Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Για όσους ξέρουν μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει Nissan GT-R. Όσοι δεν γνωρίζουν, καλό είναι να
Το GT-R με κινητήρα 3.8 λίτρων έχει 570 άλογα, παράγει 637 Nm ροπή, έχει 0-100 σε 2.9 δευτ. και τελική 315 χλμ./ώρα. Άντε… γεια!κάνουν μία βόλτα (μόνο από… γνωστό και αν είναι τυχεροί!) και μετά μπορούν να αποκτήσουν… άποψη, για το τι είναι.

Βασικά το ιαπωνικό μοντέλο είναι ένα καθαρόαιμο super car που θα ήθελε να έχει στο γκαράζ του κάθε φίλος της ταχύτητας. Επιβλητικό στην όψη, εκρηκτικές επιδόσεις και στημένο με τέτοιο τρόπο που έχει τη δυνατότητα να… καταπίνει πολλά γνωστά και πανάκριβα αυτοκίνητα.

Το ρεζουμέ με το GT-R είναι πως φτιάχνεται γι’ αυτούς που πραγματικά ξέρουν τι θέλουν. Γι’ αυτούς που θέλουν να κάθονται στην θέση του οδηγού και να μπορούν να κινηθούν εντυπωσιακά γρήγορα και χωρίς να φοβούνται μην πάθει ζημιά το αυτοκίνητό τους από την πολύ… πίεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κοιτάζοντας την φωτογραφία χάνεις λίγο (;) το μυαλό σου. Τρία GT-R μαζί;

Φανατικό κοινό
Στην Ελλάδα το GT-R έχει το δικό του φανατικό κοινό. Σύμφωνα με την έρευνα που έχουμε
Η συγκεκριμένη έκδοση Track Edition είναι η μοναδική που έχει πουληθεί ποτέ στην Ελλάδα!πραγματοποιήσει υπάρχουν αρκετά GT-R (διαβάστε το σχετικό αποκλειστικό άρθρο του zougla.gr που είχαμε κάνει το 2015 πατώντας ΕΔΩ) που ίσως σήμερα ξεπερνούν σε αριθμό τα 80.

Ωστόσο, μόλις ένα φέρει την κωδική ονομασία track edition (MY2017) και αυτό το… ένα, παραδόθηκε σήμερα στον τυχερό πελάτη. Όσοι ασχολούνται με αγώνες αυτοκινήτου σίγουρα γνωρίζουν την οικογένεια Κεχαγιά η οποία διαπρέπει και κατακτά τίτλους (ο Γιώργος Κεχαγιάς είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία Ε το 2016 ενώ φέτος είναι αήττητος) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων. Για όσους κατάλαβαν, το συγκεκριμένο GT-R παραδόθηκε σήμερα σε αυτούς που γνωρίζουν (καθώς ασχολούνται με αγώνες),  άρα είναι σίγουρο πως το ιαπωνικό «τέρας» θα ξεδιπλώνει σε κάθε ευκαιρία τις αρετές του.

Άμα βρεις τέτοιο αυτοκίνητο δεν θα το... χουφτώσεις;

Δεν μας ξέφυγε ούτε αυτό!
Το zougla.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια… παράδοση αυτοκινήτου. Όπως θα δείτε και Μοναδική εμπειρία ακόμα και η παράδοση ενός GT-R…από τις αποκλειστικές φωτογραφίες, βρεθήκαμε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης για να παρακολουθήσουμε την παράδοση του GT-R.

Η εμπειρία ήταν ξεχωριστή, όπως άλλωστε αρμόζει στο βαρύ όνομα που κουβαλά ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Όσο για την χαρά όλων των μελών της οικογένειας Κεχαγιά. Απλά δεν περιγράφεται.

Καλοτάξιδο να είναι…

 

Διαβάστε επίσης: Nissan GT-R MY2017: Πόση… δύναμη να αντέξεις;


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Nissan GT-R πατήστε
ΕΔΩ
   

Ταξινομημένο σήμερα!!! Καταλάβατε πως δεν μας ξεφεύγει τίποτα...

Από αριστερά: Πάνος, Σεραφειμ, Χρήστος, Ανδρέας, Χρήστος, Γιώργος και Γιώργος. Όλοι με το επίθετο Κεχαγιάς! Το χαμόγελο τα λέει όλα...

Τι... τέρας, Θεέ μου!

Είναι ικανός ο οδηγός αγώνων Γιώργος Κεχαγιάς να... σκέφτεται πως θα ήταν να τρέχει σε αγώνες με GT-R!!!

Κάθε GT-R Που παράγεται φέρει την υπογραφή του μηχανικού που το έχει... αναλάβει!

 To λογότυπο track edition...

Απίστευτα... οπίσθια!

Λίγο πριν την... αποκάλυψη!

Καθίσματα της Recaro

Όταν μιλάει ο ειδικός (Μιχάλης Χατζηγρηγορίου από τη Nissan) ακούς με προσοχή αυτά που λέει για το GT-R. Σίγουρα έχουν πολύ ενδιαφέρον!

Σφυρήλατες ζάντες by Nismo...

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης