Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Για μία ακόμη χρονιά, η εκδήλωση BMW Joyland κατάφερε να μετατραπεί στο πάρτι της χρονιάς με εκατοντάδες καλεσμένους και «τιμώμενο» πρόσωπο τη νέα Σειρά 1. Από τις 14 μέχρι τις 16 Ιουνίου στο Anassa City Events, η BMW προσέφερε στους φίλους της μάρκας την δυνατότητα να δουν από κοντά ολόκληρη την γκάμα και να επεξεργαστούν τη νέα Σειρά 1, τέσσερις ολόκληρους μήνες πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έναρξη του τριήμερου πάρτι, έγινε στις 14 Ιουνίου με ένα φαντασμαγορικό show το οποίο είχε εκατοντάδες φίλους της μάρκας, ζωντανή μουσική, φαγητό και φυσικά όλα τα κορυφαία μοντέλα της BMW.

Το καλωσόρισμα της βραδιάς έκανε η τραγουδίστρια Αντωνία Καούρη ερμηνεύοντας pop επιτυχίες, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε το δίδυμο παρουσιαστών, Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) και Κωνσταντίνος Βασάλος, όπου έδωσαν το έναυσμα για την αποκάλυψη της νέας BMW Σειράς 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά, η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια, Ευγενία Σαμαρά, προσκάλεσε στο stage τον κύριο Christopher Puth, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του BMW Group Hellas, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε την σημασία του μοντέλου για την ιστορία της μάρκας, ειδικά στη χώρα μας.Στη συνέχεια, η βραδιά απογειώθηκε με τον δημοφιλή καλλιτέχνη, Γιώργο Σαμπάνη, που ερμήνευσε αγαπημένες μουσικές επιτυχίες.

Κατά το διήμερο event που συνεχίστηκε στις 15 & 16 Ιουνίου, περισσότεροι από 1.400 επισκέπτες της BMW Joyland – The Only 1 είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη νέα BMW Σειρά 1 και να ενημερωθούν για όλα τα προϊοντικά χαρακτηριστικά της από τον Product & Pricing Manager του BMW Group Hellas, Νίκο Καψή.

Επιπλέον, οι επισκέπτες έζησαν μία πολυσύνθετη εμπειρία BMW σε κάθε σημείο της BMW Joyland – The Only 1 αφού είδαν από κοντά δημοφιλή μοντέλα όπως τις BMW iX1, iX2, X4 & X5, Μ2 & Μ4 Touring, νέα μοντέλα όπως τις BMW i5 & i5 Touring, πολυτελή ηλεκτρικά μοντέλα όπως τις BMW iΧ & i7 αλλά και μία από τις 500 συλλεκτικές BMW XM Label Red. Περισσότεροι από 200 επισκέπτες βιώσαν την οδηγική εμπειρία αγαπημένων μοντέλων BMW & BMWi μέσα από Test Drives απόστασης 65 χιλιομέτρων.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης