Τα ονόματα από τις οργανωτικές αλλαγές που θα γίνουν στο BMW Group Hellas

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020, 21:08
Τα ονόματα από τις οργανωτικές αλλαγές που θα γίνουν στο BMW Group Hellas

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     


Σε οργανωτικές αλλαγές θα προχωρήσει το ερχόμενο χρονικό διάστημα η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων BMW και MINI καθώς το προσεχές χρονικό διάστημα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Karim Christian Haririan θα αποχωρήσει για το εξωτερικό (σε υψηλή θέση του BMW Group).

Την είδηση έβγαλε σήμερα το πρωί το newsauto.gr, ωστόσο στο zougla.gr προχωρήσαμε το ρεπορτάζ ακόμα περισσότερο και διασταυρώσαμε σημαντικές ειδήσεις για το χώρο του αυτοκινήτου, που τελικά διαπιστώσαμε πως είναι αρκετές.

O Karim Christian Haririan παραμένει στο BMW Group αλλά θα συνεχίσει την επαγγελματική του δραστηριότητα στο εξωτερικό

Υψηλόβαθμες αλλαγές

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες που ωστόσο δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε από την  Οι οργανωτικές αλλαγές θα γίνουν... πράξη μέσα στο καλοκαίριεισαγωγική εταιρεία, την υψηλόβαθμη θέση θα αναλάβει η Βιβή Μπασκάκη που κατέχει σήμερα τη θέση της εμπορικής διευθύντριας.

Από εκεί και πέρα, τη θέση του εμπορικού διευθυντή στη μάρκα BMW θα αναλάβει ο Μάνος Δρακωτός, μέχρι πρότινος πικεφαλής της μάρκας MINI. Τέλος, τη θέση στο τιμόνι της βρετανικής φίρμας θα αναλάβει με τη σειρά του ο Μάνος Παπαδογιάννης που κατέχει σήμερα τη θέση το area sales manager στη BMW.

Να σημειώσουμε πως οι οργανωτικές αλλαγές ήταν προγραμματισμένες για τις αρχές του έτους, ωστόσο ο κορονοϊός μπλόκαρε τις κινήσεις. Από εκεί και πέρα οι σκέψεις για αναδιάρθρωση ήταν για τα τέλη Ιουνίου αλλά όπως φαίνεται θα δούμε τις αλλαγές μέσα στο καλοκαίρι.

Όλες τις παραπάνω πληροφορίες συλλέξαμε από πολύ έγκυρες πηγές και αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του BMW Group Hellas.

*πηγή φωτογραφίας Βιβής Μπασκάκη: caranddriver.gr

Από αριστερά: Βιβή Μπασκάκη, Μάνος Δρακωτός και Μάνος Παπαδογιάννης

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020, 21:10