Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Όσοι πήραν μέρος σ αυτή την όμορφη «απόδραση» με τις extreme δοκιμασίες σε εκτός δρόμου διαδρομές και τα δύσκολα περάσματα μέσα από ποτάμια σίγουρα το χάρηκαν. Και όσοι βρέθηκαν μπροστά στα 25 Ranger Raptor θαύμασαν τις δυνατότητες των αυτοκινήτων που με απίστευτη ευκολία δεν χάλαγαν το χατίρι στις παράτολμες απαιτήσεις των οδηγών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσεκτικά σχεδιασμένη διαδρομή της εκδρομής τα είχε όλα. Όμορφα και απάτητα περάσματα στις βουνοπλαγιές της Πίνδου, γνωριμία με ανθρώπους που ζουν στα χωριά μακριά από την αιθαλομίχλη και το άγχος αλλά και επίσκεψη στην πανέμορφη Σαμαρίνα και τη Βάλια Κάλντα.

Οι κάτοχοι των Ford Ranger Raptor, μέλη του Raptor Club Greece, αποφάσισαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Μια περιπετειώδη εκδρομή που σίγουρα δεν μπορείς να την κάνεις μόνο με αυτοκίνητα που έχουν απλά κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

Με τα Ford Ranger Raptor τα πράγματα ήταν εύκολα. Τα μέλη του κλαμπ από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη μέσα σε τέσσερις ημέρες «όργωσαν» τα ορεινά μονοπάτια της Πίνδου. Πέρασαν από πανέμορφα χωριά και γνωρίσθηκαν με τους ανθρώπους της φύσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τα πανίσχυρα Raptor όλες τις διαδρομές τις έκαναν στο χώμα. Πέρασαν ποτάμια, έκαναν αναρριχήσεις και πέρασαν από κακοτράχαλους ατραπούς. Εκεί οι περισσότεροι ιδιοκτήτες των Ford Ranger Raptor κατάλαβαν τις απεριόριστες δυνατότητες που έχουν τα αυτοκίνητά τους.

 

 

Το Ford Ranger Raptor με το έντονα σπορτιφ ταμπεραμέντο του ανέκαθεν προέτασσε τις απαράμιλλες off-road επιδόσεις . Μπορεί να είναι ένα pick-up με αυξημένες μεταφορικές ικανότητες σε εκτός δρόμου διαδρομές όμως οδηγείται εξ ίσου απολαυστικά και στην άσφαλτο. Αυτός ο συνδυασμός κάνει το Ranger Raptor ένα από τα πιο δημοφιλή pick-up οχήματα στην ελληνική αγορά. Γιατί οι ιδιοκτήτες του τις απαράμιλλες δυνατότητες κίνησης μπορούν να τις καταλάβουν ότι βρεθούν στα δύσκολα.
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης