Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Με αγωγή κατά των διοργανωτών του ράλι Ακρόπολις θα κινηθεί τις επόμενες ημέρες ο Χρήστος Μπαντούνας. Ο γνωστός φωτογράφος, με επαγγελματική καριέρα 40 ετών, ζητεί εδώ και μήνες αποζημίωση για τη βλάβη που υπέστη, όταν, κατά τη διάρκεια του φετινού ράλι Ακρόπολις και συγκεκριμένα τη δεύτερη αγωνιστική ημέρα (ειδική διαδρομή Κλένια), χτυπήθηκε από τον Όστμπεργκ. Ο οδηγός της Ford έπεσε πάνω στον φωτογράφο σε μία αριστερή φουρκέτα, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί σοβαρά στην ποδοκνημική άρθρωση και να μείνει εκτός εργασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μιλώντας στη zougla.gr, ο Χρήστος Μπαντούνας (φωτό κάτω) τόνισε πως μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει καμία απάντηση από τους διοργανωτές και έτσι τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει αγωγή: «Μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχω λάβει καμία απάντηση. Έχω μείνει εκτός εργασίας από τις 28 Μαΐου. Για αυτόν τον λόγο θα κινηθώ νομικά εναντίον των διοργανωτών, αφού δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να βρω το δίκιο μου». Αξίζει να σημειώσουμε ότι το σημείο στο οποίο βρισκόταν για να φωτογραφίζει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα ο Χρήστος Μπαντούνας δεν έφερε καμία απαγορευτική σήμανση από τους διοργανωτές. Σε περίπτωση, πάντως, που καταθέσει αγωγή, αυτή θα αφορά τόσο στην εταιρεία Celeritas όσο και στην ΕΛΠΑ που συνδιοργανώνουν τον κορυφαίο αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο οδηγός της Ford Μαντς Όστμπεργκ έχει δείξει ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον για την υγεία του Έλληνα φωτογράφου, αφού ανά τακτά χρονικά διαστήματα ζητεί να μάθει πώς πάει η αποθεραπεία του.


Δείτε το video όπου ο Όστμπεργκ χτυπά τον φωτογράφο Χρήστο Μπαντούνα 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης