Του Λουκά Παπαλάμπρου

Την περασμένη εβδομάδα ταξιδέψαμε ως το Μιλάνο για να δούμε από κοντά το νέο SUV της γερμανικής φίρμας Grandland X, το οποίο αναμένεται στην Ελλάδα τον Οκτώβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ιταλική πόλη, την ελληνική δημοσιογραφική αποστολή συνόδεψε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της GM Hellas, Γιάννης Πασάδης, μαζί με την επικεφαλής επικοινωνίας της εταιρείας, Αμαλία Γιαννακοπούλου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο ίδρυμα του διάσημου μόδιστρου Gianfranco Ferre, ο κύριος Πασάδης άδραξε την ευκαιρία και μίλησε για την επόμενη μέρα της Opel, έπειτα από την εξαγορά από τον γαλλικό όμιλο PSA και τις αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, ο πρόεδρος της GM Hellas, ανέφερε ότι η Opel θα παραμείνει αυτόνομη μάρκα, προβάλλοντας τον δικό της χαρακτήρα σε όλα τα μοντέλα. Ξεκαθάρισε ότι δεν θα αλλοιωθεί το DNA, συνεχίζοντας κανονικά το πλάνο και τη στρατηγική της. Επίσης, θέλησε να τονίσει ότι, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, οι συμβάσεις σχετικά με τους εργαζομένους και τα εργοστάσια θα τηρηθούν απόλυτα.

Σε σχετική ερώτηση για το όνομα της εταιρείας, ο κύριος Πασάδης αποκάλυψε ότι μόλις ολοκληρωθεί η εξαγορά από τον όμιλο PSA, η GM Hellas θα μετονομαστεί σε Opel Hellas, ενώ δεν δίστασε να μας πει ακόμη, ότι ο αντικαταστάτης του Mokka X βρίσκεται ήδη στα σκαριά και μάλιστα, ο ίδιος, έχει δει από κοντά το project που ετοιμάζουν οι Γερμανοί.

Διαβάστε επίσης: Opel Grandland X: Το νέο SUV της Opel σε πρώτο πλάνο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης