Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Μπορεί οι αγώνες αυτοκινήτου να έχουν πέσει αισθητά λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά όπως φαίνεται κάτι τέτοιο μάλλον σε καλό θα μας βγει. Και αυτό διότι οι αγώνες που ετοιμάζονται ή συζητιούνται στα τραπέζια, σίγουρα θα αλλάξουν τα δεδομένα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα που έχει παραμείνει εδώ και δεκαετίες απαρχαιωμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να φιλοξενήσει έναν αγώνα που όμοιός του δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, και πριν από τα τέλη του έτους θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν αγώνας ταχύτητας που θα περνά μπροστά από τον Λευκό Πύργο! Μάλιστα η ιδέα έχει προχωρήσει σημαντικά ενώ οι πληροφορίες θέλουν τον Δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη να το βλέπει με πολύ καλό μάτι.

Αγωνιστικά αυτοκίνητα κάτω από τον Λευκό Πύργο

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία ενός τέτοιου αγώνα, εκτός από την στήριξη της Δημοτικής αρχής, θα παίξει το μέρος που θα διεξαχθεί αλλά και το καλό οδόστρωμα που θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να τα δώσουν… όλα. Η φετινή διοργάνωση που θεωρείται σίγουρη θα είναι φιλική αλλά με στόχο να μπει στο αγωνιστικό ημερολόγιο του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας το 2014 με συμμετοχές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης