Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί επιχειρηματικά με το ποδόσφαιρο, στοχεύοντας ξανά για την κορυφή. Παρά το γεγονός πως έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι είναι μεγάλος οπαδός της Arsenal από τότε που θυμάται τον εαυτό του, όλα δείχνουν πως στις επιχειρήσεις δεν υπάρχει συναισθηματισμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βρετανός οδηγός φαίνεται πως ενώνει τις δυνάμεις (και τη περιουσία) του με την γνωστή τενίστρια Serena Williams, στηρίζοντας την προσπάθεια του ζάμπλουτου Sir Martin Faulkner Broughton στην εξαγορά της ποδοσφαιρική ομάδας Chelsea. 

Πριν από περίπου έναν μήνα και στον απόηχο του πολέμου στην Ουκρανία, ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος και τωρινός ιδιοκτήτης της ομάδας Roman Abramovich δήλωσε πως βάζει πωλητήριο στον σύλλογο. Ανάμεσα στους ανθρώπους που πρόκειται να υποβάλλουν προσφορά, είναι και ο Sir Martin ο οποίος φαίνεται πως θα λάβει 10 εκατομμύρια λίρες από τον Hamilton και άλλα τόσα από την τενίστρια για να ανεβάσει το ποσό και να τους παραχωρήσει μετοχές, εάν προχωρήσει το deal.

Φαίνεται πως ο Βρετανός οδηγός γνωρίζει πως η καριέρα του στην Formula 1 σταδιακά πλησιάζει στο τέλος της και προχωρά σε μεγάλες επενδυτικές κινήσεις. Εκτός από την ενασχόληση του με την κάτοχο του Champions League, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για την δημιουργία ταινίας σχετικά με την Formula 1 στην οποία πιθανότατα θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Brad Pitt. Στόχος του Lewis σε όλες τις επιχειρηματικές, και όχι μόνο, κινήσεις του, είναι να βοηθήσει στην προαγωγή της διαφορετικότητας και της ισότητας, σε κάθε χώρο. Είτε αυτός είναι του αθλητισμού είτε όχι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης