Ένα ξεχωριστό αισθητικά μοντέλο με εκλεπτυσμένο στυλ, υψηλά επίπεδα πρακτικότητας και εντυπωσιακή ποιότητα κατασκευής, ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά η KIA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο ανήκει στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV και θα τοποθετηθεί πάνω από το Stonic. Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, το όχημα έχει νεανική εμφάνιση με έντονα σπορ στοιχεία. Εντύπωση κάνει η αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και ο διαχύτης στο πίσω τμήμα με τις μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης.

Η δυναμική εικόνα του συνοδεύεται από ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και τεχνολογίες που επιζητούν οι σύγχρονοι αγοραστές. Η καμπίνα έχει σχεδιαστεί από την αρχή. Οι κομψές γραμμές στο ταμπλό, τα μεταλλικά διακοσμητικά στις πόρτες και τα υψηλής ποιότητας υλικά σε όλες τις επιφάνειες, αναδεικνύουν τον πολύπλευρο χαρακτήρα και την πολυτέλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην οθόνη αφής 10,25 ιντσών ενσωματώνονται όλες οι λειτουργίες και εφαρμογές. Ο φωτισμός στο σαλόνι αλλάζει ανάλογα τη διάθεση του οδηγού, τα παραδοσιακά κουμπιά και οι διακόπτες έχουν καταργηθεί προς όφελος της εργονομίας, με τον εξοπλισμό να είναι υπερ-πλούσιος, όπως ανέφερε ο επικεφαλής σχεδίασης της KIA, Byung Chul Juh.

Αν και δεν επιβεβαιώνεται από την KIA, κάτω από το καπό θα τοποθετηθούν οι γνωστοί κινητήρες 1.0 Τ-GDi απόδοσης 120 ίππων, 1.4 T-GDi με 140 ίππους και 1.6 CRDi με 115 και 136 ίππους. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης