Μοιάζει αδιανόητο αλλά για μια φορά ακόμη, αποδεικνύεται πως η δύναμη της θέλησης μπορεί να ανατρέψει οποιαδήποτε λογική βεβαιότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία τέτοια λογική ανατροπή φαίνεται πως κατάφερε πριν λίγες ημέρες ο Γαβριήλ Σαραντίδης, Ταμίας της Πανελλήνιας Ένωσης Αμφιβληστροειδοπαθών και τυφλός ο ίδιος σε ποσοστό 100%, ο οποίος όχι μόνο κατάφερε να οδηγήσει ένα 4×4, αλλά το έπραξε υπό εξαιρετικά δύσκολες εκτός δρόμου συνθήκες! 

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σαρημπαλίδης προέτρεψε τον Γαβριήλ Σαραντίδη να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο και συγκεκριμένα ένα Jeep Wrangler σε πραγματικές συνθήκες. Το εντυπωσιακό ήταν πως η απάντηση που πήρε ήταν θετική και χωρίς να υπάρχει κανένας δισταγμός οργανώθηκε το γύρισμα και η οδήγηση. Το μέρος που επιλέχτηκε ήταν η πίστα 4×4 Attart Off Road Park στην Κερατέα Αττικής και αυτό διότι έπρεπε να γίνει σε μέρος με ασφάλεια αλλά και υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή Στέφανου Αττάρτ.

Extreme… καταστάσεις

Η επιλογή του οχήματος δεν έγινε και αυτή τυχαία ενώ από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων της Jeep ήταν θετικοί στο να δώσουν τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί το όνειρο ενός τυφλού συνανθρώπου μας και φυσικά να γίνει κάτι που δεν έχει καταγραφεί σε κάμερα ποτέ στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και πολλοί δεν πίστευαν πως ένας τυφλός μπορεί να οδηγήσει, ο Γαβριήλ Σαραντίδης όχι μόνο πάτησε το… γκάζι αλλά πέρασε και δοκιμασίες αρκετά δύσκολες ακόμα και για οδηγούς εξοικειωμένους στα 4×4.

Όπως θα δείτε και στο σχετικό video, ο τυφλός οδηγός κατάφερε να διασχίσει νερολακκούβες, να κάνει… τραμπάλα με το Jeep Wrangler, να κατέβει κατηφόρα με γωνία κοντά στις 50 μοίρες (!) και πολλά άλλα… Ο ίδιος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και δήλωσε ότι περιμένει το επόμενο γύρισμα.

Σε κάθε περίπτωση και γι’ ακόμα μία φορά η zougla.gr, το κανάλι GR και ο Βασίλης Σαρημπαλίδης έδωσαν τη δυνατότητα σε έναν συνάνθρωπό μας, που για πολλούς είναι αποκομμένος από την κοινωνία, να ζήσει κάτι που δεν θα μπορούσε να το κάνει ποτέ… 


Διαβάστε επίσης:
Απίστευτο: Τυφλός οδηγεί 4×4!!!

Διαβάστε επίσης: Αλλάζει ώρα μετάδοσης το «Ό,τι Κινείται»

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης