Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Το My Ami Tonic επεκτείνει τη γκάμα εκδόσεων του Ami, το οποίο έχει ήδη προσελκύσει πάνω από 23.000 αγοραστές και δίνει τη δυνατότητα για online παραγγελία στον ιστότοπο AMI Showroom.
Είναι μια έκδοση γεμάτη ενέργεια που εμπνέει για δράση μέσω των χρωμάτων και του εξοπλισμού της. Οι διαφορές με το πρώτο Ami είναι αρκετές και διακρίνονται αμέσως εξωτερικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει ενισχυμένους προφυλακτήρες, άλλα μαρσπιέ και θόλους ενώ διαφορετικές είναι και οι μπάρες οροφής. Οι νέες στυλιστικές λεπτομέρειες συνδυάζουν το χακί και το έντονο κίτρινο που δίνουν ακόμη πιο νεανικό χαρακτήρα.
Τοποθετημένο στην κορυφή της γκάμας, το My Ami Tonic προσθέτει πολύχρωμα διακοσμητικά στοιχεία και πολλά αξεσουάρ, για να δημιουργήσει ένα πολύ εξωστρεφές από αισθητικής άποψης αποτέλεσμα. Τα χρώματα του My Ami Tonic επιλέχθηκαν προσεκτικά. Ο συνδυασμός χακί και κίτρινου τονίζει την αίσθηση της ενέργειας στο Ami.

Όσο εύκολα ακόμη και ένας μη ειδικός εντοπίζει τις εξωτερικές αλλαγές, το ίδιο εύκολα μπορεί να επισημάνει και τις αλλαγές που έχουν γίνει στο εσωτερικό.
Το εσωτερικό του My Ami Tonic είναι εξοπλισμένο με λειτουργικά αξεσουάρ, όπως η βάση για το smartphone, οι τρεις αποθηκευτικοί χώροι, τα διχτάκια στις πόρτες και το κεντρικό διαχωριστικό, ο γάντζος για το κρέμασμα τσάντας, τα πατάκια και το Dat@mi που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του smartphone με το αυτοκίνητο. 

Με αυτές τις αλλαγές στο σετ εξοπλισμού οι Γάλλοι σχεδιαστές εκτιμούν ότι η καθημερινότητα με το Ami, γίνεται πολύ πιο εύκολη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Mathieu Wandon, επικεφαλής της Citroën στον τομέα του σχεδιασμού της γραφιστικής αναφέρθηκε στο νέο My Ami Tonic.
«Η ομάδα σχεδιασμού της Citroën ήθελε να φέρει μια έξτρα νότα φρεσκάδας και ζωντάνιας με αυτή τη νέα έκδοση. Ο συνδυασμός τμημάτων χρωματισμένων σε έντονο κίτρινο και χακί, με έξυπνα διακοσμητικά όπως είναι τα τόξα που υποδεικνύουν ορισμένες λειτουργίες του, δίνει στο My Ami Tonic μια ιδιαίτερα ζωντανή διάθεση, καθιστώντας το ό,τι κοντινότερο σε παιχνίδι για μικρούς αλλά και ενήλικες, από 16 έως 77 ετών».

Το Citroën Ami είναι ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης για δύο άτομα, που μπορεί να οδηγηθεί και από νέους άνω των 16 ετών, αρκεί να έχουν άδεια μοτοποδηλάτου. Ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις της βιώσιμης κινητικότητας για καθημερινές αστικές διαδρομές. Είναι προσιτό, ασφαλές, άνετο και προσφέρει μετακινήσεις χωρίς άγχος. 

H προσιτή τιμή του, οι συμπαγείς διαστάσεις που διευκολύνουν την οδήγηση και το παρκάρισμα, το κάνουν να ξεχωρίζει. Η φόρτισή του είναι απλοποιημένη, καθώς σε μόλις τρεις ώρες μέσω μιας κανονικής/οικιακής πρίζας 220V επανακτά την πλήρη αυτονομία του, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η προστασία που προσφέρει από τις κακές καιρικές συνθήκες, έχοντας παράλληλα και αξιαγάπητη προσωπικότητα..

Το My Ami Tonic εκφράζει μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του Ami. Δίνει νέες προτάσεις εξατομίκευσης και αξεσουάρ. Κάθε υποψήφιος αγοραστής μπορεί να δώσει το δικό του χρώμα που θα τον εκφράζει απόλυτα. 
Η διάθεση του My Ami Tonic ξεκίνησε αυτό το μήνα (Οκτώβριος 2022) και στην Ελλάδα ταυτόχρονα με άλλες τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης