Το 4ο μέλος της οικογένειας Yaris παρουσίασε σήμερα στην πόλη της Χαλκίδας η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Toyota. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου και όπως ήταν αναμενόμενο παρούσα ήταν και η zougla.gr.  Με τέσσερις επιλογές όσον αφορά τις εκδόσεις (βενζίνη, diesel, υγραέριο και υβριδικό) το δημοφιλές μοντέλο είναι το μοναδικό που δίνει στον υποψήφιο αγοραστή τη δυνατότητα να επιλέξει αυτό που καλύπτει τις ανάγκες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πίσω όψη του Τoyota Yaris

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι της νέας έκδοσης με την υβριδική τεχνολογία που ήδη κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Με κινητήρα 1.5 λίτρων και απόδοση 100 ίππους το Yaris έδειξε να κινείται ιδανικά εντός πόλης… αθόρυβα και οικονομικά. Από εκεί και πέρα στην εθνική οδό η ποιότητα κύλισης μας άρεσε αλλά τα ντεσιμπέλ έδειχναν να ανεβαίνουν σημαντικά όταν πτούσαμε τέρμα το γκάζι. Στο χρόνο που είχαμε το Yaris στα χέρια μας (στο μέλλον θα το οδηγήσουμε περισσότερο και θα έχουμε μία πιο εμπεριστατωμένη άποψη) το ιαπωνικό μοντέλο μας άφησε καλές εντυπώσεις. Ωστόσο η τιμή του που ξεκινά από τα 17.500 ευρώ είναι σαφώς υψηλή και κυρίως στις μέρες μας που ο πελάτης μετρά και το τελευταίο ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εσωτερικό του Toyota Yaris HSD

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το υβριδικό Yaris με εκπομπές ρύπων CO2 δίνει την δυνατότητα στο μελλοντικό ιδιοκτήτη να μην καταθέτει ούτε μισό… ευρώ για τέλη κυκλοφορίας. Επίσης μας άρεσε ότι διαθέτει χώρους για τους επιβάτες ενώ η ύπαρξη χώρων για μικροαντικείμενα είναι εξίσου σημαντική για ένα τέτοιο μοντέλο.

Toyota Yaris Hybrid
Κινητήρας (1.5 λτ.)
Ιπποδύναμη (100Hp/4.800σ.α.λ.)
0-100 (11,8 δευτ.)
Τελική (165 χλμ./ώρα)
Μέση κατανάλωση (3,5λτ./100 χλμ.)
Τέλη κυκλοφορίας (0€)
Τιμή (από 17.500 ευρώ)

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το Toyota Yaris Hybrid αλλά και τη σημερινή παρουσίαση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης