Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ακόμα μοντέλο της κατηγορίας Crossover βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και ετοιμάζεται για το λανσάρισμά Το Ford Puma θα βρίσκεται στις εκθέσεις σε 10 περίπου ημέρες…του τις επόμενες ημέρες. Ο λόγος για το Ford Puma, ένα μοντέλο που γνωρίζουμε από παλιά αλλά πλέον έχει αλλάξει κατηγορία.

Τα πρώτα αυτοκίνητα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις logistics της Ford που φιλοξενούνται από την εταιρεία Sarmed στην Μάνδρα Αττικής.

Εκεί βρεθήκαμε και καταγράψαμε εικόνες από το μικρό όχημα ελευθέρου χρόνου της μάρκας που στην πράξη είναι ικανό να φιλοξενήσει άνετα μία τετραμελής οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πρώτα Ford Puma ήρθαν στην Ελλάδα και όπως ήταν αναμενόμενο πήγαμε να τα υποδεχτούμε!

Στις δοκιμές πρόσκρουσης το Puma έχει αποσπάσει 5 αστέρια ασφαλείαςΜόνο με κινητήρα 1.0 λίτρου

Το αμερικάνικο μοντέλο είναι διαθέσιμο μόνο με κινητήρα 1.0 λίτρου και δύο ιπποδυνάμεις 125 και 155 ίππων ενώ ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά προφίλ οδήγησης (Normal, Sport, Eco, Slippery και Trail).

Σε κάθε περίπτωση όλες οι εκδόσεις θα εφοδιάζονται με ένα mild hybrid σύστημα γεγονός που θα προσφέρει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και ρύπους.

Το πίσω μέρος του Ford Puma

Το εσωτερικό του μοντέλου...

Οι τιμές του Puma

Οι τιμές ξεκινούν από τα 20.097 και 22.681 ευρώ (για 125 και 155 ίππους αντίστοιχα στην έκδοση Titanium) ενώ στις αντιπροσωπείες της Ford σε όλη την Ελλάδα θα βρίσκεται σε περίπου 10 ημέρες. Το Ford Puma θα συνοδεύεται με 8 χρόνια εγγύηση…
 

Δείτε το video με τα πρώτα Ford Puma που ήρθαν στην Ελλάδα

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης