Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα, καλή εβδομάδα και καλή χρονιά να έχουμε. Βασικά πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία, καθώς όλα τα υπόλοιπα ακολουθούν αρκεί να υπάρχει η διάθεση και η όρεξη.

Θα αρχίσω από τις ευχαριστίες προς όλους εσάς που στείλατε τις ευχές σας από όλα τα κανάλια επικοινωνίας, δείχνοντας όχι μόνο την αγάπη αλλά και την στήριξή σας στη δουλειά που κάνουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To 2020 μας αποχαιρέτησε. Το 2021 ήρθε και είναι σίγουρο πως μας κρύβει πολλές εκπλήξεις...

Ας αφήσουμε την κλάψα…

Το 2020 έφυγε (επιτέλους) με τα καλά (λίγα) αλλά και τα κακά, οπότε η νέα χρονιά είναι αυτή που περιμένουμε Η αγορά «κρατάει» και αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία για το 2021..και ελπίζουμε να μας δώσει άλλον αέρα. Σίγουρα θα υπάρξουν δυσκολίες, σίγουρα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις αλλά θέλω να πιστεύω πως θα είναι μία χρονιά που θα μας δώσει ώθηση και θα κρύβει εκπλήξεις. Μία χρονιά που θα κάνει… θραύση αν την εκμεταλλευτούμε με το σωστό τρόπο, δουλέψουμε πολύ και δεν συνεχίσουμε την… κλάψα.

Η αγορά πάντως έδειξε και παρά τα προβλήματα που υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν, πως «κρατάει». Είναι σίγουρο πως το 2021 θα αρχίσει και πάλι την ανοδική της πορεία, κάτι που μας χαροποιεί καθώς θα διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας αλλά και θα δοθεί η ευκαιρία στον Έλληνα να αποκτήσει καινούριο άρα και πιο ασφαλές αυτοκίνητο.  

Φέτος θα ζήσουμε και θα δούμε πολλά διαφορετικά πράγματα...

Ενημέρωση με περιεχόμενο

Το σίγουρο είναι πως εμείς συνεχίζουμε τη σωστή ενημέρωση χωρίς… φρου – φρου και αρώματα, χωρίς Και φέτος να είμαστε στο… πεζοδρόμιο για να έχετε την καλύτερη ενημέρωσηλογαριασμούς από το Μπαγκλαντές και χωρίς να προσπαθούμε να αποδείξουμε ποιοι είμαστε. Ο κόσμος αναγνωρίζει, ακόμα και οι σοβαρές εταιρείες που βλέπουν τα «μηχανάκια» τους αλλά και τον αλγόριθμο να χτυπάει κόκκινο.

Είναι σίγουρο πως με ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ θα διατηρήσουμε υψηλό το επίπεδο της ενημέρωσης γιατί πολύ απλά αυτό μας ενδιαφέρει. Γιατί δεν μας ενδιαφέρουν μόνο τα νούμερα (και αυτά έρχονται με τη σωστή δουλειά) αλλά πρώτα απ’ όλα το προϊόν που το έχουμε ξεχάσει στο βωμό του χρήματος και της δόξας.

Πάμε λοιπόν μπροστά, πάμε δυνατά και από εσάς τους φίλους που διαβάζετε φανατικά τα τελευταία χρόνια αυτήν εδώ τη στήλη ζητάμε και τις παρατηρήσεις σας, όχι μόνο τα χειροκροτήματα!

Το 2020 θα είναι μία χρονιά με πολύ θεματολογία και εμείς θα είμαστε στο «πεζοδρόμιο» για να σας μεταδώσουμε ότι γίνεται με τον σωστό τρόπο. Είμαστε εδώ και είμαστε παρέα!!!

Το 2021 θα δούμε πολλά ηλεκτρικά μοντέλα (στη φωτό το νέο Fiat 500e)

Πού θα στείλετε τα νέα

Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!
 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

 

H ατάκα της εβδομάδας…

Το μυστικό της αποτυχίας είναι να έχεις τους πάντες ευχαριστημένους

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

Με 87.875 ταξινομήσεις έκλεισε το 2020 η αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων, όταν το 2019 οι πωλήσεις είχαν αγγίξει τις 122.081 μονάδες. Αιτία της πτώσης ήταν η πανδημία με τον Covid-19.

Παρά τα προβλήματα με τον Covid-19 η αγορά του αυτοκινήτου κινήθηκε...

 

———————————————————————————————-

 

Οι Toyota, Peugeot και VW ήταν οι μάρκες που σημείωσαν τις περισσότερες πωλήσεις αυτοκινήτων το 2020. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη θέση που ολοκλήρωσε το 2020 κάθε εταιρεία αλλά και τις ταξινομήσεις που σημείωσε.

  1. Toyota 11.191
  2. Peugeot 8.700
  3. VW 7.225
  4. Nissan 5.329
  5. Hyundai 5.225
  6. Opel 5.175
  7. Citroen 4.407
  8. Ford 4.302
  9. Mercedes 3.995
  10. Fiat 3.914
  11. Suzuki 3.702
  12. Renault 3.269
  13. Skoda 3.221
  14. BMW 3.159
  15. Audi 2.697
  16. KIA 2.412
  17. Dacia 1.874
  18. SEAT 1.622
  19. MINI 1.616
  20. Volvo 1.477
  21. Jeep 912
  22. Mitsubishi 682
  23. Honda 401
  24. Land Rover 365
  25. Mazda 214
  26. Alfa Romeo 194
  27. Διάφορα 111
  28. Porsche 106
  29. Isuzu 99
  30. Jaguar 89
  31. Lexus 87
  32. Subaru 39
  33. Smart 36
  34. Abarth 26
  35. Chevrolet 2

———————————————————————————————-

 

Το 2021 είναι μία χρονιά ορόσημο για την εταιρεία Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης καθώς συμπληρώνει 60 χρόνια συνεργασίας με την Nissan International S.A. Χαρακτηριστικό μάλιστα πως η ελληνική εταιρεία ήταν η πρώτη της ιαπωνικής φίρμας σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μέχρι σήμερα έχει διαθέσει σχεδόν 640.000 πωλήσεις!

———————————————————————————————-

 

Πριν από 7 χρόνια ο Πολυχρόνης Συγγελίδης και μέσα στην καρδιά της οικονομικής κρίσης, μιλούσε για ένα Όμιλο που πόνταρε στην Ελλάδα του αύριο, της προόδου  και όχι της μιζέριας. Από τις πωλήσεις και την πορεία των μαρκών που εκπροσωπεί ο όμιλος Συγγελίδη φαίνεται ξεκάθαρα πως όλα όσα έλεγε ο Πολυχρόνης Συγγελιδης έχουν ήδη πάρει «σάρκα και οστά».

 

———————————————————————————————-

Πάνω από 100.000 subscribers μετράμε πλέον στο YouTube. Το νούμερο που είναι αληθινό χωρίς χορηγούμενες προτροπές και λογαριασμούς από περίεργες χώρες, είναι πάρα πολύ ψηλό για τα ελληνικά δεδομένα με περιεχόμενο το καινούριο αυτοκίνητο.

To μοναδικό κανάλι στο ελληνικό YouTube με περιεχόμενο το καινούριο αυτοκίνητο που έχει πάνω από 100.000 ακόλουθους...

 

———————————————————————————————-

Πολύ μεγάλο… μπαμ συζητιέται στην πιάτσα του αυτοκινήτου με υψηλόβαθμο στέλεχος που ενδέχεται να αποχωρήσει. Αν ισχύσουν τα όσα ακούγονται θα δούμε και πολλές αλλαγές σε διάφορα επίπεδα, ακόμα και πωλήσεων.

 

———————————————————————————————-

 

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για τη θέση του marketing στην εταιρεία KIA έπειτα από την αποχώρηση του Νάσου Κραββαρίτη.

 

———————————————————————————————-

 

Τέλη Ιανουαρίου αναλαμβάνει ο νέος διευθυντής Marketing στην εταιρεία KIA. Όπως μαθαίνουμε δεν θα προέρχεται από τον κλάδο του αυτοκινήτου.

———————————————————————————————-

Στο δυναμικό του newsauto.gr βρίσκεται από την 1η Ιανουαρίου 2021 η Νόνικα Βλασσοπούλου η οποία αναλαμβάνει στο εμπορικό τμήμα τη θέση Marketing & Sales Manager. Να σημειώσουμε πως μέχρι τέλη του 2020 βρισκόταν στο δυναμικό του gocar.gr το οποίο υπηρέτησε για 5,5 χρόνια.

Η Νόνικα Βλασσοπούλου

 

———————————————————————————————-

 

Στο εξωτερικό όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την επαγγελματική του καριέρα ο Νάσος Κραββατίτης, μέχρι πρότινος διευθυντής Marketing της KIA.

 

———————————————————————————————-

 

Καθήκοντα Advertising Executive στο εμπορικό τμήμα του gocar.gr ανέλαβε από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2020 η Νιόβη Ηλιάδη.

Η Νιόβη Ηλιάδη.

 

———————————————————————————————-

Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί η έκθεση τεχνολογίας CES2021 της Audi και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα, 11-14 Ιανουαρίου 2021. Την έκθεση θα μπορούν να παρακολουθήσουν και οι Έλληνες δημοσιογράφοι.  

 

———————————————————————————————-

Αποχώρησε από το ραδιοφωνικό σταθμό Ελλάδα 94,3 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος.

 

———————————————————————————————-

 

Τα πρώτα Fiat Tipo Cross βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα. Η νέα αυτή έκδοση θα κάνει την εμφάνισή της στις αντιπροσωπείες της μάρκας σε λίγες ημέρες.

Ένα από τα πρώτα Fiat Tipo Cross που ήρθαν στην Ελλάδα...

 

———————————————————————————————-

 

Την εβδομάδα που διανύουμε το cartest.gr συμπληρώνει έναν χρόνο στον διαδικτυακό αέρα. Σε αυτό το διάστημα, αριθμεί 201 δοκιμές νέων μοντέλων και περισσότερα από 900 άρθρα επικαιρότητας γύρω από τον κλάδο του αυτοκινήτου.

 

———————————————————————————————-

 

Μετά από σχεδόν πέντε μήνες λειτουργίας σταμάτησε την δραστηριότητά της η ιστοσελίδα auto4u.gr

 

———————————————————————————————-

 

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού CAR.

 

———————————————————————————————-

Στα περίπτερα όλης της Ελλάδας βρίσκεται το νέο τεύχος του περιοδικού POWER.

———————————————————————————————-

Κυκλοφόρησε το διαδικτυακό τεύχος Νο85 του GOCAR magazine στο οποίο δίνεται έμφαση στα plug in hybrid μοντέλα του 2021.

———————————————————————————————-

Ο Δήμος Τρικκαίων αναμένεται να προσθέσει επιπλέον φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων σε σημεία της πόλης μετά και την έγκριση ποσού 59.520 ευρώ από το «Πράσινο Ταμείο». Ήδη η πόλη διαθέτει δύο δωρεάν φορτιστές για ηλεκτρικά οχήματα και σε λίγες ημέρες θα λειτουργήσουν επιπλέον δύο, στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πλατείας Δικαστηρίων και στον χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου.

 

———————————————————————————————-

 

Η εταιρεία Auteco Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του προγράμματος «εταιρική κοινωνική ευθύνη 2020» προχώρησε στην οικονομική στήριξη μίας πολύτεκνης οικογένειας στην Θεσσαλονίκη. Να θυμίσουμε πως την συγκεκριμένη οικογένεια βοηθήσαμε και εμείς πριν από λίγες ημέρες τόσο οικονομικά όσο και με παιχνίδια που παραδώσαμε στα παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας.

Στην εταιρεία Auteco δίνουν μεγάλο βάρος στην ανθρωπιά και το δείχνουν με πράξεις...

 

———————————————————————————————-

 

Μία εκπομπή «Πάνω από τα Όρια» διαφορετική από τις άλλες ανέβηκε στον τηλεοπτικό αέρα το Σάββατο 2 Ιανουαρίου. Ο Στράτος Φωτεινέλης με τον Στάθη Πετρόπουλο φιλοξένησαν τον οδηγό αγώνων Tom Coronel που εχει διαπρέψει στις ευρωπαϊκές πίστες αλλά και τον Αντώνη Αργυρόπουλο, το όνομα του οποίου έχει φιγουράρει σε υψηλόβαθμες θέσεις του παγκόσμιου Motorsport.

 

Αντώνης Αργυρόπουλος (αριστερά) και Tom Coronel

 

Παρακολουθήστε την εκπομπή παρακάτω

 

 

———————————————————————————————

———————————————————————————————-

 

  • Ταξίδια
  • Παρουσιάσεις
  • Εκδηλώσεις 

 

Πραγματοποιούνται μόνο ψηφιακές λόγω Covid-19

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-


ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ
 alexa.com**
 

Σελίδες γενικού περιεχομένου με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.in.gr 5
2. www.lifo.gr 7
3. www.zougla.gr 9
4. www.protothema.gr 10
5. www.iefimerida.gr 16
6. www.newsit.gr 19
7. www.tanea.gr 27
8. www.gazzetta.gr 29
9. www.kathimerini.gr 34
10. www.ethnos.gr 46
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο*
1. www.newsauto.gr 31
2. www.autogreeknews.gr 93
3. www.gocar.gr 184
4. www.autotriti.gr 250
5. www.traction.gr 296
6. www.drive.gr 471
7. www.4troxoi.gr 454
8. www.autoagora.gr 548
9. www.caranddriver.gr 676
10. www.autoblog.gr 693
*TOP10 στην Ελλάδα
 
Σελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων
1.www.car.gr 47
2. www.carwall.gr 10.696
3. www.ix.gr 20.063
* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 4/1/2021 (14:00)

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ YOUTUBE

1. Βασίλης Σαρημπαλίδης: 100.700
2. Trcoff: 32.700  
3. Drive magazine: 20.300
4. Tractiongr: 13.500
5. Carotogr: 10.800
6. CarGuysGr: 4.580
7. Gocar: 3.650
8. 4Τροχοί: 2.910
9. Εκπομπή Οδηγώντας: 2.610
10. Newsauto: 2.420
11. Ariadni Gerasimidou: 2.260
12. Auto Τρίτη: 1.330
13. Επί Τροχών TV: 1.270
14. Πάνος Σειτανίδης: 1.060
15. Γιώργος Σαργιαννίδης: 854
16. Auto Greek News: 396
*μέτρηση στις 4/1/2021 (14:00)

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης