Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

H επιστροφή της Dacia στο προσκήνιο έχει συνοδευτεί με επιτυχία και αυτό διότι τα αυτοκίνητα, της μάρκας που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Renault, απλά… αρέσουν. Το Duster είναι το μοντέλο που έχει κάνει θραύση όχι μόνο λόγω της σχεδίασης αλλά και των δυνατοτήτων που έχει. Μπορεί βέβαια το εσωτερικό και η ποιότητα των υλικών να μην είναι η κορυφαία αλλά το όλο σύνολο μπορεί να χαρακτηριστεί “value for money”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη τα πρώτα Dacia Duster βρίσκονται στο τελωνείο…


Στο τελεωνείο… τσάκωσε ο φακός του zougla.gr τα Duster!
Τα χρόνια όμως πέρασαν και η μάρκα ήδη έχει προχωρήσει σε αλλαγές του μοντέλου προκειμένου να το κάνει πιο δελεαστικό. Το είδαμε για πρώτη φορά πριν από μερικούς μήνες στην έκθεση της Φρανκφούρτης, το βλέπουμε τώρα και στην Ελλάδα όπου θα αρχίσει η διάθεσή του σε λίγες ημέρες. Ήδη τα πρώτα αυτοκίνητα έχουν φτάσει στη χώρα μας και ο φακός του zougla.gr τα.. τσάκωσε στο τελωνείο και σας τα δείχνει για να πάρετε μία πρώτη γεύση. Εμφανώς ανασχεδιασμένο και πιο σύγχρονο, το off-road όχημα έχει κάθε λόγο να ελπίζει σε μερίδιο αγοράς και μάλιστα υψηλό καθώς συνδυάζει δύο πράγματα. Το πρώτο είναι σχεδίαση-αξιοπιστία-δυνατότητες και το δεύτερο, εξίσου πολύ σημαντικό, η υποστήριξη από τη νέα εισαγωγική εταιρεία η οποία ανήκει εδώ και μήνες στην οικογένεια του Βασίλη Θεοχαράκη. Σχετικά με το δεύτερο στοιχείο, είναι σημαντικό γιατί ο πελάτης του αυτοκινήτου εκτός από την πώληση επιθυμεί να έχει και καλή υποστήριξη μετά από αυτή. Τα μηνύματα πελατών της μάρκας είναι πολύ ενθαρρυντικά καθώς τα όποια προβλήματα υπάρχουν αντιμετωπίζονται χωρίς… τρικλοποδιές, προς όφελος του πελάτη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα πρώτα Duster που προορίζεται για Έλληνα πελάτη…


Με κινητήρα 1.200 κ.εκ.
Όσο για το νέο Duster να σημειώσουμε ότι ο νέος κινητήρας 1.2 λίτρων με τους 125 ίππους θα δελεάσει πολλούς που θέλουν να αποκτήσουν αυτοκίνητο. Η συγκεκριμένη έκδοση θα έχει μέση κατανάλωση 6 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα και θα εφοδιάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Επιπλέον θα υπάρχουν και μοντέλα με κινητληρες diesel χωρητικότητας 1.5 λίτρων με 90 και 110 ίππους ενώ για τους… ψαγμένους, εκτός από τις εκδόσεις 4×2, θα υπάρχουν και καθαρόαιμες 4×4.

Οι τιμές ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί κάτι που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης