοινότητα.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και αν το συνεχίσουμε έτσι είναι σίγουρο πως θα βγούμε πιο σύντομα από τα σπίτια μας.

Αφού καθόμαστε σπίτι ας παίξουμε και κανένα παιχνιδάκι!

Παρτάκηδες και ψεύτετς…

Η αγορά τώρα προσπαθεί να κρατηθεί στα πόδια της και το παλεύει γιατί όπως έχουμε πει, η απόκτηση Όσοι είστε πονηροί και εκμεταλλεύεστε να ξέρετε πως η ρόδα δεν είναι… τετράγωνη!αυτοκινήτου είναι πλέον ανάγκη και όχι πολυτέλεια.

Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε δυναμικά, με προσοχή, δουλειά (όσοι την έχουν) και με εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που έχουν σταθεί δίπλα μας. Μεγάλο πράγμα αυτή η εμπιστοσύνη, ειδικά στην… πιάτσα μας.

Γιατί είναι ξεκάθαρο πως οι περισσότεροι κοιτούν την πάρτι τους, πως να εκμεταλλευτούν καταστάσεις για να ανέβουν, να κοροϊδέψουν τον κόσμο με αλχημείες, λέγοντας ψέματα και να σε θεωρήσουν… πρόβατο απλά και μόνο για να κάνουν τη δουλειά τους. Η ρόδα όμως είναι στρογγυλή και γυρίζει οπότε συνεχίζουμε σεμνά, με αγάπη και εμπιστοσύνη στο κοινό που ακολουθεί και στηρίζει!

Αχ... θαλασίτσα!

Πού θα στείλετε τα νέα

Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!
 

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

 

H ατάκα της εβδομάδας…

«Στην πορεία της ζωής μαθαίνεις πως αν δεν τραβήξεις μόνος σου κουπί δεν θα κινηθεί η βάρκα σου».

*Katharine Hepburn

 

———————————————————————————————

 

Μας άφησε ο φίλος και πολύ καλός συνάδερφος, συντάκτης του zougla.gr, Κώστας Μπετινάκης. Ένας πραγματικός ΚΥΡΙΟΣ με τεράστια ιστορία στη δημοσιογραφία αλλά και αγάπη για το αυτοκίνητο. Οι συμβουλές του θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μας όπως και ο τρόπος που ήξερε να αντιμετωπίζει καταστάσεις. Καλό ταξίδι σε έναν δικό μας άνθρωπο…

Καλό ταξίδι Κώστα Μπετινάκη...

 

———————————————————————————————

 

Περισσότερα από 13.000 άτομα ψήφισαν μέσω της κοινότητας στο YouTube στο κανάλι «Βασίλης Σαρημπαλίδης» με ερώτηση «Ποια μάρκα θεωρείτε πιο premium;». To 50% απάντησε Mercedes, από 18% μοιράστηκαν «BMW» και «Άλλοι» ενώ το 14% ψήφισε «Audi».

 

———————————————————————————————

 

Η Opel αποκτά νέα εμφάνιση καθώς το λογότυπο της μάρκας αλλάζει, το ίδιο και η γραμματοσειρά ενώ προστίθεται και ένα λαμπερό κίτρινο χρώμα. Τη νέα… εμφάνιση θα δούμε σε προϊόντα, καταστήματα αλλά και στο μάρκετινγκ ενώ θα επεκταθεί σε όλα τα κανάλια και μέσα επικοινωνίας.

 

———————————————————————————————

 

Πάτησαν Ελλάδα τα πρώτα Citroen C5 Aircross με τους 225 ίππους. Πρόκειται για τις plug in hybrid εκδόσεις που συνδυάζουν κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκινητήρα ο οποίος φορτίζει με ρεύμα. Το γαλλικό SUV θα βρίσκεται μέσα στον Δεκέμβριο και στις εκθέσεις της μάρκας.

To Citroen C5 Aircross Hybrid επί ελληνικού εδάφους

 

———————————————————————————————

 

Την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου η Fiat θα παρουσιάσει διαδικτυακά τη νέα γκάμα των νέων Panda και Tipo. Η παρουσίαση είναι πανευρωπαϊκή και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και Έλληνες δημοσιογράφοι.

Fiat Panda (πάνω) και Fiat Tipo Cross (κάτω)

 

———————————————————————————————

 

Συνολικά 14 ηλεκτρικά Hyundai Kona πρόσθεσε στο στόλο της η ΑΔΜΗΕ Α.Ε. για να καλύψει ανάγκες μεταφοράς στελεχών της εταιρείας. Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο με αυτονομία που ξεπερνά τα 440 χιλιόμετρα…

Τα ηλεκτρικό Hyundai Kona

 

———————————————————————————————

 

Διαδικτυακή δημοσιογραφική παρουσίαση για τη νέα πλατφόρμα ηλεκτροκίνητων οχημάτων E-GMP διοργανώνει η Kia Motors την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020 στις 9.30 π.μ.

 

———————————————————————————————

 

To πόσο σημαντικά είναι τα συστήματα ασφαλείας το καταλάβαμε στον αγώνα Formula 1 στο Ντουμπάι και στην έξοδο που είχε ο Grosjean όπου το μονοθεσιό του κόπηκε στη μέση και πήρε φωτιά. Ο ίδιος γλίτωσε με ελαφρά εγκαύματα.

Η εικόνα που μας σόκαρε όλους...

 

———————————————————————————————

 

Με αφορμή τα 25 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση της Boxster, η Porsche AG διοργανώνει τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, online συζήτηση με δημοσιογράφους και expert της μάρκας. Το βασικό θέμα αφορά στην αλλαγή που έφερε η Boxster στην ιστορία της μάρκας, οι οικονομικές επιπτώσεις και η αλλαγή στο design του brand.

Porsche Boxster του 2009

 

———————————————————————————————

 

Συνεχίζει να προβάλει σημαντικά θέματα της επικαιρότητας του αυτοκινήτου ο Άρης Γαλανόπουλος από την εκπομπή «Οδηγώντας με Ασφάλεια» στον ΣΚΑΙ 100.3. Πρόσφατα αναφέρθηκε και στην βράβευση του ρεπορτάζ που κάναμε στο zougla.gr. (ακούστε την εκπομπή πατώντας ΕΔΩ) και αφορούσε στο πρώτο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε στην Ελλάδα από ελληνικά χέρια.

Ο Άρης Γαλανόπουλος

 

———————————————————————————————

 

Στους… καταλύτες πέφτει πλέον το ενδιαφέρον των κλεφτών που κυκλοφορούν τη νύχτα παρά το lockdown, κάνοντας ζημιές σε αυτοκίνητα. Ο λόγος είναι απλός καθώς οι καταλύτες περιέχουν πολύτιμα άρα και ακριβά μέταλλα (όπως και… επικίνδυνα).  Διαβάστε και σχετικό ρεπορτάζ πατώντας ΕΔΩ

 

———————————————————————————————

 

Το πρώτο Audi S3 ήρθε στην Ελλάδα και ετοιμάζεται για να βγει στους δρόμους και να καλύψει αρχικά τις δημοσιογραφικές ανάγκες. Όπως φαίνεται το ενδιαφέρον του κόσμου είναι υψηλό (από κάθε πλευρά) και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το video που αναρτήσαμε έφτασε μέχρι τη θέση Νο47 στα trends

Σπάνια θεματολογία που αφορά στο αυτοκίνητο μπαίνει στα ελληνικά trends του YouTube

 

———————————————————————————————

Η Avis είναι μία από τις εταιρείες που στηρίζουν με τον τρόπο τους αυτό που ζούμε με τον Covid-19. Μας αρέσει λοιπόν να βλέπουμε τα οχήματα που έχει παραχωρήσει για να καλυφτούν ιατρικές – και όχι μόνο – ανάγκες.

Ένα από τα αυτοκίνητα (Volvo V40) που έχει παραχωρήσει η Avis στον ΕΟΔΥ

 

———————————————————————————————

Σε ερώτηση που κάναμε μέσω του Instagram και αφορούσε στο αν αρέσει ο ήχος των απολήξεων εξάτμισης στη νέα γενιά του Audi S3, οι 1.082 απάντησαν ΝΑΙ και οι 520 ΟΧΙ. Ένα ποσοστό ΝΑΙ της τάξης του 68% έναντι 32% που απάντησε ΟΧΙ.

 

———————————————————————————————

Σε απολύσεις προχώρησε μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των αυτοκινήτων leasing, rent a car κ.λπ. Αιτία η πτώση της αγοράς αυτοκινήτου…

 

———————————————————————————————

Παραμένουν χωρίς… οχήματα τα εθνικά οδικά δίκτυα εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω lockdown. Η φωτογραφία από την εθνική «Κορίνθου – Αθηνών», Κυριακή μεσημέρι, αποτυπώνει την πρωτόγνωρη πραγματικότητα που ζούμε.

 

———————————————————————————————

 

Διαδικτυακά παρουσίασε η Audi το νέο της μονοθέσιο το οποίο θα συμμετέχει φέτος στο παγκόσμιος πρωτάθλημα ηλεκτρινών μονοθεσίων Formula e. Την παρουσίαση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και Έλληνες δημοσιογράφοι και να πραγματοποιήσουν και ερωτήσεις.

 

———————————————————————————————

 

Ένα Land Rover Defender τελευταίας είχε στην κατοχή του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το χρονικό διάστημα που βρισκόταν στην Ελλάδα.

 

———————————————————————————————

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει στις 11 Δεκεμβρίου η εταιρεία λιπαντικών Traffic Oil, κάτι που άλλωστε κάνει κάθε χρόνο και έχει μεγάλη απήχηση.

 

———————————————————————————————

 

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο τεύχος του περιοδικού 4 Τροχοί με εξώφυλλο CUPRA..

 

 

———————————————————————————————

Ξεκίνησε το Traction της νέας τηλεοπτικής σεζόν το οποίο μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 14:10 από το STAR Channel. Όσοι δεν παρακολουθήσατε το πρώτο επεισόδιο μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

 

———————————————————————————————

 

Πλειάδα καλεσμένων έχει υποδεχθεί τις τελευταίες εβδομάδες ο Στράτος Φωτεινέλης με σημαντικές συζητήσεις γύρω από τους ελληνικούς κυρίως αγώνες. Αυτή την εβδομάδα κάνει μια σύντομη αναδρομή στις πιο σπουδαίες συνεντεύξεις της εκπομπής «Πάνω από τα Όρια». Η εκπομπή μεταδίδεται στο Attica TV κάθε Σάββατο στις 18:00 και σε επανάληψη την Κυριακή στις 10:00π.μ.

O Στράτος Φωτεινέλης

 

———————————————————————————————

———————————————————————————————-

 

  • Ταξίδια
  • Παρουσιάσεις
  • Εκδηλώσεις 

 

Πραγματοποιούνται μόνο ψηφιακές λόγω Covid-19

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-


ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ
 alexa.com**
 

Σελίδες γενικού περιεχομένου με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.in.gr 5
2. www.lifo.gr 7
3. www.protothema.gr 9
4. www.zougla.gr 13
5. www.iefimerida.gr 14
6. www.newsit.gr 17
7. www.tanea.gr 24
8. www.gazzetta.gr 30
9. www.ethnos.gr 31
10. www.cnn.gr 33
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο*
1. www.newsauto.gr 47
2. www.autogreeknews.gr 67
3. www.gocar.gr 212
4. www.autotriti.gr 213
5. www.traction.gr 234
6. www.drive.gr 440
7. www.autoagora.gr 549
8. www.4troxoi.gr 595
9. www.caranddriver.gr 617
10. www.autoblog.gr 698
*TOP10 στην Ελλάδα
 
Σελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων
1.www.car.gr 48
2. www.ix.gr 6.706
3. www.carwall.gr 7.579
* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 30/11/2020 (17:00)

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ YOUTUBE

1. Βασίλης Σαρημπαλίδης: 96.400
2. Trcoff: 30.300  
3. Drive magazine: 20.100
4. Tractiongr: 12.700
5. Carotogr: 10.700
6. CarGuysGr: 3.800
7. Gocar: 3.460
8. 4Τροχοί: 2.790
9. Εκπομπή Οδηγώντας: 2.440
10. Newsauto: 2.310
11. Ariadni Gerasimidou: 2.200
12. Auto Τρίτη: 1.290
13. Επί Τροχών TV: 1.260
14. Πάνος Σειτανίδης: 1.050
15. Γιώργος Σαργιαννίδης: 827
16. Auto Greek News: 388
*μέτρηση στις 30/11/2020 (17:00)

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης