Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή χειμωνιάτικη εβδομάδα να έχουμε. Επιτέλους είδαμε άσπρη μέρα λόγω του χιονιά και αυτό μας… άρεσε και μας έκανε κάπως να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα που είναι κυρίως στο σπίτι μέχρι να αλλάξουν τα δεδομένα με τον Covid-19.

Από σήμερα κάποιες επιχειρήσεις άνοιξαν και θα λέγαμε πως είναι καλό για να αρχίσουμε να επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Αν και έχουμε δρόμο ακόμη είναι σημαντικό να βλέπουμε πως κάτι γίνεται, γιατί πολύ απλά, έχουμε κουραστεί με τόση… κλεισούρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιτέλους είδαμε και άσπρες ημέρες! (στη φωτό το Ford Explorer)

Έρχονται καλύτερες ημέρες

Η αρχή έγινε, τα… χιόνια έπεσαν άρα έχουμε να περιμένουμε καλύτερες ημέρες που όπως έχω ξαναγράψει Μην έχουμε το μαυλό μας μόνο στη δουλειά αλλά και σε όσους έχουν ανάγκη…φέτος θα είναι καλύτερες και πιο δημιουργικές για τους περισσότερους. Ωστόσο αυτές τις ημέρες και με το κρύο σε πολλές περιοχές υπό το μηδέν, θα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας και στους άστεγους που περνούν δύσκολες ώρες. Δεν ξέρω αν και πώς μπορεί ο καθένας να βοηθήσει αλλά αν μπορεί ας το κάνει. Είναι σημαντικό να προσφέρεις βοήθεια και σε κάνει να αισθάνεσαι ψυχικά πολύ καλύτερα.

Στα δικά μας τώρα, βλέπουμε πως η αγορά κρατιέται αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τέλος του μήνα να δούμε πως θα συμπεριφερθεί συγκριτικά με τον Ιανουάριο του 2020. Κίνηση πάντως υπάρχει αλλά όπως μαθαίνουμε υπάρχουν πολλές δυσκολίες στις παραγωγές, πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές εισαγωγικές εταιρείες.

Ξεπεράσαμε τους 100.000 φίλους και χαρίζουμε 100 μοναδικά δώρα για να ζήσουν όσοι τα κερδίσουν αυτά που ζούμε και εμείς!

Το… χάσαμε

Πριν ξεκινήσετε το διάβασμα, να σας ενημερώσω πως για ΠΡΩΤΗ φορά και λόγω των 100.000 ακόλουθων Τέτοιο GiveAway δεν ξανάγινε στο ελληνικό YouTubeστο YouTube δίνουμε 100 δώρα, που είναι πραγματικά μοναδικά. Δώρα που θα αγκαλιάσουν τον κόσμο και θα τον κάνουν να θυμηθεί και να ζήσει και πάλι την αυτοκίνηση που έχει ξεχάσει.

Είπαμε πως μας ενδιαφέρει να χτίζουμε σχέσεις με το κοινό και να ζούμε – βιώνουμε πράγματα, παρέα! Σας υπόσχομαι πως φέτος θα δούμε πολλά και διαφορετικά πράγματα αλλά και project που θα αλλάξουν τα δεδομένα στο χώρο που τόσο αγαπάμε. Πράγματα πολύ ξεχωριστά από αυτά που έχουμε συνηθίσει και όπως αποδεικνύεται ενδιαφέρουν ελάχιστους…

Πού θα στείλετε τα νέα

Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!
 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

 

H ατάκα της εβδομάδας…

Τι νόημα έχει να είσαι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου αν δεν μπορείς να μοιραστείς τη χαρά με άλλους;

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

 

Πάνω από 100.000 subscribers αποκτήσαμε στο κανάλι (Βασίλης Σαρημπαλίδης) στο YouTube και το γιορτάζουμε με 100 μοναδικά δώρα! Σκοπός είναι να βιώσουν εκτός από εμάς και οι φίλοι του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας τις νέες τεχνολογίες, την αγωνιστική αίσθηση, να μάθουν για ασφάλεια κ.ά. πράγματα που δύσκολα βρίσκεις σήμερα και μπορείς να τα εκπληρώσεις. Μία κλήρωση που ΔΕΝ ξανάγινε και ήδη έχει πολύ μεγάλη απήχηση σε χιλιάδες κόσμου. Να σημειώσουμε πως η συμμετοχή για την κλήρωση που θα γίνει ζωντανά λήγει το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 18:00.

Για να δείτε τους όρους αλλά και τον τρόπο για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ

Δείτε και το σχετικό video:

———————————————————————————————-

 

Αίσθηση προκάλεσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του zougla.gr για την παύση συνεργασίας μεταξύ Kosmocar και ETEA. Η συγκεκριμένη με έδρα τη Θεσσαλονίκη είναι μία από τις πιο ιστορικές εταιρείες που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1953. Μετά από 67 χρόνια σταμάτησε τη συνεργασία της με τις μάρκας Audi και VW. Αιτία οι εσωτερικές διαμάχες των μετόχων (στην οικογένεια Τσόλη) καθώς η εταιρεία είχε μηδενικό δανεισμό, ταμειακά διαθέσιμα και καλυμμένες υποχρεώσεις σε προμηθευτές.

Η ΕΤΕΑ σταμάτησε τη συνεργασία της με τις μάρκες Audi και VW

 

———————————————————————————————-

 

Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία που θα διεξαχθεί η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση». Σύμφωνα με τους διοργανωτές θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan expo από τις 23 – 31 Οκτωβρίου και θα είναι μία έκθεση διεθνών προδιαγραφών, που στόχο έχει να πρωταγωνιστήσει στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, υποδεχόμενη περισσότερους από 120.000 επισκέπτες.

 

———————————————————————————————-

 

Ένα πολύ αξιόλογο και με μεγάλη εμπειρία στέλεχος από το χώρο του αυτοκινήτου είναι ο Θανάσης Αγγελής ο οποίος διαχειρίζεται την επικοινωνία της μάρκας Hyundai στην Ελλάδα. Σήμερα… γιορτάζει αλλά αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως θεωρείται κορυφαίος Αγιογράφος!

Ο Θανάσης Αγγελής

 

———————————————————————————————-

Συνέντευξη στον Βαγγέλη Γκούμα παραχώρησε ο διευθυντής επικοινωνίας του BMW Group Κωνσταντίνος Διαμαντής, o οποίος είχε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να πει για τις μάρκες αλλά και για τον χώρο του αυτοκινήτου. Διαβάστε τη συνέντευξη στην ιστοσελίδα του star.gr πατώντας ΕΔΩ

O Κωνσταντίνος Διαμαντής (φωτό: star.gr)

 

———————————————————————————————-

 

Μπαμπάς ετοιμάζεται να γίνει ο Μάνος Στεφανής!

Ο Μάνος Στεφανής

 

———————————————————————————————-

Συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό TV100 που αναμεταδίδει εικόνα στην κεντρική Μακεδονία ξεκινά ο Γιάννης Στέφου. Η εκπομπή θα ονομάζεται «Τα Νέα της Αυτοκίνησης by trcoff.gr» και ξεκινά το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021. Θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 11:30 και 13:30 αντίστοιχα. Να θυμίσουμε πως το trcoff έχει και παρουσία στο YouTube με σχεδόν 34.000 ακόλουθους.

O Γιάννης Στέφου

 

———————————————————————————————-

Αναπτύσσει τις δραστηριότητες του ο όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος, αυτή τη φορά με κινέζικα οχήματα. Εδώ και αρκετό καιρό έχει συνεργασία με την SAIC και πλέον ξεκινά την εισαγωγική και ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων. Η αρχή γίνεται με το e Deliver 3 το οποίο βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και σε λίγες ημέρες θα έχει τοποθετηθεί και στην αντιπροσωπεία που βρίσκεται στην Ιερά Οδό.

To ηλεκτρικό Maxus e Deliver 3  βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα

 

———————————————————————————————-

 

Την επόμενη εβδομάδα και πριν μας εγκαταλείψει ο Ιανουάριος θα κάνει την εμφάνισή του στη θέση του διευθυντή Marketing της KIA,το νέο στέλεχος της εταιρείας ο οποίος δεν θα προέρχεται από το χώρο του αυτοκινήτου.

 

———————————————————————————————-

 

Νέα προσπάθεια με παραγωγές video ξεκίνησε ο Κυριάκος Παρασίδης από την Θεσσαλονίκη, συνεργάτης του automoto στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το πρώτο video που ανέβασε στο YouTube:

———————————————————————————————-

 

Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί η πανελλαδική παρουσίαση της νέας γενιάς του Citroen C4, το οποίο ξεκινά άμεσα τη διάθεσή του στη χώρα μας.

 

———————————————————————————————-

 

Έξι νέα ασθενοφόρα Peugeot Boxer παραδόθηκαν στον όμιλο Euromedica από την εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Peugeot.

Τα ασθενοφόρα Peugeot Expert

 

———————————————————————————————-

Συνεργασία με την LG Electronics ξεκίνησε η Trident Cars AE, εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Lamborghini. Όπως θα δείτε και στην συγκεκριμένη φωτογραφία, στον ανανεωμένο χώρο της ιταλικής φίρμας που βρίσκεται στην Κηφισιά τοποθετήθηκε ένα video wall της LGm πλάτους 3,6 μέτρων και ύψους 2,1 μέτρων!

Εικόνα από το εσωτερικό της αντιπροσωπείας Lamborghini στην Ελλάδα

 

———————————————————————————————-

Με νέο λογότυπο θα είναι διαθέσιμα τα αυτοκίνητα της KIA. Επίσης και όπως ανακοίνωσε παγκόσμια η κορεατική φίρμα η επωνυμία άλλαξε από “Kia Motors” σε “Kia”.

 

———————————————————————————————-

 

Σχετικά με τα νούμερα που λανσάρουν ορισμένοι προσπαθώντας να αποδείξουν ότι έχουν απήχηση, να υπενθυμίσουμε πως με λίγα χρήματα (τα οποία διαθέτουν για προώθηση στα social media) ο αριθμός αυξάνει κατακόρυφα! Πολλοί από την πλευρά των εταιρειών αυτοκινήτου το… χάφτουν (ή τουλάχιστον αυτό δείχνουν) και δεν κάθονται να αναρωτηθούν αν αυτά που βλέπουν είναι αληθινά ή ψεύτικα μέχρι αηδίας!

 

———————————————————————————————-

 

Βελάκια με… καρφιά στο BMW Group μέσω Twitter έριξε ο διευθυντής του περιοδικού 4 Τροχοί Στράτης Χατζηπαναγιώτου.

 

———————————————————————————————-

 

Τη νέα EQA θα αποκαλύψει (παγκόσμια παρουσίαση) διαδικτυακά η Mercedes και συγκεκριμένα την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου. Πρόκειται για το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της compact κατηγορίας της μάρκας με το «αστέρι» στο καπό.

 

———————————————————————————————-

 

Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου με Έλληνες δημοσιογράφους διοργανώνει  Volvo Cars την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021 και με θέμα “Οικονομικά αποτελέσματα της Volvo Cars για το 2020”.
 

———————————————————————————————-

 

Τα νέα Ford Puma ST των 200 ίππων έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στις αντιπροσωπείες της μάρκας σε όλη την Ελλάδα.

Το νέο Ford Pums ST (φωτογραφία από την αντιπροσωπεία Ford - Καρανικόλας)

 

———————————————————————————————-

 

Συνέντευξη με τον ιδιοκτήτη της Msport, Malcolm Wilson φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή «Πάνω από τα Όρια» ο Στράτος Φωτεινέλης. Μαζί του στο πάνελ ο Στάθης Πετρόπουλος αλλά και ο Αντώνης Αργυρόπουλος ο οποίος έχει προσθέσει άλλον αέρα στην μοναδική εκπομπή αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού, που μεταδίδει η ελληνική τηλεόραση. Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 18:00 και σε επανάληψη την Κυριακή στις 10:00πμ.

Malcolm Wilson (δεξιά), Στράτος Φωτεινέλης (πάνω αριστερά) και Στάθης Πετρόπουλος

 

———————————————————————————————-

 

Μπορεί να διανύουμε περίοδο lockdown, αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν αποτρέπει του κοντράκηδες να βγουν στους δρόμους και να ξεδώσουν

Κόντρες στους δρόμους Ετοιμαστείτε για δυνατό ρεπορτάζ, από αυτά που σπάνια βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

 

———————————————————————————————

———————————————————————————————-

 

  • Ταξίδια
  • Παρουσιάσεις
  • Εκδηλώσεις 

 

Θα πραγματοποιηθούν μόνο διαδικτυακές λόγω Covid-19

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-


ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ
 alexa.com**
 

Σελίδες γενικού περιεχομένου με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.in.gr 5
2. www.lifo.gr 7
3. www.zougla.gr 8
4. www.protothema.gr 10
5. www.iefimerida.gr 14
6. www.newsit.gr 17
7. www.tanea.gr 27
8. www.gazzetta.gr 28
9. www.kathimerini.gr 30
10. www.ethnos.gr 31
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο*
1. www.newsauto.gr 36
2. www.autogreeknews.gr 125
3. www.gocar.gr 166
4. www.autotriti.gr 249
5. www.traction.gr 296
6. www.drive.gr 429
7. www.4troxoi.gr 460
8. www.autoagora.gr 561
9. www.caranddriver.gr 731
10. www.autoblog.gr 742
*TOP10 στην Ελλάδα
 
Σελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων
1.www.car.gr 38
2. www.carwall.gr 7.744
3. www.ix.gr 10.709
* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 18/1/2021 (18:00)

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ YOUTUBE

1. Βασίλης Σαρημπαλίδης: 102.200
2. Trcoff: 33.900  
3. Drive magazine: 20.400
4. Tractiongr: 14.000
5. Carotogr: 10.800
6. CarGuysGr: 4.950
7. Gocar: 3.740
8. 4Τροχοί: 2.980
9. Εκπομπή Οδηγώντας: 2.710
10. Newsauto: 2.470
11. Ariadni Gerasimidou: 2.280
12. Auto Τρίτη: 1.340
13. Επί Τροχών TV: 1.280
14. Πάνος Σειτανίδης: 1.060
15. Γιώργος Σαργιαννίδης: 867
16. Auto Greek News: 403
*μέτρηση στις 18/1/2021 (18:00)

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης