Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Η κρίση αλλά και το γενικότερο οικονομικό κλίμα που επικρατεί στον κλάδο του αυτοκινήτου έχει φέρει σημαντικές αλλαγές. Εισαγωγικές εταιρείες αλλάζουν «χέρια», καταστήματα κλείνουν και στελέχη με ιστορία απλά μένουν εκτός χώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελευταίο παράδειγμα αυτό της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional. Η εν λόγω εταιρεία θέλοντας να προχωρήσει σε εξυγίανση αποφάσισε να κάνει πολύ σοβαρές αλλαγές μειώνοντας το προσωπικό της. Έτσι, προχώρησε σε λύση συνεργασίας με κορυφαία της στελέχη προκαλώντας ερωτηματικά στον χώρο του αυτοκινήτου. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν τη συγκεκριμένη κίνηση… κίνηση πανικού και το αποτέλεσμά της θα φανεί τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της zougla.gr αποχωρεί ο Marketing Communication Director της εταιρείας Γιώργος Κατσαρός, με μακροχρόνια εμπειρία και μεγάλη γνώση του χώρου, ενώ άλλο ένα κορυφαίο στέλεχος, ο Ανδρέας Μπουμπάρης, Εμπορικός Διευθυντής του Groupo Fiat και συνεργάτης με αυτό για 24 χρόνια, λέει το δικό του αντίο… Μέσα σε όλα αυτά, προ ημερών αποχώρησαν άλλοι πέντε εργαζόμενοι ενώ τους προηγούμενους μήνες οι απολύσεις αλλά και η παύση συνεργασιών είναι δεκάδες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ανδρέας Μπουμπάρης είχε καταφέρει πολλές διακρίσεις για την ελληνική εταιρεία στο εξωτερικό

Ο Γιώργος Κατσαρός θεωρείτο ως ένα από τα κορυφαία στελέχη στο χώρο του αυτοκινήτου

Προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση κάτι που περιμένουμε από μία εισαγωγική αυτού του μεγέθους. Άλλωστε, είναι άξιο απορίας τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες αφού για την λειτουργία μίας τόσο μεγάλη εταιρείας χρειάζονται και συγκεκριμένες – καίριες θέσεις που ακόμα δεν γνωρίζουμε από ποιους θα καλυφτούν και με ποιον τρόπο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης