Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Πρωτόγνωρες καταστάσεις έζησαν σήμερα το πρωί οι – ελάχιστοι- εργαζόμενοι στην πρώην εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Subaru που εδρεύει στη λεωφόρο Κηφισού (δίπλα στα ΚΤΕΛ). Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, γύρω στις 11 το πρωί, οι εργαζόμενοι που βρισκόντουσαν στη δουλειά τους ειδοποιήθηκαν να αφήσουν το πόστο τους άμεσα και να… κλειδώσουν το κατάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αιτία, ήταν η απόφαση τράπεζας με την οποία συνεργαζόντουσαν, να προχωρήσει σε κατάσχεση αυτοκινήτων και γενικότερα οτιδήποτε ανήκε στην εταιρεία που συνέχιζε να δραστηριοποιείται με την μάρκα Subaru αλλά όχι ως επίσημος εισαγωγέας. Να σημειώσουμε πως δεν συνέβη απολύτως τίποτα με το κατάστημα της Lifan (που ανήκε στον ίδιο ιδιοκτήτη) ενώ δεν υπήρξε και περεταίρω ενημέρωση για το περιστατικό. Να σημειώσουμε, ότι η Lead Finance που διαχειριζόταν την εταιρεία είχε αφήσει απλήρωτους τους εργαζομένους τον περασμένο μήνα ενώ μέσα στην σημερινή αναμπουμπούλα δεν έγινε καν λόγος για απολύσεις, αποζημιώσεις κ.ά.

Σε κάθε περίπτωση η εικόνα αυτή δείχνει και την εικόνα που αντιμετωπίζουν πολλές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του αυτοκινήτου. Η συνέχεια αναμένεται πολύ δύσκολη ενώ περιμένουμε, όπως αποκάλυψε και σήμερα το πρωί η zougla.gr, την επίσημη ανακοίνωση συνεργασίας της μάρκας Subaru με την εταιρεία Agripan.

Διαβάστε επίσης: H Subaru στα χέρια της εταιρείας Agripan

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης