Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την περίοδο που διανύουμε και εξαιτίας της πανδημίας με τον COVID-19 οι ταξινομήσεις καινούργιων αυτοκινήτων παρουσιάζουν πτώση, ωστόσο από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να δούμε και πάλι… κίνηση στις αντιπροσωπείες.

Το ολοκαίνουργιο Audi A1 citycarver

Τα πρώτα στην Ελλάδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εταιρείες θα λανσάρουν αρκετά νέα μοντέλα και σε κατηγορίες που έχουν αυξημένη ζήτηση όπως είναι αυτή Το νέο Crossover θα είναι διαθέσιμο με κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων και 150 ίππους των οχημάτων ελευθέρου χρόνου. Μεταξύ των μοντέλων θα κάνει την εμφάνισή του και ένα premium Crossover από την Audi. Ο λόγος για το Α1 στην έκδοση citycarver, που συνδυάζει, compact διαστάσεις, αρκετούς χώρους, ποιότητα κατασκευής και είναι πιο ψηλό, συγκριτικά με το Α1 που ήδη γνωρίζουμε.

Ήδη τα πρώτα Audi A1 citycarver έχουν έρθει στην Ελλάδα και βρίσκονται στα logistics της εταιρείας. Το zougla.gr βρέθηκε εκεί για να τα… δει από κοντά, να τα απαθανατίσει και να σας δώσει μία πρώτη γεύση από το νέο μοντέλο. Σύντομα και ίσως από την επόμενη εβδομάδα το νέο Crossover της γερμανικής φίρμας θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες της Audi και είναι σίγουρο πως δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Το A1 citycarver είναι ένα όχημα που ανήκει στην κατηγορία των SUV-Crossover

Τιμές από 25.410 ευρώ

Το A1 citycarver εφοδιάζεται με ένα μηχανικό σύνολο βενζίνης χωρητικότητας 1.5 λίτρων και 150 ίππων. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και αυτόματο διπλού συμπλέκτη S-Tronic. Οι τιμές του μοντέλου έχουν ανακοινωθεί και αγγίζουν τα 25.410 και 27.490 ευρώ για εκδόσεις με μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi A1 citycarver πατήστε ΕΔΩ

 

Για να δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο των αυτοκινήτων της Audi πατήστε ΕΔΩ

 

Πολύ ψηλή η ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό του Audi A1 citycraver

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης