Από τις αρχές του 2013, η Jaguar θα ξεκινήσει δυναμικά την παρουσία της στην Ελλάδα, παρά την  οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα. Η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος (πέρασε στα χέρια της Πέτρος Πετρόπουλος) φέρνει και αλλαγές, όπως για παράδειγμα, τη δημιουργία κεντρικής κάθετης μονάδας στην Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, το κατάστημα θα εδρεύει στην περιοχή Γλυκά Νερά (Λεωφόρο Λαυρίου), όπου σήμερα στεγάζεται η εταιρεία «Τζώρτζης» και αντιπροσωπεύει τις μάρκες Land Rover, Chevrolet και Radical. Στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις με τα χιλιάδες τετραγωνικά, θα δημιουργηθεί κατάστημα πωλήσεων, ενώ θα υπάρχει και service για τους πελάτες της μάρκας, στα πρότυπα ευρωπαϊκών αντιπροσωπειών. Σύμφωνα επίσης με το ρεπορτάζ, ο χώρος ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί και ως τελωνειακός, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα test drive και μάλιστα όλων των μοντέλων της Jaguar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία «Τζώρτζης» δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1990 και έχει συνδέσει το όνομά της με τα αυτοκίνητα της Land Rover. Πλέον, με το «πάντρεμα» που έχει γίνει με την Jaguar αναμένεται να το συνδέσει και με τη βρετανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων.

Το κατάστημα «Τζώρτζης» όπως είναι στη σημερινή του μορφή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης