Γράφει ο Γιάννης Πετρόχειλος

Είναι αρκετός καιρός τώρα που σκέφτομαι τον τρόπο με τον οποίο θα εντάξω τους απλούς καθημερινούς Το τσακάλι αυτής της Τετάρτης είναι ο Παναγιώτης Δαλαμαρίνηςαναβάτες στον κόσμο της ενημέρωσης. Άλλωστε όλα για εκείνους γίνονται, άρα γιατί να μην έχουν λόγο και εκείνοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτήν τη στήλη λοιπόν θα βρίσκουμε έναν από εσάς που οδηγείτε τη μοτοσικλέτα σας καθημερινά ή εκείνους που βγαίνετε γρήγορες βόλτες στα Σαββατοκύριακα ή εσάς που γυρίζετε τον κόσμο με δίκυκλο και θα μας μιλάτε για όλα αυτά που σας έχει προσφέρει η μοτοσικλέτα, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές στη συμβίωση με τους δύο τροχούς.

Στην παραλία παρέα με την αγαπημένη του 1290 την οποία προσέχει σαν τα μάτια του.

Ο Κορίνθιος, Παναγιώτης Δαλαμαρίνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Παναγιώτη τον γνώρισα μέσα από μια κοινή μας συμπάθεια στον πρώην αναβάτη MotoGP, Casey Stoner. Βλέπετε τόσο εγώ, όσο και ο Παναγιώτης λατρέψαμε όχι μόνο τον τρόπο που οδηγούσε ο Αυστραλός αναβάτης, αλλά τη στάση ζωής του συνολικά και την άποψή του για τους αγώνες μοτοσικλέτας.

Το συγκεκριμένο τσακάλι μας έρχεται από την Κόρινθο στην οποία ζει με την οικογένειά του. Έχει τη δική τουΟ κος Δαλαμαρίνης θα έλεγα ότι είναι ο Πρόεδρος τον Τσακαλιών! επιχείρηση (Alternative Hair House) και ο ίδιος ασκεί το επάγγελμα του κομμωτή με τεράστια επιτυχία, επενδύοντας πάθος και αφοσίωση, κάτι που τον χαρακτηρίζει και ως άνθρωπο! Ο Παναγιώτης τα τελευταία… αρκετά χρόνια οργώνει τα βουνά της Ελλάδας με το θηριώδες KTM Super Adventure 1290 του και όπως λέει ο ίδιος είναι η μοτοσικλέτα η οποία μπορεί να ακολουθήσει οτιδήποτε σε άσφαλτο, χώμα… αέρα και θάλασσα!

Αυτό που μου άρεσε πάντα στον κο Δαλαμαρίνη στις κουβέντες που κάναμε στο γνωστό καφενείο στο κέντρο της Αθήνας είναι το πάθος με το οποίο διηγείται τις ιστορίες του, είτε είναι καλές, είτε είναι κακές. Έχει το σπάνιο χαρακτηριστικό να ακούει τους συνομιλητές του – κάτι που πραγματικά είναι είδος προς εξαφάνιση στις μέρες μας – παρότι γνωρίζει πολλά για τα δίτροχα και εκφέρει τη γνώμη του με σεβασμό απέναντί σου. Ο Παναγιώτης είναι το τσακάλι που θα έκανε περήφανα όλα τα τσακάλια με το ήθος, το πάθος και την αβρότητα του.

Ταυτότητα τσακαλιού Νο 20

Ας δούμε τι έχει να μας πει ο Παναγιώτης

Η καλύτερη μοτοσικλέτα που είχα ποτέ ήτανΑυτή που έχω τα τελευταία 5 χρόνια. KTM 1290 Super Του αρέσει να γράφει αμέτρητα χιλιόμετρα πάντα με καλή παρέαAdventure, με έχει πάει παντού και μπορώ να ακολουθήσω τους περισσότερους σε όλα τα τερέν.

Η πιο απολαυστική διαδρομή που έχω κάνει ποτέ είναιΛοιπόν, η πιο απολαυστική διαδρομή ήταν πέρσι στην επιστροφή από Όλυμπο όταν κάναμε σε μια μέρα Ελάσσονα, Δομοκό, Μπράλο,  Θήβα! Και όλα αυτά μόνο με μια στάση για φαγητό.

Το καλύτερο συνεργείο που έχω πάει είναιΓια Ιαπωνικά ο καλύτερος που έχω συνεργαστεί είναι ο Θεοχάρης (Honda) στην Κόρινθο και για τα αγαπημένα μου Αυστριακά που δε χρειάζονται σχεδόν ποτέ συνεργείο (!) ο Μιμίκος στη Χαλκίδα.

Το πάθος και το χιούμορ περισσεύουν σε αυτό το τσακάλι!

Το καλύτερο κατάστημα εξοπλισμού/αξεσουάρ που επισκέφτηκα είναιΠάντα κάνω έρευνα αγοράς πριν από κάθε αξεσουάρ που θέλω και καταλήγω στην πιο συμφέρουσα προσφορά.

Η μάρκα ελαστικών που προτιμώ είναιΜετά από αρκετό καιρό και πολλές αλλαγές κατέληξα ότι το καλύτερο για τη μοτοσικλέτα μου και για τον τρόπο που οδηγώ είναι τα Michelin.

Η μοτοσικλέτα για μένα είναιΤρόπος ζωής! Δε θα μπορούσα να με φανταστώ χωρίς μοτοσικλέτα.

Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναιΌσοι οδηγούμε μηχανάκι ξέρουμε ότι μεγαλύτερη είναι πάντα η επόμενη.

Παρέα με έναν φανατικό οπαδό του Valentino Rossi, τον αγαπημένο μας Μάνο με το τρομερό Aprilia Tuono.

Ο μεγαλύτερος μου φόβος με τη μοτοσικλέτα είναιKTM έχω, ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι το συνεργείο (xoxoxo).

Το αγαπημένο μου αυτοκίνητο είναι… Datsun, Datsun, Datsun!

Η συμβουλή μου για νέους μοτοσικλετιστές είναι Για οποιοδήποτε λόγο, όσο μακριά ή κοντά κι αν πάμε να το κάνουμε πάντα με σωστό εξοπλισμό.

H… Dream Team του από το Alternative Hair House στην Κόρινθο.

Πρόσφατα έγινε πατέρας και τώρα η αγάπη του έχει μεταφερθεί αλλού...

Κάθε καλοκαίρι παίρνει τον αδερφό του και τους φίλους του και περνάνε μερικές μέρες απολαμβάνοντας οδήγηση, περιπέτεια και φύση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα Τσακάλια της Τετάρτης || Κώστας Μενεξίδης “Ο Μελισσοκόμος”

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Θανάσης Ζαχαριάδης “Ο παθιασμένος”

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Βασίλης Μάρκου «Ο Chef»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης