Γράφει ο Γιάννης Πετρόχειλος

Είναι αρκετός καιρός τώρα που σκέφτομαι τον τρόπο με τον οποίο θα εντάξω τους απλούς καθημερινούς Το Τσακάλι αυτής της Τετάρτης είναι ο Στέφανος Θεοχάρηςαναβάτες στον κόσμο της ενημέρωσης. Άλλωστε όλα για εκείνους γίνονται, άρα γιατί να μην έχουν λόγο και εκείνοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτήν τη στήλη λοιπόν θα βρίσκουμε έναν από εσάς που οδηγείτε τη μοτοσικλέτα σας καθημερινά ή εκείνους που βγαίνετε γρήγορες βόλτες στα Σαββατοκύριακα ή εσάς που γυρίζετε τον κόσμο με δίκυκλο και θα μας μιλάτε για όλα αυτά που σας έχει προσφέρει η μοτοσικλέτα, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές στη συμβίωση με τους δύο τροχούς.

Είναι ο καθηγητής που κάθε μαθητής θα έπρεπε να είχε με ώριμη προσέγγιση, συγκροτημένη σκέψη και σωστή καθοδήγηση.

Ο “καθηγητής” Στέφανος Θεοχάρης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθούσα τον Στέφανο Θεοχάρη σχεδόν κάθε απόγευμα να παρκάρει τη μοτοσικλέτα του έξω από το σπίτι μου, να βγάζει το κράνος του και να ανεβαίνει στον πρώτο όροφο, πάντα με το χαμόγελο στο πρόσωπο. Βλέπεται ο Στέφανος είναι καθηγητής Φυσικής και κάνει μαθήματα στα παιδιά της πολυκατοικίας, κάτι που αντιλήφθηκα σχετικά αργά αφού εκεί που είχα εστιάσει περισσότερο ήταν στο άψογα συντηρημένο Honda CB500 του.

O Στέφανος δεν είναι το σκληροπυρηνικό τσακάλι που θα σου πει απαγορευμένες ιστορίες ρίσκου με τη Ο Στέφανος είναι ο καθηγητής που θα ήθελες να έχεις στο σχολείο!μοτοσικλέτα του. Είναι ένας ρομαντικός μοτοσικλετιστής, λατρεύει να φορτώνει το CB του και να ταξιδεύει απολαμβάνοντας το ένα και μοναδικό πράγμα που η μοτοσικλέτα σου προσφέρει απλόχερα – την ελευθερία! Ζει στο Χαλάνδρι και δουλεύει με έφηβους μαθητές που κάνουν όνειρα για το μέλλον τους μέσα από το διάβασμα και τις σπουδές τους, κάτι που μάλλον τον έχει επηρεάσει καθώς και εκείνος δε σταματάει να ονειρεύεται.

Θεωρεί τη μοτοσικλέτα τρόπο ζωής και έκφρασης. Παράλληλα είναι από εκείνους που πιστεύουν ότι για να γίνεις μοτοσικλετιστής το μόνο που χρειάζεσαι είναι θάρρος – για να κάνεις την πρώτη σου βόλτα. Όταν το κάνεις και αισθανθείς τη δυναμική της τότε δεν υπάρχει γυρισμός!

Ταυτότητα Τσακαλιού Νο17.

Ας δούμε τι έχει να μας πει ο Στέφανος

Η καλύτερη μοτοσικλέτα που είχα ποτέ ήτανΉταν, είναι και θα είναι το Honda CB500 μου! Έχουν περάσει από τα χέρια μου και scooter και παπιά, όχι μεγαλύτερες μοτοσικλέτες όμως από το CB.

Η πιο απολαυστική διαδρομή που έχω κάνει ποτέ είναιO γύρος της Αμοργού όταν ξημέρωνε. Σκέφτεται να αγοράσει καινούρια μοτοσικλέτα, αλλά το CB δεν το εγκαταλείπει με τίποτα!Αδιανόητη η ομορφιά της φύσης, η ηρεμία της θάλασσας και η ελευθερία πάνω στη μοτοσικλέτα.

Το καλύτερο συνεργείο που έχω πάει είναιΈνα ερασιτεχνικό στην Πάτρα που δε θυμάμαι καν το όνομά του και ο Katsigiannis (SYM,Daytona) στο Χαλάνδρι.

Το καλύτερο κατάστημα εξοπλισμού/αξεσουάρ που επισκέφτηκα είναιΣυνήθως κάνω τις αγορές μου διαδικτυακά.

Ευχάριστη συζήτηση, αλλά δεν προλάβαμε να παίξουμε πινγκ πονγκ.

Η μάρκα ελαστικών που προτιμώ είναι… Προτιμώ τα Pirelli. Είναι value for money, ταιριάζουν στις ελληνικές συνθήκες.

Η μοτοσικλέτα για μένα είναιΕλευθερία!

Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναιΗ τρέλα που κάνω επανειλημμένα και είναι να φορτώνω το CB μου σαν BMW R1250GS και να πηγαίνω ταξίδια.

Ο μεγαλύτερος μου φόβος με τη μοτοσικλέτα είναιΟι μεθυσμένοι οδηγοί.

Επί μήνες θαύμαζα το άψογα συντηρημένο Honda CB500 του έξω από το σπίτι μου.

Το αγαπημένο μου αυτοκίνητο είναιΤο φορτηγό που μεταφέρει μοτοσικλέτες στην αντιπροσωπεία! Ίσως, κάποιο 4Χ4 για τις εκδρομές μου.

Η συμβουλή μου για νέους μοτοσικλετιστές είναιΝα διορθώνουν πάντα τα λάθη των άλλων και να ελαχιστοποιούν τα δικά τους.

Για του λόγου το αληθές...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Βασίλης Μάρκου «Ο Chef»

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Λεωνίδας Παπαδημητρίου «Ο θαλασσόλυκος»

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Μιχάλης Γεωργιάδης «Ο ποδηλάτης»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης